Ahoj holky, v příštím cyklu mám podstoupit ambulantně hysteroskopii a HyFoSy. V papírech s informacemi co jsem dostala v centru uvádějí, že po výkonu až do následující ms se nedoporučuje pohl.styk. Předpokládám kvůli riziku zánětu. V diskusích jsem ale hodně četla, že se holkám podařilo otěhotnět právě v cyklu kdy vyšetření proběhlo, dokonce to některým holkám mudr.doporučil. Můj Mudr. v centru říkal něco o tom že se to pak někdy po tomto vyšetření povede, nevím ale zdá myslel hned nebo v následujících cyklech. Vím že se mám zeptat v centru, ale to je za dlouho😀 Tak mě zajímají vaše zkušenosti, jestli jste čekali na další cyklus nebo ne.
@madamas Aha. Já to tedy měla hrazené, to je blbé, že to musíš platit, ale určitě se vyplatí investovat. Vlastně není jiná možnost, než ověřit, že ta děloha je v tomto směru ok, pokud je tam podezření ?:/. Navíc je to fakt v pohodě zákrok, není to jako brutalita s kyretou naslepo apod. Držím palec.
Hysteroskopie je jen “koukání kamerou” a eventuálně odstranění nějakých malých nepříjemností. To vše bez řezání a operace. Takže nevidím žádný důvod, proč čekat šest neděl, když lékař neurčí jinak.
Já byla před dvěmi týdny na operaci. První část byla hysteroskopie a následně laparoskopie, kde odstranili spoustu endometriózy a jako “bonus” i slepé střevo 😂 Dnes jsem byla na kontrole a dali nám zelenou už hned další cyklus... Takže teď čekám na menstruaci a v dalším cyklu snažení zdar 💪
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@madamas ahoj ja jdu na hysteroskopii pristi tyden tak se na to taky chci zeptat, pak ti dam vedet 😉