Střídají se vám strany, kde pociťujete ovulační bolest?

pafca4
11. led 2017

Pokud trpíte ovulačními bolestmi, střídají se vám na levé a pravé straně? V minulosti jsem měla mimoděložní těhotenstí a odebrali mi pravý vejcovod.Pak jsem v pohodě otěhotněla s prvním dítětem. Ted se snažíme neúspěšně o druhé, ale už čtyřikrát po sobě pociťuju ovulační bolest na té pravé straně (kde nemám vejcovod), tak to možná bude tím... Tak nevím, jestli je to normální, že se vaječníky pravidelně nestřídají, nebo jestli s tím mám jít k doktoru...

kacii
11. led 2017

ja ovulaci citim vzdycky na prave strane... u doktra jsem byla a vse je ok, mam jen pry nejake mikro cysty na pravem vajecniku co pry ma 40% zen a nijak se to neresi jen hlida jestli se nezvetsuji a asi je ta ovulace proto citit na jedne strane vic? asi... a kdyz tak pro klid zajit k doktorovi 🙂

xvitko13
11. led 2017

taky cítím vždy ovulaci na pravé straně, zvláštní...

pafca4
autor
11. led 2017

@kacii a doktor potvrdil, že se vaječníky normálně střídají, i když je bolest na pravé straně?
Pokud to tenhle měsíc opět nevyjde,tak k dr. radši zajdu, aby třeba levý vaječník nepřestal fungovat...

jitulka89
12. led 2017

taky citím jen na pravé straně 😕

komive
12. led 2017

Taky jen na prave strane.

sadamka90
12. led 2017

Ahojky, já už jsem z toho taky dost zmatená, snažili jsme se pouze 3 měsíce, v září sp, a od té doby to je tragédie. Takže své tělo spíše poznávám až od toho září, zatím jsem měla pouze jednu ovulaci a to ještě hodně pozdní. Tenhle měsíc to na ni zase nevypadá, takže dost zvažuju, zda-li je možné, že ovuluji jenom z jednoho vaječníku a z druhého prostě ne? Takže ti asi bohužel neporadím, ale mám podobné pocity ☹

jitulka89
12. led 2017

@sadamka90 a podle čeho víš že jsi j měla jen jednou?

sadamka90
12. led 2017

@jitulka89 poznám to na sobě, a taky podle bazální teploty, kterou si měřím.

jitulka89
12. led 2017

@sadamka90 tak to asi bude nejlepsi navsteva doktora :(

kacii
13. led 2017

@pafca4 ano, strany se mi stridaji... zrovna se mi uvolnovalo vajicko z leveho a ja pak citila ovulku na prave strane 🙂