Ahoj holky, mam na Vas dotaz.. V červenci jsem prisla o mimi v 17tt.. Do ted mi neprisla menstruace. Byla jsem hned po šestinedělí na ultrazvuku a vse v poradku. Pred necelym mesicem jsem byla u sveho noveho doktora s tim, ze porad nemam menzes. Chtela jsem, avy mi jo vyvolal. Pry vse v poradku, ze zatim nechce vyvolavat chemicky, ze pockame. Jenze jsou to 2mesice a uprimne, chtela bych se pokouset o mimi. Protoze nase holcicka byla zazrak, nemam od mladi pravidelnou ms takze ovulace asi nic moc. Nikdy jsem to nekontroloval a, proste byla nas zazrak. Ted ve ctvrtek jdeme na genetiku, protoze stále nemám výsledky pitvy. Pila jsem 2xdenne kontryhelovy caj. Chci se zeptat, cim bych vyvolala menstruaci at se konecne procistim. Premyslim i o metode IUI, je mi 35 let a nemam na ci cekat. Mam dobre recenze na reprogenesiss Brno. Mate nektera prosim zkusenost? Dekuji
@levandule_k pila jsem ho 14dni,potom 14dni pauza. A ms nikde. Tak nevim, zda ho zacit zase pit...
@junykessy Mně vyvolala dřívější MS (po 8 dnech od ukončení MS), takže místo ovulace přišla MS - čaj L.Mojžíšové, co jsem koupila na dr.Max. Byl to pro mě šok a za další 2 týdny jsem otěhotněla. Jinak v lednu jsem porodila mrtvého syna v 38tt, nyní jsem 5.měsíc - MS mi přišla už 4 týdny od porodu (potvrzeno o týden déle doktorkou).
@martulka88 a tobe pomohl ten caj l. Mojzisove? V otehotneni nebo ms? Jinak moc gratuluji a hlavne at je vse v poradku🌺
@junykessy spise doporucuji brno helios🥰 u mne prvni IUI vyslo od nich 🙂 kamaradka prvni IVF taky 😊 jo a prej je dobry od ovulace jist ananas. Zkusila jsem to po tom IUI a je to tam 😊 jo a taky jsem mela neprav ms a jeden potrat, a docela mne pomahal nosifol na ovulku 😊 drzim moc pace
@junykessy Já měla pravidelnou MS od porodu 28dnů. A jelikož se nám stalo, to co se stalo a nejsem už nejmladší a mám i nemoce, tak jsem vyzkoušela ten čaj a mně to naopak rozhodilo (po asi 5-6 sáčcích jsem dostala neplánovaně MS) a zároveň ihned po této MS jsem otěhotněla - byl to květen a kdybych ten měsíc neotěhotněla, šli by jsme do Sanusu.
@kvetuska145 helios urcite ne. Byli jsme tam loni primo u primare Texla. Pritel ma spermiogram na jednicku a ja vytvarim protilatky na sperma. IUI mi pan primar vymlouva a porad me taha do umeleho. Coz zatim urcite nechci.. Sice moje kamarádka ma taky chlapecka diky heliosu, ale trefila na dobrou doktorku
@junykessy Tohle ti neporadím, obecně kontryhel podporuje nárůst děložní sliznice, posiluje děložní svalstvo, je super při menstruačních křečích, ale nevím, co tvé tělo přesně potřebuje.
Já, když nevím, tak se řídím svým instinktem, pocity, ve smyslu mám na ten čaj chuť? cítím se po něm příjemně?
Tady jsou různé bylinky a směsy https://www.bylinkyprovsechny.cz/nemoci/ruzne-n...
plus si dohldej info o drmku a řebříčku Možností ze světa bylinek je hodně, ale já nejsem bylinkářka, ale nadšenec pro svoji otřebu.
Ty protilátky na sperma bych zkusila řešit z pohledu psychosomatiky, ale nevím, jestli je ti ten styl blízky https://www.celostnimedicina.cz/kdyz-to-nejde-a...
@junykessy ahaa, ja mela taky spatny hlen ve kterem spermie neprezili, a sam nam IUI doporucil. Tak drzim palce at to vyjde jinde😊😊
jo a ja pri IUI mela jeste cipky myovunelle, upravuji ph v pochve a podporuji poceti 🙂
@kvetuska145 dobře dekuji moc. Tak jsem objednana do Reprogenesis ale az 26.10,maji plno. Dnes jsme byli s pritelem na genetice, vysledky taky do mesice a jeste mam zadanku na hematologii... Achjo, takovy kolobeh vysetreni. Ale co bych pro mimi neudelala. A zase je dobre, nez podstoupim samotny zakrok IUI, tak budu mit v ruce veskera vysetreni a dej se vule bozi❤️
@junykessy to je super❤️ Aspon budete vedet jak na tom ste, a muzete se rozhodnout🥰 drim moc palce at to vyjde🙏🏻
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jak dlouho piješ kontryhelový čaj? Kontryhel se pije od začátku menstruace do ovulace, pak vysadit, při nepřetržitém pití může ovulaci oddálit. Bylinek na různé potíže je více a každá umí něco trochu jiného. Nesprávná volba bylinky, špatné načasování, může menstruaci rozhodit ještě více. Některé bylinky obsahují látky podobné ženským hormonům, proto s nimi musíš zacházet s respektem.
Co bych udělal já, přestala bych pít kontryhel. Jednou jsem narazila na netu na přednášku a cvičení o pánevním dnu. Tak jsem si ji koupila, lektorka říkala, že po tom cvičení se nám může zkrátit cyklus na 2 týdny, že je to normální, je to známkou toho, že se tělo čistí, potřebuje se dát do rovnováhy a další ms přijde normálně. Já to cvičila lehce a ms mi přišla o týden dřív.