Ahoj holky chtěla jsem se jen zeptat nějak to probrat, protože není s kým moc to nechci rozebírat s rodinou.
23.6 revize 6+ tt krvácení bez srdeční akce 10 dní sem asi krvácela po té nic od 26.7 krvácím špiním stále až do ted někdy krev ted cca týden hnědé takové, ale malinko prostě celou tu dobu
změnila jsem doktora kvůli vzdálenosti během tt ale dnes sem přešla zpět před 2 týdny jsem byla u dr na kontrole proč krvácím říkal ms a pokud neustanou, tak do nemocnice na zákrok nebo co :nevim: mlel. No tak jsem se naštvala a vrátila zpět k mému je to nej doktor 🙂 no a on v šoku ani hcg po zákroku nic prostě neudělal nikdo, ale podle utz mi v nemocnici řekli asi týden po, že jsem čistá. No a můj dr řekl, že to ms vůbec není to krvácení a ukázal mi na utz sliznici 16,1 mm i přesně kde je v děloze takové bílé vše vysvětlil říkal, že vezmeme krev hcg pro jistotu, že nejsou zbytky těhotenství a dáme vyvolávací injekci na ms at ta sliznice jde ven, že normálně bývž 4–6 mm a já mám velkou. Ted nevím, jestli se mám bát nebo co, že do týdne dojde ms a pak kontrola. Ale nechápu to před 2 týdny byla sliznice nízko u býv. dr. Tak zítra volám na výsledky bojím se teda te poruchy proč tak dlouho krvácím, ldyž nemám ms :/
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.