Hezké odpoledne, chtěla bych požádat o radu, pomocí čeho stabilizovat hladinu hormonů v těle. Za poslední cca 3 roky mám za sebou x neúspěšných pokusů v rámci IVF, bohužel vždy ve stimulovaném cyklu. Takže za tu dobu bylo těch hormonů ve formě prášků nespočet. A vzhledem k tomu, že mám diagnostikovaný syndrom PCOS, tak ta hladina hormonů v těle není sama o sobě ideální.... Všechno se to nějak nakupilo a únava v poslední době bývá některé dny neúnosná. Moc děkuji za rady, čím tělo opět nakopnout.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
V tělo je komplexní mechanismus, u tebe to bude chtít komplexnější řešení, než jeden čaj. Tím nesnižuji účinky bylinek, sama s nimi mám dobré zkušenosti. Já tě označím v jedné diskuzi, kde jsem psala o tom, jak jsem řešila svůj problém s menstruací já, měla jsem pcos.
Účinnější než čaj jsou tinktury, pokud si budeš dělat nějaký čaj, nech si ho luhovat 15-20 minut.
Já o bylinkách něco málo vím, ale u tebe by to chtělo většího odborníka. Pokud nejsi znalá bylinek doporučuji přednášku "Jak ovlivnit ženské zdraví bylinami a stravou od první menstruace po klimakterium" 4 hodiny dlouhé povídání. K zakoupení zde https://webinarezlouky.cz/webinare-sp/online-pr...
Autorem je Zbyněk Mlčoch, je to lékař, má vystudovanou normální fakultu a pracoval v nemocnici. Nyní se věnuje se bylinkám a tradiční čínské medicíně.
Já jsem si třeba kupovala přednášku o ledvinách, docela mě překvapilo, že když máme oslabené ledviny, tak můžeme mít problém i hormony. Oslabené ledviny - myslím tím v energetickém hledisku, testy u doktora můžou být ok.
Pak bych hledala inspiraci v psychosomatice.