Sprcha hned po sexu. Má to vliv na případné těhotenství?

29. kvě 2020

Hezký den,

ráda bych se zeptala na Váš názor a zkušenosti. Snažíme se s manželem o dítě, co si myslíte o sprchování ihned po sexu? Může mít vliv na těhotenství? Je lepší se sprchováním a toaletou raději chvíli počkat nebo to nemá význam? Dočetla jsem se různé názory, tak budu ráda za Vaše zkušenosti. Omlouvám se za anonym, ale chodí zde i někdo z rodiny a nikdo ještě neví, že se o mimi snažíme. Děkuji!

mourovatakocka
29. kvě 2020

My jsme se pokoušeli dlouho, povedlo se na dovolené, kde byla pohoda a čas. Po sexu jsem zůstala ležet v klidu, pod nohy jsem si šoupla polštář a čekala na snídani do postele 😁 Jestli má sprcha vliv nevím, ale přijde mi logické, že jak se člověk začne hýbat, rychleji to teče ven a spermii chvilku trvá, než doplave na místo určení.

lstuchlova
29. kvě 2020

Já jsem se v sobě teda rozhodně nic zadržovat nesnažila a otěhotněla jsem napoprvé.

saarunka
29. kvě 2020

Já jsem taky vždy šla hned do sprchy a na záchod a otehotnela jsem ten měsíc co jsem vysadila HA😀

zuzkasim
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
29. kvě 2020

Děkuji všem!

martiniquest
29. kvě 2020

Sama jsem si loni zkusila, ze sprcha zadny vyznam nema 🙂 Otehotnela jsem z jedineho styku, i kdyz jsem pak rychle letela do sprchy (snazili jsme se, jen jsem nechtela rodit v prosinci a stejne to na tento jediny pokus vyslo)

lexa2000
29. kvě 2020

No mě třeba jednou doktorka řekla že po styku se nemá hned koupat nebo chodit na toaletu, prý aby to tam zůstalo déle a plavci měla šanci, když je prý hned umyjes nemusí to mít ten účinek🤷‍♀️

krupka3
29. kvě 2020

My kdyz jsme se o miminko snazili, tak jsem vzdy po milovani zustala cca 10min lezet s nohama trosku nahoru oprenyma o manzela, a povidali jsme si o miminku a tak, takze takova prijemne stravena a zaroven uzitecna chvile 🙂 Otehotnela jsem v obou pripadech napoprve. Ale myslim si, ze pokud otehotnet mas, tak klidne i kdyz hned pujdes na zachod a do sprchy. Pokud se ale o miminko snazite, neni duvod, proc chvilku nepockat.

autor
29. kvě 2020

Jste skvělé, děkuji za odpovědi bez zbytečné kritiky a urážek 🙂

tonicka16
Autor odpověď smazal
Zobraz
klea81
30. kvě 2020

@lexa2000 tak to by sis ale musela dělat výplach pochvy ne běžnou sprchu 😉

hermij
30. kvě 2020

Ne. Jak píše Klea, to bys musela dělat přímo výplach. Jestli se plavci dostali k cervikálnímu hlenu v děložním čípku (což je okamžik hned po ejakulaci), tak cokoliv dalšího vliv nemá. Plavci zůstanou, sekret z ejakulátu jde ven.

herbinaaa
30. kvě 2020

spermie jsou šikulky a pokud jsou již v tobě, tak se obavam, že sprchou je ze sebe nedostaneš.