Hezký den,
ráda bych se zeptala na Váš názor a zkušenosti. Snažíme se s manželem o dítě, co si myslíte o sprchování ihned po sexu? Může mít vliv na těhotenství? Je lepší se sprchováním a toaletou raději chvíli počkat nebo to nemá význam? Dočetla jsem se různé názory, tak budu ráda za Vaše zkušenosti. Omlouvám se za anonym, ale chodí zde i někdo z rodiny a nikdo ještě neví, že se o mimi snažíme. Děkuji!
Já jsem se v sobě teda rozhodně nic zadržovat nesnažila a otěhotněla jsem napoprvé.
Já jsem taky vždy šla hned do sprchy a na záchod a otehotnela jsem ten měsíc co jsem vysadila HA😀
Děkuji všem!
Sama jsem si loni zkusila, ze sprcha zadny vyznam nema 🙂 Otehotnela jsem z jedineho styku, i kdyz jsem pak rychle letela do sprchy (snazili jsme se, jen jsem nechtela rodit v prosinci a stejne to na tento jediny pokus vyslo)
No mě třeba jednou doktorka řekla že po styku se nemá hned koupat nebo chodit na toaletu, prý aby to tam zůstalo déle a plavci měla šanci, když je prý hned umyjes nemusí to mít ten účinek🤷♀️
My kdyz jsme se o miminko snazili, tak jsem vzdy po milovani zustala cca 10min lezet s nohama trosku nahoru oprenyma o manzela, a povidali jsme si o miminku a tak, takze takova prijemne stravena a zaroven uzitecna chvile 🙂 Otehotnela jsem v obou pripadech napoprve. Ale myslim si, ze pokud otehotnet mas, tak klidne i kdyz hned pujdes na zachod a do sprchy. Pokud se ale o miminko snazite, neni duvod, proc chvilku nepockat.
Jste skvělé, děkuji za odpovědi bez zbytečné kritiky a urážek 🙂
Ne. Jak píše Klea, to bys musela dělat přímo výplach. Jestli se plavci dostali k cervikálnímu hlenu v děložním čípku (což je okamžik hned po ejakulaci), tak cokoliv dalšího vliv nemá. Plavci zůstanou, sekret z ejakulátu jde ven.
spermie jsou šikulky a pokud jsou již v tobě, tak se obavam, že sprchou je ze sebe nedostaneš.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My jsme se pokoušeli dlouho, povedlo se na dovolené, kde byla pohoda a čas. Po sexu jsem zůstala ležet v klidu, pod nohy jsem si šoupla polštář a čekala na snídani do postele 😁 Jestli má sprcha vliv nevím, ale přijde mi logické, že jak se člověk začne hýbat, rychleji to teče ven a spermii chvilku trvá, než doplave na místo určení.