Ahojky byla sem na revizi v 9tt první menstruace se dostavila až po 48 dnech , teď čekám na druhou a pořád nic měla přijít 3.10 ( to bylo 30 dní, a dřív sem mývala cyklus 30. Dní ) prý už by se to mělo srovnat .....je fakt že s přítelem sme měli spíš jen přerušovaný styk kondom on odmítá. Tak sem si říkala možná ...... Ale nic dělala sem si snad 5 testu každý den ráno od 3.10 ale všechny negativní, tak asi nic teď už od včera se snažíme naplno už sem to čekání vzdala ...........ale mám trochu obavy čím to může být? Že sem to nedostala mám zajít k doktorovi a nebo to po revizi může být i takto? Nemáte některá zkušenost? Díky moc za každou radu .
@helena1033 ja měla negativní test snad 10 dni od zmeskání. Pak strašně dlouho ducha a nakonec pozitivní test 😂
Teď dva dny sem měla chutě na sladké,, sežrala,, bych co sem našla a tlak a trochu píchání v podbřišku jako když to mám dostat tak sem si říkala jo to přijde .......a zas nic. Sem z toho zmatená menstruace nikde testy negativní ......vadí mi že nevím co se děje, a zas dojít za doktorem s tím že vlastně nic.....jak hypochondr .....😢😇 Já už nevím .....
@helena1033 ja bych si tam došla . Myslím si,že jsou zvyklí. Navíc pár holkám co jsem četla negativní test vycházel celou dobu a to už měly pupek
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@helena1033 Tři měsíce od revize je tělo rozházené, i cyklus. Vubec bych nepočítala,že máte nějaké spozdění, protože třeba vubec ne. Tělo než se po revizi srovná, tak to fatk může 3 měsíce trvat.