Špinění v době ms, nic se nerozjelo. Kolikátý jsem dle vás DPO?

mmhanka
19. zář 2020

Holky celý můj problém má byva jak hodinky 30 dc cyklu..tentokrát taky přišla, aspoň sem si to.myslela ale bylo to jen hnědé špinění spíš hlen a nebo růžový hlen...dva dny předtím bílí vytok....teď je to ,4 den. Nic se nerozjelo. Nic mě nebolí, před tou "ms" jsem cítila že by měla přijít ale bolesti ustálí, nemám křeče v břichu jak se normálně popisují a prsa pouze lehce citlivé...neboli, nebrni. Ovulku sem nesledovala ani být nemerim, tak nějak sem to vzdala ,6mesicu po neúspěšném snažení, teď nad tím přemýšlím je možnost že se ovulka opozdila , sex byl 10.9 pak 13 a 14.9...otazka jestli to špinění místo ms mohlo být teprve zahnizdovani? A jestli počítám dobře byla bych teď 9dpo?

terezanovotna30
19. zář 2020

Kolikátou diskuzi ještě založíš?? Jak tady má někdo vědět kolikátý den jsi po ovulaci, když sama ovulaci nesleduješ. Do vaječníků ti nikdo nevidí. Když už probíhá "viditelně" zahnízdění, tak je to většinou jednorázové špinění, ne čtyři dny. A tělo není robot, nepracuje každý měsíc stejně, takže buď to byla prostě slabší menstruace nebo nějaký hormonální výkyv. Pokud neměříš bazální teplotu, tak těžko říct. Buď bude za chvíli pozitivní test nebo ne. A přelouskat po tobě text, to je taky kunšt teda.