Dobry den děvčata, nikde jsem na ič nenarazila tak bych se tady chtěla zeptat vás na zkušenost. Jsem po transferu už 12 den. 4.den po transferu jsem zaspinila. Pak 3 dny nic. A po trech dnech jsem zase spinila a dneska zase jak když utne. Nemáte s tím některá zkušenost?? Je to můj už 5.transfer a každý byl jiný ale toto se mi nikdy nestalo buď nic a nebo se to rovnou rozjelo v ms. Únavu, citlivé prsa (hlavně teda bradavky) a sem tam pichnuti v podbrisku připisují spíše lékům (estrimax a utrogestan) jinak asi dva dny pozoruji že mě v noci budi bolest bricha jako pri ms ale vždy jen v noci přes den nic
Veškeré vysetreni mám v pořádku. U nás je problém.pouze ve špatném spermiu. S testem chci počkat do neděle až budu přesně 14 dní po et.
Někdo spini pri nidaci embrya, takže to muze byt i pozitivni. Jinak jsem také testy imuno apod měla ok ale stejně ten heparin mi sedi a nikdo neví proc..data pro to nejsou, ale od te doby jsou uspesnejsi transfery
Ahoj, tak jak dopadlo testovani? 🙂
Obě carky jsou stejně silně což mě zaskočilo trosku👏😀 v momentě jak jsem to uviděla a to sem nemusela ani dlouho čekat naskočil hned sem se začala úplně trepat
Uzasne moc gratuluji ❤ carky jsou krásně silne, neboj hcg bude vysoko! Dela Vas CAR odber krve? Myslím, že se nemáš čeho bat a verim, ze vše dobře dopadne. Ale tyhle obavy a čekání uz budou porad 😅
Jako sama sem.byla překvapená jaké silné carky tam mám a to sem snad ani nedospala a nemohla sem tomu uvěřit že sem aj manžela běžela vzbudit. A odpoledne sem si pro jistotu dělala ještě jeden a vyšel stejně. Dneska sem šla na krev a výsledek budu mít zítra pac sem nešla do caru(mám to hodku autem) ale pro jistotu si koupim test ještě dneska..Tak snad bude dobree
😁😁to je krásné, jakou mas radost ❤ to znám! Na další testy kasli, test je maximalne pozitivni a nic nového uz Ti neřekne. Uvidíš jakou budeš mit hodnotu hcg, já tipuji nad 1500 a pak čekání cca tři týdny na UZ. Jak dlouho se snažíte?
Snažíme se 3 roky v caru a toto byl můj 5 transfer a poslední před dárcem. Takže sem o to víc rada😍😍spíš mě zajímá zda caru a neslabne ale myslím že silnější už být nemůže tak sem zvědavá na krev zítra...snad to bude dobré...ale myslím že kdyby to bylo biochemko tak by asi nebyla tak silná ne??
@margaretka90 tak to je nadhera!! Chápu tvou obrovskou radost, máte toho za sebou také dost. Vis jak, kdyz to hcg je takhle vyssi, tak to moc nepoznas, že slabne, hcg neklesa tak rychle ( měla jsem zamlkle tehotenstvi v 8.tt a hcg bylo porad vysoke i nadale rostlo a měla jsem i tehotenske priznaky). To Ti stejně test nepovi... musela bys testovat spíše krev. Ale zkusila bych tomu verit a spolehnout se, že to dobre dopadne ❤ za chvíli se presvedcis na UZ. A pak se stejně budeš bat 🤦♀️ biochemicke to nebude, byla by carka slabsi. Jestli jsi 14. Den po transferu a měla jsi petidenni embryo, tak jsi 4+5 týden. Gratuluji 🙂
Ano měla sem 5 denní a v neděli jak sem testovala to bylo přesně 14 dne od transferu. Tak budu muset vydržet zítra na krev. Myslela sem že budou met výsledky už dneska ale prý až zítra tak uvidím.. každopádně už i teď je to pro mě úspěch protože sem u sebe v životě dvě carky na testu neviděla a ještě takové silne
@margaretka90 gratuluju ke // a držím palce!! A se spinenim, ja jsem po ET spinila, chvilku klid a pak do cca12tt spineni i krev.. Ted jsem 20tt.. 😊
Já už naštěstí nespinim nějak to ustalo. Tak pozitivní test mám za sebou teď ještě vyčkat na hodnotu z krve😱😱😱jen at je to proboha dobreeee
Tak hodnotu mám 1032 tak snad to zvladnu😊😊😊
Úžasný! Moc drzim palce. Mysli na mě ve středu, jdu také na krev a uz začínám byt nervozni.
Určitě to dopadne dobře, budu na tebe myslet a držet všechny palce co mám🤗🤗🤗
@margaretka90 tak snad se sejdeme ve stejne skupince 🤰 testy vychází dobře, ale jsem před krvi nervozni a vím, že bude hur... před půl rokem jsem došla do 8.tt. Tak to budou nervy 🙂
@margaretka90 jinak jsem dnes 12. den po transferu.
Tak to máš za chviličku...Určitě to vyjde..musí 🤗 tak jestli sis už dělala test tak to určitě vyjde pokud je pozitivní
@margaretka90 víš jak tady nějaké "musi" neplatí. Posledně jsem měla hcg 14. Den 1800... ukázkový vývoj do 8. tydne, srdicko všechno a jednu kontrolu uz nebylo. Takže musím znovu verit.
@lalen1 ahoj děkuji snad to bude všechno dobree..dneska sem se objednala na utz ale nevím jestli skočit ještě aspon jednou na krev nebo už počkat na utz
@utrikocku je mi to jasné to znám taky sem si zažila svoje...ono není nikdy nic jistě..přemýšlím jestli hit ještě jednou na krev nebo počkat až do car
A na kdy jsi objednana teď na UZ? Já tentokrát budu chtit jit až za tri tydny. Ono stejně s tím nic nejde udělat a člověk musí verit a čekat a těch cekani bude... na screening a dal. Já bych jela driv na UZ jen v případě komplikaci, bolesti, spineni. Ta krev ma smysl udělat druhy až třetí den, jestli se ti dvojnasobuje...pozdeji uz to nemáš s čím srovnat, jen víš, jestli roste. Ta nejistota je hrozna, takze Te chápu!
@utrikocku objednali mě na 10.2. Takže cca 14 dní..asi počkám až na ultrazvuk at mě to ještě nenervuje
Zkus vydrzet, UZ Te nejvíc uklidni ❤
@utrikocku asi máš pravdu takto bych se zbytečně nervovala. Ty jdeš zítra na krev že??? Tfuj tfuj budu na tebe myslet a dej vědět jak si dopadla
Děkuju moc! Napisu 🙂 jsem nervozni, ale horší to bylo vcera, byla jsem hodně v napeti...
A jak se cítíš? Vnímas na sobě nějaké změny?
@utrikocku občas mě bolí břicho jako na ms ale ne pořád a přestalo mi chutnat kafe a na to jaký sem byla čokoladožrout😃 tak vůbec nemám chuť na sladké..A sem víc unavená jinak nic jiného nepozoruju...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Stalo se mi to dvakrát a pokaždé neuspesny transfer. Jednou mimodelozni a podruhe prostě nic. Poté mi raději dávali miniheparin (Clexan) navíc a uz se to neopakovalo (tuk tuk). Mas hotovou imunologii? U mě se nic nenaslo, ale ten nasazeny clexan mi pomáhá. Uz jsi 12 den po transferu, co test? Uz by to mělo být vidět.