Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má zkušenost s anovulačním cyklem, kdy bylo zároveň místo menstruace pouhé špinění?. Mám to tak už 5.den, dnes jsem tedy 40DC,teplota během cyklu bez zvýšení, až nyní od doby špinění je stále ve vyšších hodnotách. Díky za odpověď 🤷♀️☺️
A jak dlouhé máš cykly?
@katka9184 Po vysazení HA jsem půl roku měla ukázkových 28 dnů i s ovulací, co víc přát. Jenže poslední 3 měsíce se cyklus začal prodlužovat, jelikož jsem tak 2-4 dny před začala špinit. Doktorka mi napsala Utrogestan, kvůli nízké sliznici užívám i Fertipronu. Bohužel od té doby mám anovulační cykly, tento cyklus je navíc už extra dlouhý 😕
@katka9184 Jj, teplotu měřím 3.měsíc, celou dobu bez zvýšení teploty. Až nyní, když místo menstruace špíním, jsem pořád u 37°C. Ale pochybuju, že byse zadařilo hned po vysazení Utrogestanu... Tento měsíc byl opravdu krušný, krvácení místo ovulace, teď to posunutí cyklu, jsem zvědavá, jak to dopadne 🤷♀️ Pokud se nic nezmění, mám se u doktorky do týdne zastavit, udělá prý nějaký důkladnější ultrazvuk a řekneme si, co dál. Ta bazálka hodně napoví, jen člověk nesmí být lenivý a opravdu měřit ve stejnou dobu 😃
@katka9184 Děkuju za povzbuzení, ale byl by to fakt zázrak, Utrogestan potlačuje ovulaci, takže pokud nepřišla předtím, tak těžko přijde hned po dobrání... My se snažíme 9.měsíc, byla jsem šťastná jak blecha, když první půlrok po vysazení byla menstruace pravidelná bez obtíží, jak jsem tu četla případy holek, to tělo se umí dlouho srovnávat s tou změnou a patřila jsem k té menšině, která problémy neměla😕 Teploty jsou teď pěkně nahoře, ale v dobu, kdy by neměly 😕😃 Já se k měření nemohla dokopat, vstávám podle směn, ale nakonec už jsem si zvykla, denně v 5 ráno i o víkendu ⏰ Alespoň se má pak doktorka od čeho odrazit 🙂
@mimig Tak to máte krásně naplánované, jak by to mělo být 😊.
No, malý se podařil po 3 měsících, ale s tím, že jsem musela během snažení na operaci se slepakem, tam mi zjistili srusty přes polovinu břicha, takže srusty rozrušili, my na to pak hned doma vlitli a bylo to. Ani jsme se nějak nesnažili, první sex od operace a bylo to tam. Měla jsem jet ještě do lázní, ale ty už se nekonaly😁.
Po porodu jsem si nechala dát tělísko, že to pak půjde raz dva, no... 4 měsíce snažení a zatím nic...
@mimig No, já tam mám jít v květnu na roční prohlídku. Takže tam budu asi koncem týdne volat a objednám se. Řeknu mu (já mám pana doktora 😊), že se nám to nedaří a uvidíme, co on na to. Trošku se bojím, že by tam mohly být zase srusty. Na druhou stranu se delší dobu nemohu zbavit nějaké vnitřní úzkosti, takže ta na tom taky může hrát svou roli...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig Nezkoušela si test?