Špinění místo menstruace, uvolní se vůbec vajíčko?

luciiiik1986
3. bře 2017

Ahojte 🙂 mám takovej dotaz....Před třemi měsíci jsem vysadila antikoncepci depoproveru a po třech měsících mi dosly MS, no MS Jako taková to nebyla,spíše 5denni špinění,ale s menstruacnimi bolestmi. Snažíme se o Mimi,Ale nevím jestli po tom špinění se vlastně vůbec uvolní vajíčko,moc děkuji za případné odpovědi ;)

flamarion
3. bře 2017

Neboj se. Po vysazení antikoncepce se musí organismus srovnat. To, že máš menstruaci silnou nebo slabou, ještě není spolehlivým ukazatelem toho, že ovulace proběhla nebo neproběhla. Jsou ženy, které menstruují podle hodinek a pak se zjistí, že ovulace chybí. A jsou i takové, které mají menstruaci cik cak a otěhotní v pohodě. Nevidím důvod, proč by v příštím cyklu nemělo dojít normálně k ovulaci, respektive ta intenzita krvácení v tom podle mě nehraje až takovou roli, naopak by to mohlo spíš znamenat, že ovulace nebyla v tom minulém cyklu, když krvácíš jen doslova "symbolicky." Zkus si dělat ovulační testíky, abys zjistila, jestli ovulace vůbec probíhá. Pokud jsi ale dostala menstruaci po 3 měsících (z toho si nic nedělej, já před 10 měsíci vysadila a teď jsem taky měla tříměsíční pauzu bez menses :-/), tak je to těžké, asi bys musela zainvestovat a testovat opravdu tak od 10. dne cyklu každý den, protože u nepravidelných cyklů se nedá odhadnout, kdy ta ovulace přijde...Chce to pozorovat se a zkoušet testy...

luciiiik1986
autor
3. bře 2017

@flamarion .....Děkuji za milá slova 🙂 vlastně ani nevím proč se tak stresuju 🙂 už mám tři děti a s manželem se pokoušíme o chlapecka 🙂 jsem jen asi trošku zmatená,ptz před tím jsem také brala ant,potom jsem vysadila a ms došly "normální" a dá se říct hned jsem otěhotněla,takže jsem spíše zmatená z toho špinění....jestli vůbec ocílka bude nebo ne....Měřím si bt a ta je kolem 37,5....Tak uvidíme ....;)