Špinění místo menstruace, ale test je negativní

dasa95
19. črc 2019

Dobrý den, jdu za vámi s dotazem ohledně menstruace. S přítelem se snažíme o miminko (antikoncepci jsem nikdy nebrala). Teď se měla 13.7.dostavit menstruace, ale místo toho od 15.7. jenom špinim. Těhu test je negativní. Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Každopádně v pondělí se objednám na gyndu. Děkuji.

lastovenka
19. črc 2019

Taky se mi to stalo a těhotná jsem nebyla........

zak1991
19. črc 2019

To se může stát. Může to být třeba hormonální výkyv, může to být stresem, změnou (strava, pohyb, nebo cokoli jiného), počasím, nachlazením, infekcí, léky... Může to být hromada důvodů. Gynekolog určitě řekne víc.

dasa95
autor
19. črc 2019

@zak1991 děkuju, uvidím tedy no

hermij
19. črc 2019

Víš, kdy byla ovulace? Jen se mohl natáhnout cyklus, respektive oddálit ovulace a menstruace teprve dorazí (anebo pozitivita gravitestu 🙂 ). Letní počasí a režim jsou jak dělané pro anomálie v cyklech.

bayt
19. črc 2019

@dasa95 To se mi stalo a byla jsem těhotná, i když jsem (jen lehce) špinila.

dasa95
autor
19. črc 2019

@hermij ovulace byla 29.6.:/

hermij
19. črc 2019

@dasa95 A podle čeho ji víš? Pro jistotu se ptám... protože to není reálné. Do 14 dní od ovulace dochází k menstruace. To je fyziologie lidského (ženského) těla, které nikdo a nic neoblafne. Prostě to jinak nejde... takže spíš je ovulace špatně určená :-/

dasa95
autor
19. črc 2019

@hermij ovulace byla 28.6. Dělala jsem si ovulaci test. A menstruace měla přijít 13.7.

hermij
19. črc 2019

@dasa95 Omlouvám se, ale musím tě vyvést z omylu, vůbec na to nespoléhej... hladina LH v moči kolísá v průběhu cyklu. Test může být pozitivní i ve chvíli, kdy folikuly stále zrají a tělo se k ovulaci pouze chystá. Viděla jsem už i pozitivní ovulační test i 10 před vlastní ovulací... Na kontrolu si klidně zajdi, zda třeba nemáš cystu či myom (kdyby po špinění nedorazila MS).

nina004
20. črc 2019

@dasa95 Ja som mala taketo spinenie len raz, a to mi doktor zistil, ze mam pozitivnu cytologiu delozniho cipku.