Dobrý den, jdu za vámi s dotazem ohledně menstruace. S přítelem se snažíme o miminko (antikoncepci jsem nikdy nebrala). Teď se měla 13.7.dostavit menstruace, ale místo toho od 15.7. jenom špinim. Těhu test je negativní. Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti. Každopádně v pondělí se objednám na gyndu. Děkuji.
To se může stát. Může to být třeba hormonální výkyv, může to být stresem, změnou (strava, pohyb, nebo cokoli jiného), počasím, nachlazením, infekcí, léky... Může to být hromada důvodů. Gynekolog určitě řekne víc.
Víš, kdy byla ovulace? Jen se mohl natáhnout cyklus, respektive oddálit ovulace a menstruace teprve dorazí (anebo pozitivita gravitestu 🙂 ). Letní počasí a režim jsou jak dělané pro anomálie v cyklech.
@dasa95 Omlouvám se, ale musím tě vyvést z omylu, vůbec na to nespoléhej... hladina LH v moči kolísá v průběhu cyklu. Test může být pozitivní i ve chvíli, kdy folikuly stále zrají a tělo se k ovulaci pouze chystá. Viděla jsem už i pozitivní ovulační test i 10 před vlastní ovulací... Na kontrolu si klidně zajdi, zda třeba nemáš cystu či myom (kdyby po špinění nedorazila MS).
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky se mi to stalo a těhotná jsem nebyla........