Špinění. Máte zkušenost?

michsa15
2. únor 2020

Dobrý den maminky.. nemáte někdo zkušenost? Měla sem mit ms kolem 20.-22.1 nepřišla. Test sem delala po par dnech ale nevysel(u prvního tehu mi vyšel az skoro po 14 dnech). Doktr mi rekla at prijdu ted v utery na kontrolu, ale dneska jsem vstala a mam jakoby hnedy výrok coz sem nemela a udělal se mi opar na rtech. Stalo se to někomu v tehu?a bz teplotu mam stále pres 37 coz normalne nemam.. dekuji

terezb98
2. únor 2020

S tím výtokem nevím to se mi nestalo, ale na samém začátku těhotenství (možná, že jsem to ještě ani nevěděla) se mi též udělal opar a byla jsem celkově taková nachlazená. Tak uvidíš co ti řekne dr na kontrole,hodně štěstí 🙂

jjasmina
2. únor 2020

muže to bejt klasický zpoýdění nebo postupně přichází ms. Musíte vyčkat a popř zkusit test později, když minule vam vyšel až po dvou týdnech. Já měla pozitivní test už tři dny před ms třeba

michsa15
autor
2. únor 2020

@jjasmina ja sem brala ultrogestan aby prave ms dorazila jak mela.. nikdy sem takhle velky zpoždění nemela prave

jjasmina
2. únor 2020

@michsa15 Já měla na jaře SP, takže já brala utrogestan na začátku těhu na udržení právě.. Tak uvidíte co dr. na to, si myslím, že vám max vezme krev, na ultrazvuk je stejně moc brzo

jjasmina
2. únor 2020

@michsa15 Ještě jinak,, na jaře jsem měla SP a v červnu jsem zase otěhotněla tak mi ten utrogestan dala zase na udržení

michsa15
autor
2. únor 2020

@jjasmina ja v červnu minulý rok cekala dvojvajecny dvojcatka.bohuzel to skončilo revizi a pak sme museli pul roku pockat. Dle dr.je vse v poradku a na ult mam folikul kolem 14.5 ci 14.9mm takze snad rozrůstají. Tak uvidíme nu co rekne.. noc dekuji za rady

jjasmina
2. únor 2020

@michsa15 jj tak počkejte, doufám, že to bude v pořádku, mě to odešlo samo, tak jsme se pokoušeli po 1. ms , ale dr z toho moc nadšená nebyla, že je to moc brzy, ale zdá se vše v pořádku 🙂 Vám držím palce, pak dejte vědět 🙂

michsa15
autor
2. únor 2020

@jjasmina ja sla na kontrolu a tam zjistili ze uz jim nebiji srdicka a rovnou me vzali, ze nebudou čekat jeslti vyjdou sami.. jo urco dam vedet

michsa15
autor
4. únor 2020

@jjasmina tak nakonec prisla opozdena ms

jjasmina
4. únor 2020

@michsa15 Tak to vyjde příště 🙂 Ono se to někdy stává no ..

michsa15
autor
4. únor 2020

@jjasmina ja mela minulý měsíc uz zpoždění ale to bylo jen 3 dny..

jjasmina
4. únor 2020

@michsa15 Někdy to tak je, na mě nejvic pusobilo to, že když jsem byla v sebemensším stresu, tak jsem měla zpoždění vždycky, jednou dokonce i 14 dní, ale nic z toho nebylo.

terinka212
22. únor 2020

dlouhodobe Duphaston. A 19.2 sem zacala hnede spinit.. je to jen trosku. Menzes mam dostat az 24.2. Nevite co to je zda se jedna o uhnizdeni vajicka ci pred menzes. Snazime se o mimco s manzelem rok. Dekuji