Dobrý den maminky.. nemáte někdo zkušenost? Měla sem mit ms kolem 20.-22.1 nepřišla. Test sem delala po par dnech ale nevysel(u prvního tehu mi vyšel az skoro po 14 dnech). Doktr mi rekla at prijdu ted v utery na kontrolu, ale dneska jsem vstala a mam jakoby hnedy výrok coz sem nemela a udělal se mi opar na rtech. Stalo se to někomu v tehu?a bz teplotu mam stále pres 37 coz normalne nemam.. dekuji
muže to bejt klasický zpoýdění nebo postupně přichází ms. Musíte vyčkat a popř zkusit test později, když minule vam vyšel až po dvou týdnech. Já měla pozitivní test už tři dny před ms třeba
dlouhodobe Duphaston. A 19.2 sem zacala hnede spinit.. je to jen trosku. Menzes mam dostat az 24.2. Nevite co to je zda se jedna o uhnizdeni vajicka ci pred menzes. Snazime se o mimco s manzelem rok. Dekuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
S tím výtokem nevím to se mi nestalo, ale na samém začátku těhotenství (možná, že jsem to ještě ani nevěděla) se mi též udělal opar a byla jsem celkově taková nachlazená. Tak uvidíš co ti řekne dr na kontrole,hodně štěstí 🙂