Dobrý den chci se zeptat , zbývá mi 15 dní do MS ted jsem měla ovulaci .A mám opravdu lehké špinění a také lehká bolest v pravém podbřišku. Na ranním testu slabá druhá čárka , je možné že jde o uhnízdění ? Nemůžu přesně říct z jakého styku by to mohlo být ale odhaduji tak šestý den po. Ale přijde mi divné že by to test tak brzo ukázal.
@nanci133 v době ovulace a před ms může být test slabě pozitivní a s těhotenstvím to nemá nic společného
@nanci133 to může být taky k ovulaci
@katherine177 takže i přes to že se mi toto při ovulaci nikdy nestalo ? Takže možnost toho uhnizdění asi není reálná že
@nanci133 asi ne
@katherine177 zdravím, oznamuji že jsem opravdu těhotná takže ano možné to bylo 🙂
@nanci133 tak moc gratuluji 🍀
@nanci133 ahoj, tak to je hustý. Diky Tobě jsem našla KONEČNĚ 🤣 "svůj případ"... před dvěma dny jsem totiž špinila a byla jsem 6DPO. Dost mě to teda zmátlo. Myslela jsem, že jsem začala menstruovat o dost dřív, ale bylo to jen hnědé špinění, lehké bolesti břicha a trvalo to zkrátka pár hodin, dnes po dvou dnech narůžovělý hojný výtok a jen lehké bolesti podbřišku 🤷🏼♀️.... Jsem zmatená furt, protože na ovulaci je to pozdě a na menstruaci brzy. No, nezbývá mi než čekat, ale pozitivní je... dle Tvé zkušenosti... že se mohlo jednat o uhnízdění 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Takhle brzy těžko, spíš vada testu...