Holyk máte zkušenosti s krvácením po menstruaci, ael nejedná se o ovulaci... Měla jsem menses 8dní, pak 5dní nic a ted slabé špinění. Ovu testy negativní, cyklus poslední byl 38dní, takže ovulaci čekám později... inulý měsíc to bylo to samé, ale neměřila jsem ovu testy, takže nevím kdy byla ovulace.. Měly jste to některá tak? Antikoncepci jsem vysadila před 3měsíci... cykly nepravidelné. Díky.
@ivanka86 Já si taky myslím, že to jsou rozhozené hormony u mě po antikoncepci.. jsem zvědavá jestli naměřím vůbec ovu, jinak budu muset k doktorovi to pořešit ☹ Držím palce
@bartvebartve také držím palce. Já jsem antikoncepci vůbec nepbrala. Resp. před x lety jen na pár měsíců. Mám za sebou tři těhotenství. První úspěšné, další dvě zamlklá. Vždy jsem ale otěhotněla hned napoprvé. A teď už pátý měsíc a nic. A do toho to krvácení. Už opravdu krvácím týden. Po MS asi 4 dny klid a teď zase. Krom strachu o co jde a jestli ještě budu moct mít děti, je to i docela otrvané stále krvácet...
ivanka86: Tak já jen 1den špinila, minule to byl týden... možná pomohl kontryhelový čaj... Já brala anti 10let, takže kdo ví co to způsobí, ale ted dělám ovu testy a vypadá to že čárka sílí, doufám že ovu bude v pohodě a zadaří se brzo.. To špinění bych řešila s doktorem, když jsi nebrala anti tak není důvod aby ti to tak blbl
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mam to take tak. Menstruace 7dni, od cca 12./13. dne spineni, ted uz i krvaceni ☹ Jsem z toho zdrbla. Mam za sebou 2 ZT a ted se uz 4. mesic snazime a nic. A telo si evidentne dela co chce.