Holky, v pondělí ráno jsme měli sexík, ovulaci mam dnes, poznám to na sobě. Je nějaká šance otěhotnět?
Šance je. Kvalitní spermie přežijí prý až 5 dní😊
Poznáš to až se ti nedostaví menstruace (ve většině případů) ..dnes a denně to samé 😁
@terezb98 hele, poznám kdy mám ovulaci, neptala jsem se tě zda jsem těhotná 🙂 ptám se na životnost spermie. Zřejmě si nepochopila otázku 🙂
@aleenka1234 tak to máte dobrý, já ovulaci na sobě nepoznala..
@aleenka1234 A jak můžeme vědět zda je nějaká šance? Prostě buď jo nebo ne... 🙄
@aleenka1234 den před ovulací je velká šance 🙂
@aleenka1234 den před ovulací se sex dokonce doporučuje.
@jituli84 po třetím porodu je to znát hodně, bolí mě vaječníky, mám ten hlen a šílenou chuť na sex 🙂
Nekdo uvadi 3 dny, nekdo az 6. Je to individualni. Kazde sperma ma jinou kvalitu.
@terezb98 jednoduše..šance je,pokud měla styk v období 3 dny před a den po ovulaci.sperma žije až 5 dní..Ano, pokud toto bylo splněno, šance je dost velká.
u nás přežily spermie běžně 4-5 dní (a jen 3. dcera je neplánovaná, to nám prostě ujelo a říkali jsme, že se nic nemůže stát, houby ... ), to byl usmiřovací sex byl v neděli, ovulace až středu (pak potvrzeno i u doktora, vždy ve středu jsem byla něco+0 ) , a čtvrtou jsem chtěla plánovaně holčičku, aby nebyla ta 3. rozmazlený benjamínek (starším bylo 7+5, když se narodila) takže jsem v sobotu večer manžela ukecala, že to zkusíme, ovulace byla zase až ve středu, tzn. za 4 dny do té doby spermie, nesoucí gen Y umřely, mezitím až do testu žádný sex , takže z jiného sexu to být nemohlo, a povedlo se a máme plánovanou holčičku ♥
@sabcav ty jo, tak to máš super 🙂 máme už taky 3 děti.
Holky, moc díky za infa 🙂 buď se zadaří a nebo ne. Máme už tři děti, tak to nějak nehrotím, ale byla bych ráda ♥️
@aleenka1234 stačí hledat na internetu - životnost spermie je 3-5 dní.
Já teda ovulaci taky poznám 🤣 takové bolesti jsem neměla ani při kontrakcích.
Ale uvádí se cca 3-4 dny. Den před, v den ovu a den po je to podle mě super.
Pokud jsi v posledních dnech měla dostatek hlenové sekrece, tak je šance, že spermie přežily. Záleží na kvalitě hlenu, tak dlouho nepřežijí v každém.
no taky se hlavně nedoporučuje na to vlítávat furt 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jo