Dobrý večer, chtěla bych se zeptat byla jsem na laparoskopii na průchodnost vejcovodu vše ok ale mám sníženou funkci štítné zlazi od mala, ve čtvrtek byl manžel na odběrech krve i moci a obvodní lékař mu zjistil že má také sníženou funkci štítné zlazi dostal letrox 100 a musí 13.3 na ultrazvuk někde jsem četla že to ovlivňuje plodnost, co proto ještě udělat aby jsme ji podpořili než jen ten letrox. Děkuji 😊
Ahoj ,štítná žláza sice plodnost ovlivňuje, ale pokud jí máš dobře kompenzovanou tak početí nebrání, také mám hypofunkci. Miminko se sice nedařilo poměrně dlouho, ale u mě přisuzuji psychice.
Také jsem byla na laparoskopii a taky mám problémy se štítnou žlázou. Přišli mi na to v Caru, poslali na endokrinologii, tam mě paní doktorka vyšetřila a nasadila tabletky. 🙂 Nevím jestli měli na oplodnění nějaký vliv jelikož malou máme z ivf. Ale v těhotenství jsem tam pravidelně docházela na krev a když nestačilo upravovali mi dávkování. Teď také docházím, ale ne už tak často.
Ja i partner mame oba snizenou funkci stitne zlazy, pravidelne to kontrolujeme a mimi se podarilo hned.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gruliska Ahoj, nevím zda Ti to pomůže, ale já také byla na laparoskopii a také mám sníženou funkci štítné žlázy a povedlo se nám miminko ihned po operaci.
Myslím si, že když máš štítnou žlázu léčenou, tak to problém nebude. Ani u partnera.
Já teda ještě používala gynex kapky a pila maliník 😊.