Snažíme se o třetí mimčo 2020. Máte to tady také některá tak?

janulka_c
7. čer 2020

Ahojky všem snažilkám, i těm, co už se těší na svůj uzlíček.
My jsme se s manželem asi úplně zbláznili a rozhodli jsme se pro třetí mimčo. Máme už dva kluky (9,7 let) a rádi bychom holčičku, jsme ale i smíření s chlapečkem 🙂 vzhledem k velké pravděpodobnosti genů v rodině.
První dvě radosti se nám povedli na první pokus, ten druhý doslova Měli jsme veliké štěstí. Trochu v to doufáme popravdě naivně i teď. I když víme, že již nejsme nejmladší Mě je 34 a manžel je o deset let starší. V srpnu jdu na preventivku a buď už půjdu s radostnou zprávou (kéž by), nebo na doktora bafnu, ať mě pořádně prohlédne, že se snažíme o další radost. Může udělat i nějaké testy?
Holky máte to tu tak některá taky? Případně, najde se tu někdo, kdo poradí, jak případně početí podpořit? Předtím jsme to nemuseli řešit, tak nemám absolutně přehled. Nebudem to teda moc lámat přes koleno, pokud se to do nějaké doby nezadaří, tak nám to není souzeno .. ale bylo by to bájo,.
Díky moc, mějte se krásně, ať se Vám daří

veruuu_kubesovic
7. čer 2020

Jestli vy jste se s manželem zbláznili, tak my taky 😉
Máme 2 děti (dcera 5,5roku, syn 2roky) a chceme třetího prcka, teď mám v plánu zajít během června na kontrolu na gyndu a pak počkat na menses a poté se začít snažit o prcka 🙂 Po porodu mladšího syna neberu nic, takže doufám, že se co nejdřív dočkám // na testu (poprvé jsem otěhotněla do 3měsíců po vysazení HA, podruhé až po roce, teď uvidíme...)

95newmommy2020
7. čer 2020

Doporucuju pít čaj z kontryhele pro snažení, a pro manžela tabletky fertilman plus. Nám tohle moc pomohlo. 🙂)

cilkat
7. čer 2020

Je mi 34, muži o tři víc. Máme 2 kluky, 4,5 a 1 rok. Třetí bychom taky chtěli a taky radši holčičku, ale nemyslím, že to vyjde :D. Nicméně mladšího stále kojim a ms nikde, tak předpokládám, že tenhle rok spíš nic :D. Co se podpory týče, možná zas začnu brát mamavit, ale spíš kvůli sobě, nemyslím, že by bylo třeba to nějak látkově podporovat.

opicaa
7. čer 2020

Ahoj tak my taky bláznime.. Syn 4 dcera 2 a jdem do třetice.. Teď nebo nikdy už, máme to tak že bud do zimy to půjde nebo už nepůjde, chceme aby děti měli k sobě věkove blízko.. Tak uvidíme.. První dvě byly okamžitě, tak uvidíme.. Slyšela jsem že pomáhá i Gynex.. Bylinky to jsou, když by bylo třeba podpořit něco.. Já mám kapky kontryhel l, ale kvůli problémům s bolestivou menstruaci, tak snad to nebude nijak na škodu, všude všichni píši jen o čaji..

alniika
7. čer 2020

S manželem máme 2 kluky (11 a 3,5 roku), oba počati takřka na poprvé a loni v červnu jsme si řekli, že chceme ještě jednoho parťáka, snažili jsme se půl roku až se nám to zřejmě o Vánocích povedlo... 🙂 Jenže v tom prosinci nebyl čas na nějaké plánovaní a tak jsem vše vypustila z hlavy, neřešila jsem to, v podstatě jsem to snažení vzdala - a ono to vyšlo, takže v době, kdy jsem se snažili vše počítat a plánovat nic nevycházelo a najednou bez vědomí a je to tady.
Teď jsem ve 26. týdnu a čekáme (musím zaklepat na dřevo) už několikrát potvrzenou holčičku, tak jsem šťastná jak blecha, protože ten ženský element u nás trochu chybí :D

aneta15
7. čer 2020

@janulka_c taky jsem se zbláznila. Mám dceru 12 let a syna 9 let a teď zrovna kojim svého 20 ti denního chlapečka. Je mi 36 let a podařil se nám za 2 měsíce. Je to úžasný. Užívám si to úplně jinak

darkwitch
7. čer 2020

Tak my mame dvě holky 6 a 1,5 a taky chceme třetí, rádi bychom kluka, ale i třetí holka by byla fajn 🙂 ms zatím nedošla, i kdyz to uz vypadalo nadějně, teď jsem čtyři dny spinila, tak uvidím jestli se rozjede. Jo a je mi 36

dunkap
7. čer 2020

@aneta15 tak to jsme na tom stejně. Je mi 36 a mám také dceru 12 a syna 9 let. Loni jsme se zbláznili a teď zrovna kojím půlroční holčičku. Nám se podařilo za tři měsíce a taky si to náramně užívám. Brala jsem Fertipronu a poslední měsíc jsem si dělala ovulační testy.

zouzalka1982
7. čer 2020

Me je 36 a muzi 37 a uz mame 2 kluky 10 a 3,toho starsiho mam z předchozího vztahu ,mladsi je spolecny a ted jsem ve 30tt,takze patrime take k blaznum nebot mame jeste od muze z prvniho manželství parek a to 8 a 9.Jen se pekne mnozte at v tom nejsme sami.Jinak toho spolecneho jsme splodili uplnou nahodou a neplanovane a ted to mrne je planovane,asi 5 mesicu po vysazeni antikoncepce.Jen to bude opet kluk.Vsechny 3 deti budu mit cisarem.Takze ja se za blazna fakt povazuji 😁.

aneta15
7. čer 2020

Holky co já si vyslechla od tchýně....nezodpovědný blázni, magoři, ona žádný mimino už nechce...chudák manžel aby se udrel a podobný kecy. Teď dolejza a vtírá se. Ukázala jsem jí ho jen jednou a ještě z dálky.

dunkap
7. čer 2020

@zouzalka1982 je já je mám taky všechny tři císařem 😃

veruuu_kubesovic
7. čer 2020

@janulka_c
a jinak na otěhotnění mi pomohlo pít čaj Ludmily Mojžíšové a k tomu jsem brala Fertipronu 🙂 a v létě mi bude 34let 🙂

zouzalka1982
8. čer 2020

Ja jsem nic nebrala jen si uzivala

zouzalka1982
8. čer 2020

@dunkap a planujes dalsi?Ja se mu nebranim ale zajimalo by me zda pak najdu domtora co mi s odhodlanim udela 4 císaře

opicaa
8. čer 2020

@aneta15 toho se bojím taky co bude, tchyne řekla že dvě děti stačí, že to je až dost.. Takže se moc těším až se nám zadari a oznámí e ji to😂🙊 je to naše věc, nezivi nás.. Bydlí jinde.. Máme svůj dům a zahradu, takže se jí to nijak nedotkne... 🤷‍♂️ Moji rodiče taak nějak předpokládají že bude ještě miminko,i když o tom nemluvíme..

rihova1
8. čer 2020

Holky nezblaznili jste se 😆. Je mě 33 a nynějšímu manželovi je 41. Z prvního vztahu mám 15 letého syna a dvojčata páreček 12,5roku. Z nynějšího mám 2,5 letou holčičku. V lednu jsem byla na plánovaném potratu v 5 měsíci. A nyní se opět pokoušíme o další. A nebudete mě asi věřit, ale toužím po dvojčata 😁. Doufám že nám to nebude trvat zase rok.

dunkap
8. čer 2020

@zouzalka1982 další neplánujeme, nechala jsem si udělat sterilizaci. Protože jsem tušila, že bych další ještě chtěla 😊, ale už u třetího těhotenství jsem byla nervózní jak to dopadne. Kdyby se to ale nějak povedlo, tak by mi to vůbec nevadilo 😊. Víš jak srdce by chtělo, ale rozum se brání😁. Já jsem teď musela dokonce změnit gynekologa, protože mi třetí těhotenství neschvaloval. Ten co ho mám teď zas neschvaluje 4. Říká, že už by to mohlo prasknout, jak oříšek.

zouzalka1982
8. čer 2020

@dunkap to ja jsem ochotná se nechat klidne rozrezat od shora dolu,mam 3 kluky,takze me srdce touzi po princezne

jajiti
8. čer 2020

Ahoj, já mám ročního chlapečka a 3,5 letou holčičku, za chvíli mi bude 30 a ač jsem tvrdila ještě ani ne tak před půl rokem, že třetí už ne, tak teď je to nějak silnější než já a asi si přeju ještě třetí. Manžel ten chtěl tři deti vždy, ale jelikož jsem s nimi víceméně doma pořád hlavně já a stojí to nervy kolikrát hlavně mě, tak nad tím pořád váhám. Vnitřně moc toužím po třetím miminku.
Chtěla bych ho ale věkově blízko k těm dvěma, takže ideálně aby se narodilo příští rok. A teď ty racionální důvody, proč ne - už máme doma holku i kluka, v dnešní době dvě děti a ještě ke všemu páreček ideál a víc dětí je bláznovství (podle naší široké rodiny); prodali jsme dům, budeme stavět nový, takže teď přechodně bydlíme u mých rodičů v přízemí, než budeme mít hotové svoje a to taky není jisté, jak rychle to půjde. Plus pak ta budoucnost - jak to bude dál, co naše zaměstnání, zvládneme tři děti?
A tohle se mi honí hlavou. Vím, že bychom třetí mohli mít třeba až za tři roky, ale oba jsme se shodli, že když už tři děti, tak věkově blízko u sebe a já asi sama bych už okolo 35 nechtěla.
Takže tak. Tak se k vám asi přidávám, protože já se vždy tak nějak řídila víc srdcem. 😊

janulka_c
autor
8. čer 2020

@95newmommy2020 Jůů bezva, moc děkuji. Po čaji se podívám ... nic tím nezkazím 🙂

janulka_c
autor
8. čer 2020

@veruuu_kubesovic U nás to šlo po vysazení HA s prvním fakt rychle, pak jsem sice občas něco brala, ale po těhu mi to nedělalo vůbec už dobře, takže jsem jich vyzkoušela několik a nakonec od nic úplně upustila ... tak právě nevím, jak to teď bude 👧

janulka_c
autor
8. čer 2020

@opicaa Tak nám to s tím věkem vyšlo napoprvé, byli jsme rozhodnuti, že další už neee ... ale hold se nám asi splašili hormony. Teď jsme na tom fakt dobře pracovně i časově a miminko bychom si naprosto jinak užívali ... ❤

janulka_c
autor
8. čer 2020

@aneta15 Jééé, to je krása. To Ti opravdu moc přeji a gratuluji (snad neva, že tykám). Já si bych si to teď taky úplně jinak užila. Kluci tím, že byli chvíli po sobě, tak to byl záhul a řekla bych, že druhé miminko jsem si téměř neužila.

janulka_c
autor
8. čer 2020

@jajiti Já si původně taky říkala, že později mimčo už ne... je to tak půl roku, co jsme si fakt řikali, jak je to bájo, že už i někam vyrazíme ... třeba na procházku, na kafe a bez dětí ... aleeeee .... nějak se nám ty hormony plaší 🙂 na druhou stranu, když se to asi nezadaří letos, abychom příští rok max. rodili, tak už asi neee ... Ale to řikám teď ... uvidíme, jak se plány budou postupně měnit 😂

janulka_c
autor
8. čer 2020

@rihova1 Wau, velký obdiv 🙂

janulka_c
autor
8. čer 2020

@zouzalka1982 Sestra má taky všechny děti císařem ... a bez problému. Já mám jen toho mladšího, nevím jestli pak další mimčo se bere automaticky sekcí? Nebo když není problém, může jít normálně? Kdo by to byl řekl, že to někdy budu řešit :D Každopádně bych raději rodila normálně ... jizvy mi nevadí, jen ta rekonvalescence bych řekla byla lepší už normálního. Sestra si zas nemohla vynachválit císaře (všechny plánovaně).

janulka_c
autor
8. čer 2020

Holky jsem neskutečně mile překvapená, kolik Vás mi odpovědělo a jsem ráda, že v tom nejsme sami :D v tom "bláznovství" ... na konci týdne jdu navštívit kamarádku, které se narodil klučík, tak tam asi doměknu ... a neubráním se slzám, až ho budu chovat.

pindrusice
8. čer 2020

@janulka_c rodí se vaginálně i po CS. Občas to doktoři sice berou jako automatiku...ale jsou u nás i porodnice,který jsou naklonění vás nechat i po dvou atd. V zahraniči běžné i po více. Takže záleží vždy na vás. Nikdo za vás rozhodovat nebude ;)

dunkap
8. čer 2020

@janulka_c pokud nebude nějaký problém (konec pánevní, velká váha miminka),tak se po jednom císaři rodí přirozeně. Mě teda dělali ještě vyšetření jizvy ve 36tt u druhého těhotenství, měla jsem rodit normálně. Při porodu se to ale zvrtlo padly ozvy a udělali rychle císaře. U třetího těhotenství se dělal automaticky císař. Já jsem nikdy neměla plánovaného císaře děti si řekli že chtějí jít ven vždy před termínem císaře 😊.

zouzalka1982
8. čer 2020

To i ja mela císaře plánované,u prvniho me chytnul zlucnik ve 36tt,takze to bylo za vterinu 12, a druhy vazil ve 36tt 4kg,takze na nic necekali a dali se do druhého,ikdyz jsem chtela prirozene,nebylo mi dovoleno,ted jsem ve 30tt a tak me cisar nemine.Musim rict ze ta rekonvalescence je fakt dlouha a u me byla jeste 2 mes po porodu dost bolestiva.Ale i tak,je mi 36 a jelikoz mam vsechny kluky,brala bych jeste princeznu 😂.Pak at se pani doktori ukazou az jim tam prijde silenec jako ja.