Snažíme se o mímo - máte zkušenost s Macou?

kachiiina
8. srp 2017

Zdravíííím...🙂 S manželem se přez dva roky snažíme o miminko - manžel speriogram v pořádku , já také - pouze odebrán jeden neprůchodný vejcovod...17.7. První návštěva kliniky Reprofit, nechápou příčinu naší ,,sterility" - dle poznámky ve zprávě 😀 Každopádně musím si nechat snížit napřed před IUI hladinu štítné žlázy, která je jakožto pro mě v pořádku, ale oni v klinice potřebují mít hladinu pod 3. Už mám prášky doma , tak snad to půjde rychle. Každopádně bych se Vás ráda optala...Máte někdo zkušenosti s MACOU ? Konkrétně - http://pegrastore.cz/afrodisiaka/1822-iswari-ma... ?? Byla mi doporučena a zakoupena maminkou 😀 Děkujiiii a hezký den přeji 🙂

fanunka
8. srp 2017

jj funguje zlepšuje spermiogram

kachiiina
autor
8. srp 2017

@fanunka mohu se zeptat, jaké dávkování je ideální ? konkrétně teda pro muže ? 😀 na sáčku je napsáno - 1-3 lžičky denně...

zabec
8. srp 2017

@kachiiina mam jen tu nejlepdi zkusenost! Diky mace se mi behem tri mesicu posunula ovulace z 20DC na 13DC, chlap ji jedl se mnou a treti mesic se zadarilo, predtim tok nic 😉. Takze za sebe muzu doporucit. Jen jsem mela jinou znacku, ale to je adi fuk

kachiiina
autor
8. srp 2017

@zabec no to jste mě potěšila, že to k něčemu je, protože ta chut toho prášku je opravdu k zblití 😀 Mohu se zeptat jakou formu, popřípadě značku jste užívali ? 👏

kachiiina
autor
8. srp 2017

@fanunka Děkuji 👍

zabec
8. srp 2017

@kachiiina ten prasek by mel byt nejlepsi. Pokud Ti to nechutna, rozmichej si to v pomerancovem dzusu 😉

My meli tuhle: http://www.nutristamina.cz/cs/prevence-a-regene...

kachiiina
autor
8. srp 2017

@zabec je to fakt až nechutné 😀 ale tak začínáme s manželem zuby 😀 mícháme si to do malé skleničky a kopeme to jako půlky 😂 dekuju 😉

kachiiina
autor
8. srp 2017

@zabec zatínáme teda 🙂

zpevanka18
8. srp 2017

Já mám polycystická ovaria, o dítě jsme se snažili 4,5 roku, ke konci s asistencí doktorů (4x IUI). Nakonec jsem otěhotněla v "nucené" pauze mezi hormony, druhý měsíc užívání macy. "Chuť" je opravdu nedobrá, já jsem si to míchala do kakaa - tam to bylo cítit tak nejmíň. Měla jsem dvě různé, lepší a účinnější podle mě byla v červenobílém obalu zn. Adiel. Užívali jsme oba, i když manžel je v pořádku. On to bral spíš ze solidarity a pro to, aby stačil mým macou zvýšeným požadavkům.

kachiiina
autor
8. srp 2017

@zpevanka18 Tak to je perfektní že se zadařilo 🙂 Mícháme si to do mléka 1,5 lžičky ráno a pak 1,5 lžičky odpoledne po práci...Manžel je také v pořádku, ale dočetla jsem se, že se to doporučuje i pro muže, tak do toho šel se mnou 😀 Máte moc ochotného může 😀 zkusím ještě s tím kakaem, děkuji za tip 👍