Dobrý den nevím si rady, a proto píšu sem tak mě prosím neukamenujte, děkuju jsem tu nová tak, abych začla S přítelem se snažíme o miminko, měli jsme nechráněný styk vím, že jsme to trefili na ovulaci i na plodný dny pár dní mi bylo blbě bolest v podbřišku bolestivá prsa, dělala jsem si test vyšel slabé pozitivní no byl docela hodně vidět, ale včera asi v 10 večer, když jsem šla na záchod na kalhotkách jsem měla pár krve byla Jasná červená a na toal.. papíře jsem měla bílý výtok s krvi, když jsem se vzbudila okolo 2 hodin večer šla jsem na záchod, tak ta krev byla červeno hnědá, byla jsem přesvědčená, že to vyšlo a teď tohle prosím nevíte, co by to mohlo znamenat? Nevím, jestli jít na gynekologii nebo ne chtěla jsem zkusit ještě test, ale teď nevím vůbec co dělat prosím nevíte někdo, co to může být, děkuju
Ach Joo se stoho picnu doufám že vše bude dobrý a já už se radovala zbytečně
Zalezi preci na tom, jak ti vychazi menstruace. Zbytecne bych se z toho nehroutila, jestli jste ted zacali, tak to ted hrotis uplne zbytecne
Brala bych to jako biochemko...stává se to často 🤷🏻♀️ vše odejde s opožděnou menstruací...teda hádám, že teď někdy máš termín menstruace. S dr řešit nemusíš, a normálně se snažte dál...
Nepíšeš nic o tom, zda už byl termín ms nebo ne. Pred kolika dny byl styk, podle čeho víš že byla ovulace.
Bud biochemicke nebo je to prosperujici tehotenstvi- mela jsem to u tretiho- zkust testnout- pokud tedt sili tak to muze byt ok… u tretiho jsem v den ms zacla krvacet- test, ale silil i pres krvaceni a ted uz mu je 9 let. Pokud test slabne nebo je negativni, tak bohuzel biochemicke tehotenstvi
Jinak na gynde ti nic nereknou- sla jsem tam take nic krom zvysene sliznice nevidi jeste- takze mi rekl bud pocinajici tehotenstvi nebo pocinacici menstruace. Dal mi teda ascorutin. Pricinu krvaceni nevim dodnes- nidace to nebyla neb uz jsem mela davno pozitivni test. Krvaceni ustalo asi za 2 dny
@eloana děkuju za odpověď test určitě znovu zkusím a uvidím jestli bude sílit nebo ne
Ja testla hned, jak jsem zacala krvacet- byla jsem vystresovana neb mesic pred jsem mela biochemicke… ale tam to bylo tak ze 3 dny pres ms jsem testla a slabe pozitivni…. Druhy den jsem zacla krvacet- tak jsem test zopakovala a byl negativni, tak to bylo jasne, ze to “ odeslo”
Mesic na to podobny scenar, ale test pres krvaceni silil…. Tak jsem netahala nic tezkeho a brala ten ascorutin a dobre to dopadlo
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Buď biochemko nebo mimoděložní,někdo může slabě krvácet a je vše ok...