Ahojky všem 🙂 snažíme se o mimino 5 měsic, pomalu 6...jenže pořád nic... Chci řict že před poslední menstruaci jsem měla pocit zvracení, no nezvracela jsem, pak mě sem tam bolelo u vaječníku. Myslela jsem že už jsem v tom, protože i menstruace mi meškala o 3 dny...byla silná, jenže měla jsem ji jen 3 dny a nic...a po ni žádne špinění nic...v Lednu jsem vysadila antikoncepci a od te doby se o miminko snažíme, spime spolu snad každý den 🙂 jenže
nechápu, cyklus mám pravidelný...nikdy se mi nic takového nestalo s tou menstruací. Máte s tím prosím některá zkušenosti?
Děkuji moc 🙂
@elizabeth88 To, co popisuješ, bych asi přisoudila psychice 🙂 Já taky než jsem otěhotněla, tak jsem měla každý měsíc "zaručené" příznaky těhotenství, včetně zvýšené teploty! Mně pomohla reflexní terapie, což je něco jako masáž, šla jsem na jemné odblokování pánve. Měla jsem kancelářskou práci a i když jsem byla naprosto zdravá, tak jsem byla po letech sezení u počítače celá zablokovaná a to brání uhnízdění oplodněného vajíčka. Co jsem byla na té reflexní terapii, tak ještě ten měsíc jsem otěhotněla. Samozřejmě se to musí umět, ta reflexní terapie, jakmile to bolí, není to to ono. Já sama jezdím do Plzně na reflexní terapii za jedním pánem, cena je zanedbatelná, ale je to opravdu kouzelník, za tu cestu to stojí. Jestli chceš, dám ti na něj kontakt.
Tomu, co píše @ryntintinek bych moc nevěřila, má tu jen jeden příspěvek a vypadá to jako reklama na tahání peněz z kapes 🙄
Guinea Děkuji moc, pořád se snažíme :/ dr. mi doporučila brat Nosifol. Teď beru druhou krabičku tak snad se povede... 🙂
Já jsem mela to samé.Od ledna jsme se začali snažit. Cyklus si chodil jak chtěl a já už byla zoufale ac jsme se nesnažili dlouho.Dcera mela v květnu narozeniny a kamarádka mi oznámila ze je v 10.týdnů.A ze ji pomohl Inofolic.Probrala jsem to s manželem a druhy den jsem ho šla koupit.Byla jsem v pulce cyklu a začala ho uzivat.Začala jsem řešit dovolenou a hodně jsme začali jezdit na kole.No a na konci června jsem mela pozitivní test.Rěšila jsem předtím vse,proc to nejde atd.A pak asi i jak jsem mela Inofolic a věřila, že to prostě vyjde.Zaměřila se i na jiné věci. I na focení.Tak to přišlo. Bylo to u mne psychické.
Hlavně neblázněte, někdo chytlavý je, někdo ne. Já otěhotněla po tři čtvrtě roce, a to jsem to neřešila vůbec, bylo mi to v zásadě ukradené, jestli otěhotním nebo ne. Někdo otěhotní hned, někdo po roce, a nemusí být cokoliv špatně. Podle mě to moc řešíte. Nepíšete, kolik Vám je. Každopádně myslím, že minimálně do roka je to NORMÁLNÍ, pokud žena neotěhotní. Tělo sice má cyklus pravidelně každý měsíc, ale to neznamená, že hned v dalším cyklu má žena otěhotnět a jinak je to divné a špatné. Na to nezapomínejte...
Ahoj, já měla to samé a pak narazila na Jonášovu metodu - a hned se zadařilo, možná to bylo psychikou, že mi Jonášovku tak vychválili a já jí opravdu věřila. A podruhé se zadařilo hned první měsíc - a pak jsem se schválně podívala, jak by to bylo podle Jonáše - a ono to zase odpovídalo přesně Jonášovi! Takže 2x Jonáš, nedám na něj dopustit. Ale někdo říká, že nefunguje, že nemá smysl. Někdo zase přesně té metodě nerozumí - není to zcela triviální.
Sex by neměl být každý den kvůli uzrání spermií. Trošku to kroťte 🙂 A hlavně na to nemyslete. Ač tomu někdo nevěří, psychika ovlivňuje. Užívejte si večery, protože můžete, ne protože "musíte" 🙂
@certikmata taky si myslím že jsem se nato moc zaměřila, těd tomu nechávám volny průběh, snad mi dopomůže Nosifol 🙂
@emko11 jj už to dodržujeme :D nj, vytoužene mimino 🙂 počkám si tolik, kolik mám 🙂
No tak jsem se koukala na tu Jonášovu metodu a nevím nevím, otěhotněla jsem přesně uprostřed mezi dvěma navrhovanými termíny 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, doporučuje se pravidelný sex, ale někde jsem četla, že každý den to není dobré, nejlépe obden, protože spermie potřebují čas na to, aby dozrály a byly kvalitní. Za sebe bych doporučila, abyste se na to úplně neupínali, protože pak to má člověk v hlavě. Vím, že je to těžké, ale mám osobní zkušenost. My jsme se s partnerem rozhodli, že tomu necháme volný průběh, ale bylo to v době, kdy jsme oba měli spoustu pracovních věcí, do toho jsme dělali na rozestavěném domě a neměli jsme vůbec čas přemýšlet nad tím, jestli to vyjde nebo ne. Po půlroce jsem otěhotněla. Držím pěsti a věřím, že se to brzy povede 😉