Chtěla jsem se poradit tenhle měsíc se chcem snažit ó miminko a mám strach že to nevyjde měřím 165 a vážím 105kg. Já wim je to strasne ale nějak mi nejde s váhou dolů.. chci otěhotnět co mám pro to udělat . Krom zhubnout. Máte s tím některá zkušenost
Děkuji za rady a nápady
Ono zalezi na spouste jinych veci - ovulujes? nemas srusty? pco? atd atd. Ja mam treba momentalne na 160 cm necelych 80 kg, shodila jsem za posledniho pul roku pres 15 kg, a samozrejme budu pokracovat. Muzu ale shodit klidne i na 50 kg a stejne na 99,9 % prirozene diky partnerovym spatnym spermiim neotehotnim. Takze se zkus hodit do klidu, mate minimalne ten rok cas snazit se v klidku doma a behem toho roku se proste zamer striktne na hubnuti. Miminko je obrovska motivace. A v tehotenstvi pak budes za kazde to dopredu shozene kilo rada.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hlavně buď v klidu ( i když to jde blbě ovlivnit) měřím 160 a vážím ještě víc jak ty a otěhotněla jsem spontálně i když po delší době) hlídej si akorát ovulaci. Pokud se budete snažit teprve teď první měsíc tak nezoufej když to nevyjde, všechno hned nejde....