Snažíme se o miminko a už druhý měsíc mě bolí bradavky

vlnka09
7. lis 2014

Dobrý večer,snažíme se čtvrtý měsíc o mimi a druhý měsíc mně bolí bradavky - někdy víc,někdy míň,někdy vůbec.Čím to může být? Menstruaci jsem zatím vždycky dostala.Teď čekám,zda příjde tento měsíc.Děkuji za názory 🙂 Hezký večer

vercik83
8. lis 2014

🙂 treba kdyz se vic milujete tak ti partner vic saha na bradavky a tak vic boli. Jinak to neznamena spis nic...

luciebx
8. lis 2014

@vlnka09 moc se pozorujes... hold telo je telo.. neco muze zacit bolet co nebolelo predtim... znamenat to muze cokoliv a taky vubec nic...

nonacek
8. lis 2014

@vlnka09 mužou to byt hormony ovulace.................... , ,ale spíše bych to přisuzovala tvému přání otěhotnět.. někdy to tak funguje sugesce podpoří tělo reagovat prostě když si přečteš tehu příznaky a chceš byt tehu,tak psychika je všechny ty priznaky vzbudi,bohužel ale falesne. Ver my,snažím se otěhotnět pul roku a stale nic.

vlnka09
autor
8. lis 2014

holky asi máte pravdu 😉 nejspíš už mi slušně hrabe 😖 😀

luciebx
8. lis 2014

@vlnka09 neboj.. ja takhle blaznila posledni dva roky.. ale uz me to preslo... takze.. vitej v parte 😵

nonacek
8. lis 2014

@vlnka09 nevzdávej se! Také je tu možnost,že se pletem a ty jsi tehu.....jeste počkej! hodně štěstí...💜💛💚💙💟💗💖💋💋💋💋💋✌✌✌✌✌

vlnka09
autor
8. lis 2014

@nonacek děkuju !!! :-*