Snažíme se o miminko

majinka1995
12. bře 2019

Ahoj holky mám dotaz s přítelem se již třetí měsíc snažíme o miminko začla jsem mít výtoky bílo žluté malinko husčí občas křeče do podbřišku a dnes v noci jsem měla nevolnosti nemohla jsem kvůli tomu vůbec spát ale nevracela jsem ráno když jsem vstala měla jsem chuť na jogurt jakmile jsem si dala jednu lžičku do pusy opět jako bych měla jít zvracet prsa mě neboli může být možné že to je náznak třeba začátečního těhotenství?? Čekám zda dostanu ještě menstruaci mám ji dostat za 14 dní myslíte že je ještě brzo na těhotenský tes??

ito
12. bře 2019

teoreticky pokud ji máš dostat za 14 dní, taky bys měla v ideálním případě právě ovulovat- což často může být hustší hlen, bolesti,... tzn. pokud si myslíš, že bys v tomto cyklu mohla být těhotná (nehrozí těhotenství z dřívějšího cyklu), tak je opravdu stráášne brzo. 🙂))

majinka1995
autor
12. bře 2019

@ito to vím jenže já už mám po ovulaci a právě co se týče výtoku tak takové jsem nikdy neměla občas jsou malinko husčí někdy zase takové jako kdyby jsem se počůrala jdou dost tekuté že i cítím že to že mě teče

leniczka23
12. bře 2019

Funguje to tak, ze jak se zacnete snazit tak mas vsechny priznaky sveta😁
Nicmene pokud to mas dostat za 14 dni a mas cyklus kolem 28-30 dni je to nesmysl, jelikoz prave spis probiha ovulace😊 Test driv jak po vynechane menstruaci nedelej. Drzim palce

leymea
12. bře 2019

@majinka1995 a kdy byla ovulace?

majinka1995
autor
12. bře 2019

@leniczka23 dekuji no já se snažím právě na to nemyslet už jen protože se říká čím víc na to vlastně věk myslí o to větší pravděpodobnost je že se to nepovede

majinka1995
autor
12. bře 2019

@leymea 4 tého mi začínala

leymea
12. bře 2019

@majinka1995 to bys mela strasne dlouhou lutealni fazi, jak vis, ze byla ovulace? A cykly mas jak dlouhe?

radullah
12. bře 2019

@majinka1995 Podle čeho jsi zjišťovala ovulaci? Ovulační testy? Nebo měříš bazální teplotu? Případně lékař? Lutealni faze (od ovulace do ms) je nejdéle 18 dní..pak už musí buď přijít ms nebo jsi těhotená. Jak dluhé máš cykly? Taky by mi to spíš vycházelo, že máš teď ovulaci a je nejlepší čas na snažení. Jinak ovulace trvá pár vteřin, to co píšeš myslíš určitě plodné dny - ty jsou 3 dny před a den po ovulce. Těhotenský test má cenu dělat tak nejdříve 9 dní po ovulaci a to jsem ještě dost optimistická. Mě ukázaly testy slaboučkého dušíka nejdříve 11 den 🙂 Ale držím pěsti, ať to vyjde co nejdříve, třeba jen počítáš špatně ovulaci ;)

hezz17
12. bře 2019

Mě přijde jestli si paní neplete ovulaci a menstruaci🙂

majinka1995
autor
12. bře 2019

@hezz17 ne to nepletu

vesper
12. bře 2019

@majinka1995 klidně si zkus udělat test 😉 dnes už se nemusí čekat na vynechání menstruace. Koupila jsem normální v DM a je to v návodu 🙂