Ahojky holky, jsem tu nová 🤗
A hned jdu s dotazem 🙈 mám už 4 dny slabé pozitivní tt. Včera jsem byla na odběru a vyšlo mi <2 . Je ještě šance ? 🙏🏻
@veru_nka16 bohužel negativní..ale šance je vždy.
A kolik dni mas zpozdeni ms? Nesla jsi jen na ten odber zbytecne brzy?
@veru_nka16 šance tu je vždy ještě bych testovala dál
@veru_nka16 kolik dní vynechana ms?
@veru_nka16 Šance je vždy, možná jsi byla na odběru příliš brzy,určitě bych testovala dále....Také záleží na tom co znamená slabě pozitivní test??Spousta jich dělá duchy ,aniž by se jednalo o těhotenství, tak to holt je -sama jsem si s nimi užila své.....Hodně štěstí.....
@mysh_me no ještě pravé nemám 🙈 ms má být v neděli- pondělí a na krvi jsem byla ve středu 🙈
@veru_nka16 Mě to pijde jako ranné těhotenství, takže čekat, co z toho bude
@jjasmina myslíš ? 🙏🏻 Ale ta krev mě zarazi 😳
@vikysek0987 děkuji 😇
@veru_nka16 Já myslím, že ste byla na krvi moc brzy, já šla na krev až v termínu ms
@jjasmina no snad ano 🙈 to čekání je dlouhé 🥺🥹
@veru_nka16 a teprve bude, člověk bude mít strach už pořád. přeji at to vyjde 🙂
@jjasmina to ano a po 3 letech snažení by to byl zázrak 🤗 a děkuji ♥️
@jjasmina tak dělaný teď večer 🙈🤗
@veru_nka16 lepší je netestovat a neřešit krev tak brzy. Jen to stresuje a stojí peníze. Tohle vypadá velmi dobře, kdybys neřešila krev, mohla ses potichu radovat. Držím palce, ať sili 🍀🍀
@veru_nka16 taky si myslím, že lepší je ne testovat. Já vlastně ani pořádně nevím jaký mám cyklus, jen jsem věděla plodný den, protože se mi zrovna trefila v plodné dny kontrola na gynde, takže mi o nich řekla dr. Já se testovala na základě snu, zdálo se mi jednou v noci, že jsme těhotná. Na druhý den sem šla pro test a byl tam 😍Dneska má syn skro 18 měsíců❤️ Držím palce ať se zadaří🍀✊
@veru_nka16 krásný gratuluju ☘️☘️💜💜
Gratuluji. Vysledek byl takovy protoze na krev se chodi az kdyz mas spozdeni ne pred ms. Netusim naco si tam sla ale je to tvoje vec. Test hezky sili takze tehotna si. Na krev bez budouci tyzden uz tam budes mit normalni hladinu hormonu
@veru_nka16 Tyhle testy mi dělali čárky běžně, zkus jinou značku a moc držím palečky ❤
@vikysek0987 *dělaly 🤦♀️
@ivetkafek18 no zkoušela jsem teď ráno a nic 🥺🙈
@veru_nka16 no tak bych ještě pár dní testovala z Benu ,nebo se Dr.max
@veru_nka16 Jestli se jedna o GS mamatest tak s nim mam bohuzel velmi spatnou zkusenost. Minuly cyklus mi tahle znacka ukazovala od 9dpo druhou carku, mela jsem nadeji a jak rychle prisla tak i odesla, testy byli falesne a pozor, to byli z ruznych lekaren, jine testy mi vychazeli negativne, nakonec MS dosla jak mela na den presne a mamatest i druhy den ms mi porad ukazoval carku a jine znacky pouze jednu, takze ja tomuto testu absolutne neduveruji a dela akorat falesne nadeje, potvrdil mi to i digitalni test.
@veru_nka16 ... kup si jinou značku. Poslední dobou jsou mama testy ty nejhorší. Dělají falešné čárky. Taky se u tebe mohlo jednat o biochemické těhotenství...
@veru_nka16 tak jsou tady jenom 2 moznosti. Mohlo to byt biochemicke a je to pric a nebo to byl spatnej test. Mamatesty hodne falesne duchuji. Doporucuji jinou znacku
@ivetkafek18 dělala jsem po třech dnech od posledního zase ve stejnou dobu a takto dnes. 🤷🏼♀️ Ale přeci nemůže tolik testu ukázat falešné ne ?
Mě tedy nikdy za tu dobu co se znazime mamatest neukal žádnou čárku až teď poprvé, a to jsem brala i hormony a po těch se to taky neukazalo 🙂
@veru_nka16 .. a už ti mešká ms, nebo jak?
@susmevem ano dnes druhý den meškaní 🥹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veru_nka16 Tahle hodnota je negativní