Ahoj holky,od čtvrtka si dělám ovu test,zatím nic🧐Včera jsem měla mít podle menstruačního kalendáře ovulaci,ale test nevyšel🙉🙈Myslíte že teprve bude nebo už byla...?
@domka001 Já teda na sobě nic nepoznám🙉🙈
Já bych hlavně vůbec nebrala v potaz nějakou aplikaci... Já ze začátku dělala testy celý měsíc a nic. Ono trefit se do těch správných hodin, kdy je test pozitivní, je samo o sobě umění. Pak jsem místo toho začala měřit BT, je to za mě pohodlnější a jistější. Časem se dá dobře vypozorovat i bez toho (na rozdíl od ostatních necítím žádnou bolest, ale jiné příznaky ano), ale je lepší mít ji i zpětně potvrzenou.
@ivya Čím jste si měřila BT...? Kde seženu
@veruuneckaaa Stačí si někde koupit bazální teploměr. Já si nakonec pořídila takový, co má i Bluetooth připojení, podsvícení a paměť na naměřené hodnoty, abych si hned ráno za tmy nemusela teplotu zapisovat a svítit si u toho.
@ivya Díky za info ;)
@veruuneckaaa mě přijde ten v pátek silnější a v sobotu slábne ,je možné že byla už ve čtvrtek
@katherine177 Ve čtvrtek jsem měla to samé jako teď
@veruuneckaaa tak to je divné
@katherine177 No dělala jsem si test ve čtvrtek a jak vidíte na fotce no🙉🙈
@veruuneckaaa tak ono de tak nějak o to, ze ovulacni test je pozitivní PŘED ovulaci. I na krabičce píšou ze se ovulace dostaví cca 24h po pozitivním testu😉takže pokud byl test teoreticky pozitivní ve středu, ovulace mohla proběhnout ve čtvrtek nebo v pátek a nebo klidně i v sobotu. To vám ale nikdo bez toho ze byste k tomu měřila teplotu nebo nechodila denně na utz neřekne. Ty ovulacni testy jsou takový vselijaky na poprvé. A ne vždy se zachytí úplně pozitivní. Pokud mate ms pravidelnou tak doporucuju v plodnem období (což je cca týden) sex obden a nemůžete to minout 😉hodně štěstí
@fafetka Díky za info ;) MS mám pravidelnou hned od vysazení antikoncepce,a u doktora na kontrole Všechno v pořádku podle krve
@veruuneckaaa Kolikátý den cyklu jsi? Kdy začala poslední menstruace?
@tamarakralova MS začala 3.1
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veruuneckaaa Tak ovu testy by se měli dělat cca od 8dc.. takhle vám nikdo podle testu neřekne jestli ovu byla nebo bude. Spousta žen ma takový test celý měsíc. A menstruacni kalendáře vám ovu neřeknou. Ja na sobe ovu třeba cítila.