Dobrý den, mám dotaz.. jelikož se snažíme o miminko a jsme nedočkavci, myslite, že udělat tehotensky test tyden pred menstruaci je zbytecnost a radeji mame pockat? Dekuji.
Týden před menstruací je opravdu hodně brzy. I kdybys těhotná byla, test by to s největší pravděpodobností stejně neukázal. Zkus to ještě vydržet 🙂
@babymama1 zbytečně budete třeba zklamaná moc brzy, my už na miminku nějaký ten čas pracujeme a dříve jak v den menstruace už netestuji. Držím palce 🙂
Az tak 1-2 dni zpozdeni bych testovala..
Ahoj. Říká se v den očekávané MS. Dřív většinou test nic neukáže i když třeba tehu budeš. Já mám mít MS 27.12. Tak uvidíme
Netestovala bych dřív, než v den očekávané MS. Já jsem teď testovala 3.zpoždění, na mamatestu jen jakýsi stín, spíš nic a čárka se ukázala až 5.den. Clearblue digi ukázal pozitivní výsledek už ten 3.den a měl by i dříve. Ale já bych fakt dřív netestovala, co když to odejde s MS - budeš jen zklamaná. Prostě se zabavit a vydržet. Testy se nic neuspíší.
@bajbyna z obou pohledu .. za prvé: pokudto,že máš po MS znamená,že už jsi ji dostala,tak ne.. vážně nejsi těhotná
Za druhé : pokud to znamená,že ti mešká,tak ani v tom případě Evidentně těhotná nejsi... Po zmeškané MS už by tam byl duch asi silnější.
Takhle asi k tomu. Ale evidentně nebereš odpověď NE jako směrodatnou a pravdivou a stojíš si za tím,že je ten test pozitivní 🤷 tak to asi těhotná budeš a nemusíš se nás tu potom ptát,ne ? Pochybuju že ti tu nekfo bude potvrzovat něco,co zkrátka není 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@babymama1 Nejdříve 10. den po ovulace, spolehlivý výsledek by měl být 12. den po ovulaci. Odpověď na Vaši otázku je tedy "nemá smysl". Menstruace totiž přichází vždy (bez výjimky, to je čistá fyziologie našeho těla) 10-16 dní po ovulaci. Zdravá luteální fáze je aspoň 12-16 dní, ale už i s tou desítkou se dá počít, ale častěji bývají potraty.