je tu nekdo kdo se snazi nebo uz zjistil ze je v tom???? chtela bych najit nakou budouci maminku o sdileni snazeni nebo tehu ( kdyby byla okres Beroun jeste lepsi)
my se snazime o druhe ut mame 14m holcicku 😘.
klido piste i sz 😉
juuu to je super a nake priznaky mas??
My se snažíme o třetí, dostat to mám až za týden tak nevím nic. Je to dost napínavé. Ale příznaky nemám vůbec žádné, tak se bojím že zatím nic. Už máme 14ti letého kluka a 17ti měsíční holčičku. Teď bychom nejraději chlapečka.
Holky, vsem drzim palce. My se snazime skoro 2 roky, ale po novem roce uz pujdeme nekam na konzultaci a podrobnejsi vysetreni. Kazdopadne vsem preji brzy //
@mmichaella je to me moc mrzi, ale zas treba to budete mit lepsi 😉
Ahoj máme už dvě holčičky a dva měsíce se snažíme o další mimčo 🙂 (Kladensko)
My se snažili skoro 3/4 roku a 3.10. jsme byli objednaní do Cube na Dejvický na vstupní konzultaci proč nám to nejde a na konci září jsme byli na dovolené a nedostala jsem to. Po příjezdu jsem si udělala test a ejhle, pozitivní. Jsem 5+1 dneska a za týden jdu poprvé na gyndu 🙂 Držím vám palečky holky, hlavně klid, je to hodně v hlavě..aj my jsme to měli. Už jsme se smířili, že partner bude plnit nádobku,tak jsme si užívali prostě jen my, bez myšlenky na mimčo a je to tu 🙂
My jsme už nějakou dobu ve fázi “snažení” 😉
@katerina_j a jak dlouho se snazite? a prvni miminko??
ja jsem taky necekala ze kdyz sme si rekli s pritelem ze chcem druhy ze se to tak povede...a nakonec dnes na testu a podle posledni ms 4+2 bych mela byt
@lucinkaab jojo, první 🙂 od ledna, v květnu v 7tt samovolně odešlo a teď čekáme na další // 🙂
@katerina_j taky pred loni jsem v 9tt sp a pak za 5m se nam povedla holcicka a ted ji 14m
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucinkaab ahoj já jsem se dozvěděla díky testům že jsem těhotná a 4 dny už meskam i testy mi vyšli pozitivní