Všechny slečny i paní kdo se bude snažit až za rok 🙂 probereme spolu úplně všechno o miminkách a potřebách k němu 🙂
Ahoj holky, může se k vám přidat? My plánujeme v tomto termínu zahájit intenzivní snažení 🙂
@dreana Hm... Ty vypadají dobře 🙂 Přesně odpovídá Tvým pořadavkům, viď? My se máme dobře. Přítel souhlasil se spermogramem po novém roce.. Ani nevím, jestli můžu jít já na nějaké vyšetření jen tak jestli jsem v pořádku.. Než se začnem snažit, tak bych byla ráda, kdybych věděla že děti mít vůbec můžem.. A jak ste se tedy nakonec s manželem dohodli? Kdy se začnete snažit?
Ahojky holky 🙂 tak jsem konečně tu... 😉 My bychom se chtěli začím snažit příští rok tak červenec- srpen, ale nevím vůbec jak se mám připravit jestli nějakou očistu těla dpřát si něco pěkného. Určitě nějaký vitamíny že? no Prostě chtěla bych se připravit uplně na 100% jak po psychický stránce tak i po biologický i sociální 🙂 a co vy? jak se máte ?
@macek01 Jediné, co zatím vím, je že by bychom měli zobat kys.listovou a partner by mohl zobat selen... Prý stačí tři měsíce.. Taky začnu od ledna cvičit podle paní Mojžíšové. Podívej se mi do odkazů, mám tak o to článek... Jinak nevím, jak se víc připravit.. Prý se během snažení na to nesmíš hodně soustředit, to je strašne důležitý.. Ale copak to jde? 😔
Holky a co budete dávat partnerovi za vitamíny 🙂 já jen abych ho na to psychicky připravila 😀
ahojte holky, mužu se přidat? 😉 my plánujeme snažení o miminko taky na příští rok (asi jaro- léto), ale nevím jestli do té doby vydžím 🙂 tak bych si to čekání zkrátila tady s váma ... a pokud jde o vitamínky...manželovi bych asi nic nedávala a sobě předepsala listovku..to by mohlo stačit 🙂
macek01 no já se otočím za každým kočárkem 😀 a pročpak ještě čekáte se snažením? my stavíme domeček,bydlíme u našich, takže proto ještě čekáme...
Ahoj holky, můžu se přidat? V červenci příštího roku budeme mít svatbu, no a přítel by chtěl pak hned na svatební cestě zasít semínko lásky 😀. Kdyby to bylo na něm, tak by sázel už teď, ale já momentálně nechci, hledám práci a mám obavu o naši finanční stránku. Jsme spolu 7 let, rok a půl z toho spolu bydlíme v postaveném domku, takže máme úvěr..Přesto by přítel chtěl miminko už teď, trošičku mě citově vydírá, tak jsme se domluvili, že po svatbě na tom začneme pracovat.. Jelikož beru HA, tak řeším, zda se pročistit, resp. jak dlouho se pročistit. Musím ještě hodit řeč s mým gynekologem, ale slyšela jsem, že on je zastánce názoru "není potřeba očisty", což mě se moc nelíbí.. Berete některá také HA? Budete se pročišťovat? A jaké vitamíny budete asi zobat? Jinak přítel má obavy ohledně své plodnosti, které vychází pouze z teoretických obav, nemá důvod si myslet, že by mohl mít problém. Jeden jeho kamarád, který zrovna čeká rodinu, mu poradil, že pokud chce vědět dopředu "na čem je", tak stačí, aby si žena domluvila u svého gyn., aby pro jejího muže napsal vyšetření na spermiogram - i když není primární důvod. V tom případě to hradí pojišťovna. Pokud to lékař nenapíše (záleží na jeho ochotě, což je někdy problém, že), může si muž toto vyšetření domluvit sám - objedná se přímo na dané klinice a zaplatí řádově několik stokorun. Můj přítel o tom docela uvažuje...
@lenickae já si také myslím, že není potřeba se po antikoncepci "očišťovat". Před prvním těhu jsem v lednu dobrala platíčko, v únoru jsem vše plánovala tak, abych netěhulila (hlavně jsem nechtěla dvojčata) a v březnu byla těhule jak vyšitá, těhu v pohodě, mimi OK, takže nevidím důvod proč vysazovat o moc dřív.
taky jsem názoru, že není nutné nijak se očišťovat 🙂 spíš jde jen o to, aby se po HA srovnal cyklus, je možné, že ovulaci nebudeš mít přímo uprostřed cyklu a tak...ale jinak jsou myslím HA nízkohormonální, takže není od čeho se čistit...muj názor 😀
Já neberu HA už třetím rokem, takže tohle neřeším, ale doteď jsme si dávali pozor...tento měsíc jsme to skusili "naostro", takže třeba...náááhodou 😀
Ahooj! Děkuji...uvidíme ak to pujde 🙂 přesně tak...člověk neví jestli to pujde hned, nebo si bude muset na drobečka počkat 🙂
Ahoj, tak se k vám taky přidávám 🙂 v příštím roce bychom se rádi začali snažit... HA jsem nikdy nebrala, takže uvidíme jak to půjde 😉
svatba byla před třemi měsíci a něco, ale hlavní co mě čeká jsou státnice 😀
tak to držím palečky, uč se a pak už v klídečku hurá na miminko 🙂
@ moniinom dívala jsem se, že máš v albu Casualplay, ten se mi taky moc líbí..zrovna dneska jsem ho viděla n aulici, no kráása! ale hodně maminek si stěžuje, že je malý... ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/snazime-...
ak by si chcela, mozes sa pripojit aj sem 😉