Snažilky od prosince 2018

malaprincezna0
19. pro 2018

Zdravím. Trochu se představím. Jsem maminka osmiletého chlapáka a rozhodli jsme se, že by bylo fajn pořídit mu sourozence. Snažíme se teprve první měsíc a teď čekáme jestli budeme mít krásný povánoční dárek. Ovulaci jsem měla zajištěnou od dr. A akorát by jsme se tam měli v tom rozmezí vejít. Tak je otázka jestli se to chytlo 😊se synem nebyl nejmenší problém tam to vyšlo z jedny kapky 🤣 uvidíme tady jak to dopadne ted❤️

malaprincezna0
autor
19. pro 2018

@malaprincezna0 tak kdo je na tom podobně. Pojďme se pobavit a podpořit 😊

danca2719
20. pro 2018

@malaprincezna0 Ahoj, já se přidávám akorát s tím, že dítě ještě nemáme, ale už se o něho 12ty měsíc snažíme. Je mi 22 a pritel má 30. Tento měsíc mi také byla potvrzena ovulace UTZ 14.12 takže teď nezbývá jen cekat , jestli MS dorazí a nebo nedorazí! 🤷🏽‍♀️ Snažím se na to moc nemyslet ať si také něco nevsugeruji, jinak přeji brzké // čárky ✊🏼

gabrielameisselova
20. pro 2018

Ja se s vámi podelim. Uz máme doma 16 mesicu starou princeznu ze ja se na ni nacekala snazili jsme se rok a pred vánoci se to povedlo, takze verim ze prosinecje nejproduktivnejsi a ze budete mit ty nejkrásnější vanoce. Drzim.vam palce

danca2719
20. pro 2018

@gabrielameisselova Ahoj, moc děkujeme za pozitivní zprávu, tak snad se zadaří všem Nám snažilkám tento měsíc, i když u mě celkem pochybuji, jelikož už druhy den mám teď velkou chřipku, teploty a silná rýma, bolí mě cely člověk. 😐 ale tak zatím ještě není nic ztraceno a tento měsíc jsme vyzkoušeli i gel conceive plus, tak uvidíme na konci měsíce. Bud a nebo 😊

dasenka12018
20. pro 2018

@malaprincezna0 My jsme 3 měsíce po svatbě a snažíme se o miminko, dneska jsem 5 dpo a MS má přijít 30.12 tak snad nepřijde a bude opožděný dárek k Vánocům 🙂 Mě je 24 a manželovi je 32 tak bychom byli moc šťastný kdyby to vyšlo.. Minulý měsíc mi vyšli na testech zřetelný duchové, u dr. jen zvetsena sliznice a pak sem to dostala o 7 dní pozdeji. Tak tenhle měsíc jsme se snažili poctivě 😀 Držím palce všem!

iowa
20. pro 2018

Ahoj, my se snažíme teprve druhý měsíc a zatím nic, ale všechno má svůj čas 🙂 Ať vám to vyjde, holky 🙂

danca2719
20. pro 2018

@dasenka12018 ahoj a vítej, já jsem dnes 6dpo, takže jsem taky mooooc zvědavá. Včera jsem byla na kontrole a taky jsem měla zvětšenou sliznici a zítra jdu na odběry krve kvůli hormonalniho grafu, zda je vše v pořádku. Pokud jste se snažili poctivě, tak by to mohlo vyjít! Držím palce ✊🏼😊

dasenka12018
20. pro 2018

@danca2719 Děkuji 😊 nejhorší je čekat na testování, přemýšlím jestli si udělat test ještě před termínem, včera sem tu četla jak holky některé mají dvě čárky už třeba 12 dpo, tak nevím 😀 Tak Vám také fandím!

danca2719
20. pro 2018

@dasenka12018 taky jsem se načetla spousta diskuzi, já teda zkusím aspoň jeden před termínem a pak to nechám už jen na tom, jestli přijde nebo nepřijde. Jsou to ale nekonečné dny 😀 ale podle vyšetření jsme oba v pořádku , takže by v ničem problém být neměl, třeba jenom musí přijít ta správná chvíle, jenže ta už chodí strašně dlouho 😐😀

pipi_puncocha
20. pro 2018

Všem moc držím palce, ať se povede. 🥂

My bychom taky moc rádi, tento cyklus jsem taky věděla, kdy mám ovulaci a strašně jsem doufala v dáreček pod stromeček. Od neděle mám takové slabé špinění, ale MS stále nikde, test jsem dělala v úterý a tam taky nic. 😔

dasenka12018
20. pro 2018

@pipi_puncocha vydrž ještě, zkus za pár dní další test 🙂 kolik jsi DPO?

pipi_puncocha
20. pro 2018

@dasenka12018 ovulace byla 5.12., čili dneska 15 DPO. V to úterý jsem testovala k večeru (13 DPO) - nemyslím si, že bych byla, ale bylo mi divné to špinění a přitom žádná MS a měla jsem jít s kolegyní na svařák, tak jsem nechtěla pít kdyby náhodou (jsem tele 😄). Pokud MS nepřijde, tak v sobotu ráno zkusím další test.

dasenka12018
20. pro 2018

@pipi_puncocha Tak uvidíš, třeba se zadarilo 🙂 Dej vědět 😊

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

No děvčata já doufám, že se nám to podaří co nejdříve. Precijen každý nepovedený pokus je taková brána nepohodlí a stresu. Budeme si fandit navzájem. Co se týká různých příznaků, snažím se ne pozorovat 😁ale to nejde 😁

dasenka12018
20. pro 2018

@malaprincezna0 No to mi povídej, já už dneska jak kdybych cítila napjaty prsa 😀😀😀 5 DPO, jasně 😀🤦‍♀️

pipi_puncocha
20. pro 2018

@malaprincezna0 Určitě se vám brzy povede, je super, že už syna máte a víte, že to minule šlo hladce.

My čekáme už nějakou dobu a stále nic, tak to se pak objevují různé nehezké myšlenky. Ale snažím se myslet pozitivně a věřím, že se všem ve správný čas zadaří. 😍

nanyh
20. pro 2018

@malaprincezna0 Ahoj, dnes jsem 13DPO, mám to potvrzené od dr. Od ovu se mě stále drží bolest podbříšku, ale v úterý (11DPO) test pepino a digital clerblue negativní. Tak zkusím další ráno. Mám dlouhé cykly, obvykle 35 dnů, tak MS očekávám až cca 25.12. 😊

danca2719
20. pro 2018

@dasenka12018 Já radši prsa nepozoruji , ty mě bolí vždy tak 10dni před MS. Ale každý to má jinak, že jo🤷🏽‍♀️ Ale je pravda , že to čekání je nekonečné! 😀 takže držím palečky každé z Vás, které čekají na své vysněné // čárky 😊✊🏼

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@danca2719 já jsem před osmi lety v době těhotenství úplně tom nejrannejsim měla prisernou chřipku. Jako několik kamarádek. Prý se musí trochu snížit imunita aby tělo nevypudilo plod🤗dokud to nemáš, neklesej na mysli🤘😊

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@pipi_puncocha myslím že test byl dělaný brzy. Slabé špinění může být nidace. Já jsem měla MS při prvním tehu pak už jen slabé krvácení spíš špinění.

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@nanyh taky jsem měla potvrzenou ovulaci od dr. Mám to dostat 27.12. Jsem zvedava
. V tom břiše fakt reje😁🤐

danca2719
20. pro 2018

@malaprincezna0 Tak to jsi mě velice potěšila! 😊 já totiž uvažují, z čeho mužů být nemocná, protože mě v krku nebolí a kašel vůbec nemám, jen jsem slabá , teploty a příšerná rýma🙄 test si určitě nehodlám dělat dřív než v den MS a to jen zda nepřijde. Takže jsem fakt zvědavá😊🙏🏽 Pochopitelně by to byl krásný a pozdější dárek pro celou rodinu a hlavně pro přítele! 😊

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@danca2719 já ráda těším lidi kolem sebe 😊😁 no právě naprosto bez ničeho a z ničeho nic nemocná. Teď mám jen drobet rýmu. Nemůžu to přikládat k možnému těhotenství, pac tu chcipe celá rodina. A je brzo. Vím to, ale přesto na sobě pozoruji změny. Snad ne sugerativne. Kdy, že ty to máš dostat? 🙂

nanyh
20. pro 2018

@malaprincezna0 Mě taky. Myslím si, že to mám vsugerovaný a je to od psychiky. 😂 Moc tomu nevěřím 🤷🏼‍♀️

pipi_puncocha
20. pro 2018

@malaprincezna0 kéž by. Ale právě co jsem četla, tak 13 DPO by to už ukázat mělo. Asi si koupím dneska další test a zítra ráno udělám (to už budu 16 DPO).

danca2719
20. pro 2018

@malaprincezna0 Já byla nemocná minuly měsíc , takže jak už jsem psala, nevím z čeho bych mohla být teď, bydlím jenom s přítelem a ten je naprosto v pohodě. 🤷🏽‍♀️ A přišlo to z jednoho dne na druhy, fakt šílený. Měla bych to dostat 31.12 , mám cyklus 29 dni. A ovu byla opravdu potvrzena UTZ 14.12. Takže dnes bych měla být 6DPO, BT se drží nad 37, jen včera pokles 36,9c dnes už 37,58. Možná jenom nějaký výkyv. Zítra jdu na odběr krve , jestli je vše podle hormonalniho grafu v pořádku, 28.12 budu volat na výsledky, takže uvidíme😊😀

nicol22
20. pro 2018

Ahoj, tak já se k vám přidám. Mám doma čtyřletého syna a o druhé se snažíme v podstatě od dubna letošního roku. Bohužel jsem v listopadu podstoupila revizi pro zamlklé těhotenství, takže teď po první porevizní ms začínáme vlastně znovu. 😊

danca2719
20. pro 2018

@nicol22 Ahoj, velice mě mrzí, co se ti stalo a pevně věřím, že tento krát se Vám to povede! 😊✊🏼 Hodně štěstí 🙏🏽

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@nanyh aha, takže nejsem sama kdo cítí naky pocity a sama svým pocitum nevěřím?? 🙄😁😁😁

malaprincezna0
autor
20. pro 2018

@pipi_puncocha Asi jsem trpelivejsi než ty 😁😁😁 já pockam. Ještě chvíli se budu trápit 😁