Snažilky od března

hanulebrabec
15. bře 2023

Holky chtěla bych tady teď vytvořit jiný prostor, sdílejte příběhy bavte se, ALE nesuďte druhé, nekritizujtr, poraďte pouze když o to dotyčná požádá, pokud tady chce sdílet TT kde vidí ducha, může, nic tady není zakázáno, matky rypalky prosím odejděte.

hanulebrabec
autor
15. bře 2023

Tak já začnu, snažíme se rok a třičtvrtě plus minus, od ledna se zaměřujeme na něco jiného ale i přez to mi každé zpoždění menstruace dá nějakou tu naději, myslím že se shodneme že úplně vytěsnit se to nedá nikdy když už se jednou rozhodneme....🙏 Jak jste na tom vy co ve vás vzbuzují řady typu "nesmíš na to myslet". Protože mě tím některé ženy celkem se.ou. zvláště ty co se jim to při " nemysleli na to" zadařilo hned v prvním nebo druhém cyklu.

lamiaaa
15. bře 2023

@hanulebrabec : ahoj, my se snažíme zhruba stejně dlouho. Vzhledem k tomu, že by to bylo moje první a jsem už dost stará tak jsem dost skeptická a začínám ztrácet naději. Menstruaci zpožděnou nemívám nikdy, ale často mám PMS s příznaky shodnými s těhotenskými, takže mě taky leckdy potrápí "naděje" a pak zklamání. Nemyslet na to nejde, nevěřím, že by to někdo dokázal jen tak "pustit z hlavy," možná naoko se tak tvářit, ale vnitřně? Ani omylem. Jo, pokud jsou v životě nějaké věci, které by nějak víc "zaměstnaly," nějaké nové impulsy jako například třeba chystání svatby nebo změna práce, stěhování a další události, nebo pokud je žena mladá a má "ještě čas," tak si taky dovedu představit, že si řekne, že se zaměří třeba na kariéru nebo bude ještě cestovat, atd...ale v mých 35 letech už mám bohužel tohle všechno "za sebou"(bohužel kromě té svatby, ta mě nějak míjí) a jediná vyhlídka na nějakou smysluplnou budoucnost je už asi jen to děťátko, tak se člověk neubrání tomu, aby se tím trápil takřka denně.

michaela1891
15. bře 2023

Snazime se rok a pul a taky bezvysledne. Prvni rok jsem do sebe sypala vselijake vitaminy, cajicky i obyc kyselinu listovou a chlap to same. Vloni zacatkem listopadu jsme si poridila pejsana o ktereho jsem knourala uz dlouho a stejne porad nic i kdyz hlavni myslenka je u vicviku psa, rodiny a prace tak stejne ten cervik jako ze by uz konecne pred kazdou ms hloda. Nechavame to volne, ja uz mam z predesleho vztahu 6ti letou dceru a chlap na to netlaci. Na umele by jsme nesli to se zavrhlo hned. Takze bud to vyjde nebo ne.

janickaslepicka
15. bře 2023

Ahoj, my jsme se ještě ani nezačali snažit (zelenou máme až od května), ale na nervy jsem z toho už teď 🙈😄. Doufám, že budu mít stejně perfektní cykly a ovulaci jako před prvním těhotenstvím, které bohužel nedopadlo. Samozřejmě se také snažím na to nemyslet a zaměřit se třeba na cvičení, ráda bych se dostala do formy. Práci už jsem změnila minulý rok a jsem spokojená, i když na druhou stranu tam mam dost prostoru myslet na kraviny.. Už mi taky není 25, no už mi není ani 35 🫣😅. Všem Vám držím palce!

hanulebrabec
autor
15. bře 2023

@lamiaaa věkově jsem o trochu mladší je mi 32 mám dvě děti s bývalým manželem, tak si nemyslím,že by to jít nemohlo....

hanulebrabec
autor
15. bře 2023

@michaela1891 taky nejsem zastánce umeleho to bych raději třeba adopci, já mám u minulého vztahu dvě holky 9 a 7 let. Teď chceme s manželem, jeho by to bylo první.❤️

kadz
16. bře 2023

Ahoj, my se snazime s pritelem asi pul roku (ja 36, on 39). Brala sem asi 18 let antinu, takze se vlastne svoje telo teprve ucim poznavat 😔. Vety typu " tak na to tak nemysli" nebo " neprehanis to uz moc" ( caje, vitaminy, cviceni) už mě vytáčí do nepricetnosti. Kazda to mela hned bez problemu.. i pritelova byvala manzelka otehotnela hned, tak si to zacinam brat za vinu, ze je to kvuli me 😢. Podle me dr nemam zadny problem... Ovulaci si hlidam.. mam dost problemy v praci, velky stres a spatne vztahy. Tak sem ted na PN a zkousim se dat dohromady.. psychika je ten největší problem...

kloky1
16. bře 2023

Tak už se také snažíme pár měsíců, jelikož mám nepravidelný cyklus skoro spíš žádný. Tak chodím na injekce aby se cyklus rozjel. Nikdo mi nedokáže vysvětlit proč cyklus nemám a proč vlastně nemohu otěhotnět. Chtěli by jsme zkusit holčičku 🙂 doma mám už dva kluky a ty šli když to řeknu hloupě na první dobrou. Teďka jsem po dva měsíce na injekcích a dostala jsem ultrogestan a vitamíny. Ale nevím. Co je za dobu že není v lékárnách ultrogestan a vitamíny pro těhotné co jsem dostala jako doporučení také ne 😐

hanulebrabec
autor
16. bře 2023

@kadz ahojky vnímám to tak že je u tebe důležité naučit se hlavně odpočívat, vse si bereš hodně osobně mám pravdu? Ten stres dělá svoje.

hanulebrabec
autor
16. bře 2023

@kloky1 mě třeba jednu dobu nepomáhal ani klostyl nebo jak se to jmenuje a ani injekce...řady typu gynex nebo Mojžíšová....podle mě je důležité znát své tělo. Věřím že se vám do června zadaři 😉

kloky1
16. bře 2023

@hanulebrabec děkuji moc snad strašně bych chtěla holčičku

kadz
18. bře 2023

@hanulebrabec mas pravdu.. 😔 ja se vzdycky hrozne bala, abych neotěhotněla a ted kdyz chci, tak to vubec nejde 😄

pipi002
18. bře 2023

Ahoj holky, přidám se k Vám, ať se můžu s někým podělit. Snažili jsme se od září 2019, první rok jsem taky zobala vitaminy, můj muž taky. Nikam to nevedlo. Nikdy ani duch. V dubnu 2022 mě odvezli akutně do nemocnice s krvácením, zjistili těhotenství bohužel mimoděložní, vzali mi pravý vejcovod. Byl to hrozny šok. Za ten rok jsme se domluvili na Ivf. Stimulaci jsem zvládla bez problému, odběr byl ok, ani jsem nevěděla, že jsem někde byla. Vše konečně podle plánu. Jsem 11 dni po ET, žádného mrazáčka nemáme. Testovala jsem 5, 8, a 11 den po ET a vypadá to takto. Začínám se potichounku radovat. Všem hodně štěstí a vytrvalosti na cestě za miminkem..🍀

astrit1
19. bře 2023

Ahoj holky, přidám se k vám. Jsem taky starší, 36 let. Doma mám klučíka 22 měsíců a zatoužila jsem ještě po jednom děťátku. Než se nám povedl syn trvalo to deset měsíců, otěhotněla jsem poprvé po třech měsících, ale to bohužel odešlo. Na podporu otěhotnění jsem pila maliník a brala vitamíny GSMimistar a manžel pil ACC long, kamarádi mu řekli, že se tím naředí sperma. Nevím, jestli to není nějaká blbost🤣, ale hned první měsíc této kombinace se zadařilo úspěšně. Teď jsme se pokusili v lednu a nic, v únoru manžel nechtěl, to mě moc mrzelo, ale na březen jsem ho zase přemluvila. Užívám to, co předtím a doufám. Jsem 6dpo a už se třesu na test, však to znáte. Všem moc držím palce a přeji, ať to vyjde.🍀

astrit1
19. bře 2023

@pipi002 To je krása, moc gratuluji.❤️

kadz
19. bře 2023

@astrit1 ACC long???🧐😃 Přikoupim, vyzkousime... 😄👍

astrit1
19. bře 2023

@kadz Přesně tak, prý to doporučují doktoři, když mají muži hustý ejakulát. Že se to naředí a spermie se pak prý můžou líp pohybovat. Jestli to opravdu funguje nevím, ale za zkoušku nic nedáte a určitě to neuškodí.😆🤗