Holky kdo se rozhodl začít snažit o miminko? 🙂
my taky malý má 17 m a snažíme se už od září zatím nic ☹
My se začali snažit o první od listopadu 🙂 A zatím taky nic :(
Koupila jsem si gynex... máte zkušenost?
Také se snažíme, ale zatím jen od 6. prosince, ale myslím si, že zatím určitě nic, jelikož jsem hned sedmého dostala měsíčky... Takže od desátého se snažíme dál 🙂 Ale necháváme tomu volný průběh, nijak se z toho zatím nestresujeme... Snad se brzy zadaří... 😉
@hanicka96 s gynexem se mi zadařilo druhý cyklus po celkovém 11ti měsíčním snažení 😉
@hanicka96 @90bobisek90 nevíte náhodou jakou má gynex trvanlivost? Na obalu nic nemám a už ho mám doma 2roky. Sice se zatím nechystáme, ale nevim jestli takhle starý kapky ještě užívat...
@xhex na té mojí krabičce je napsáno 23.02.20-009. Nevím teda, co je to 009, ale asi jsou do roku 2020.
Ahoj holky, můžu se přidat? Začínáme se snažit o holčičku :D :D :D
My si přestali dávat pozor před rokem a zatím nic. Měla jstem tedy dost stresu, tak proto se asi nedařilo. Doma máme tříleťačku🙂 Ráda se přidám
ahojte, přidám se 🙂 my z přítelem se vykašlaly na dávaní i pozor někdy v létě, bohužel zatím nic
Tak končím měsíčky ... kdo to má taky tak?
@vercik83 ja sa pridávam 🙂
teraz to je tretí pokus
Prvni prcek na prvni pokus a ted jdeme na sestej mesic.. tak snad! Vsem drzim palce✊🏻
Jinak druhej mesic gynex a prvni mesic akupunktura😊
Ahoj holky, jestli chcete soukromeji,,založila jsem pro nás skupinku 😉
@mia_von_prag ja uz zkousim rok a nic...ale uz mam jedno dítko
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
My mame 16 m chlapecka a vcera jsem podstoupila ket talze mam miminko pekne v teplicku a cekame co bude za 12/dni