Ahoj, snažilky co se snažíte o miminko jak často si děláte těhotenský test? Nebo čekáte až jestly Ne/dorazí MS? Nebo na nějaké příznaky? 🍀
@misisfilip to je mi moc líto, taková doba, my se snažíme pár měsíců a už sem taková nervózní teda nedovedu si představit několik let, ale zkus čaje Kontryhel a malinik pít to nějak spolu, doporučuje to mamka na ig @lifemomlucy má růžové vlasy na hlavní fotce a na ig má i doporučení od žen co to zkusil pít a některé psaly že se po několika letech podařilo už při prvním ciklu s těma cajema, jestly je to pravda nevím ale tedka pokud ms zas dorazí chci je taky zkusit, držím palce 🍀. Ze začátku sem si dělala testy furt a tedka čekám až jestly přijde MS nebo ne no ale už si asi sugeruji priznaky tehu 😂 a ty testy bych si mohla dělat furt 😂
Když jsme se akutně snažili o druhé, tak mi obvykle den před MS došla trpělivost a test jsem si udělala (mám cyklus 31-32 dní, po prvním porodu trochu kulhal a ještě se prodlužoval, takže jsem reálně moc nevěděla, jestli už tam je či není zpoždění. Mám podezření, že to dělal i psychika, že teprve po spatření negativního testu, se vždycky do 24 h spustila :D ... po tom pozitivním se nespustila...)
@cilkat psychika dělá fakt hodně já když na to hodně myslím tak mi normálně tvrdou prsa 😂 mám podbřišek takovéj bolavéj, nedávno sem měla náký bolesti říkám super uhniznuje se a vono prd 😂
@anitsirk17 psychika fakt dělá hodně, no... u nás se nakonec zadařilo na dovče, kdy jsem nějak neměla čas to řešit :D
@anitsirk17 Já testovala 12 let 😒 a jelikož jsem měla ms tak 3-4x do roka, tak jsem dělala testy jak mě to zrovna napadlo... 🙂
2x jsem otěhotněla napoprvé nebo napodruhé a stejně jsem si každý cyklus stihla udělat alespoň 3 testy 🤦♀️ začínám pár dní pred očekávanou ms. Teď ještě po porodu ms nemám a stejně si občas udělám test, když mám "zaručené příznaky". Je to na hlavu, ale nemůžu si pomoct. 😁
@inkheart Taky jsem si po porodu dělala testy 😄 ale hned jak to šlo tak jsem si hodila antikoncepci.
Mám špatné zkušenosti s nepříjemnými biochemky, takže testuju aktivně od 9DPO. Mám pak tendenci svádět jakékoliv píchnutí na to, že se zase něco děje, negativní test mne vždy uklidní. 👍
Ať si každý testuje, jak chce, jsou to jeho prachy.
@anitsirk17 děkuji za radu, my už docházíme i na reprodukční kliniku.. zkoušela jsem nakupovat různé doplňky... Nic... I kontryhel, gynex , čaj Ludmily Mojžíšové, inofoluc, fertility blend..a další aj.. několik tisícovek teď beru inositol forte.. mám za sebou 2x umělé oplodnění...
Nebojte ono to přijde 🙂 člověk si ten život někdy nalajnuje, školu, práci, kariéru, baráček, ale tomuhle neporušíme... Držím vám palce a nebojte určitě se brzy zadari ☺️
Test jsem dělala vždy +-2-3dny kolem ms
@klokanka31 já chci další, takže antikoncepci nechci. Stačilo mi brat ji pět let, pak jsem měla total rozhozeny cyklus a první těhu skončilo potratem🙁
@inkheart To mi je líto 😟
@anitsirk17 Caje funguji, jsem toho dukazem 😀
@anitsirk17 já testuju 2x denně cca týden před ms. Mám ráda ten adrenalin 😂
@monika3456 😂😂😂 inee
@misisfilip to je skvělí že jste pozitivní, moc děkuji a taky vám držím palce ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Snažíme se skoro 4 roky.. že začátku, když mi vynechala ms, po delsim čase, když jsem.mela zvláštní tušení a nic.. teď, už se spíš z donucení..když mám zpoždění, máme jít na oslavu a mám divný "tehu" příznaky, tak kvůli alku.. Bojím se zklamání...ta jedna čárka na testu je deprimující :(