Snažilky duben 2020.

lentilka000
9. dub 2020

Ahojte snažilky 🌸 Je tady někdo kdo jde teď v měsíci duben zase do boje ? 😄 a jak se vám daří zvládat snažení po psychické stránce ? Já nečekam v sobotu ms, cyklus mám 25 dni a už 11-12 Dc proběhla ovu. Držím všem palce ! 🌞👍🎉

nikol_22
9. dub 2020

Ahojky. My se ted v dubnu zacali snazit po revizi. Zatim domaci snazeni nez nas zase vezmou na dalsi IUI. Mam se objednat po druhe ms. Tak si to chceme trosku zprijemnit to cekani ❤️😊 Vsem moc drzim palecky, muzeme se tady podporovat 🙏🏻🙏🏻❤️

tez83
9. dub 2020

@lentilka000 i my se snažíme,ale v březnu byla revize...tak vůbec netuším,jak teď tělo bude reagovat.Lekar nám sdělil,že není na co čekat,tak se teda snažíme.😃👍

lentilka000
autor
9. dub 2020

@tez83 tak doma když není co dělat, tak si člověk zkrátí chvíle aspoň 😄 my se snažíme půl roku, no snažíme spis tomu nechavame volný průběh. Minuly měsíc jsem si dělala test před ms a když tam dam filtr je tam duch. Ale pak se mi spustila silena ms, takže se asi fazolka neudržela.

tez83
9. dub 2020

@lentilka000 to je mi líto... 😟Přesně,my jsme i spíš doma na home office oba,a děti zase u babičky...😉

nikishkaaaa
9. dub 2020

@lentilka000 Ahoj, taky se snažíme a to už od prosince o druhé mimčo. Doma máme 2 letou čertici 🙂 ta se nám povedla po 3 měsících. Musím přiznat, že jsem každým dalším měsícem zklamanější a zklamanější a hodně se na to upínám :( vím, že je to špatně a že se páry snaží mnohem déle než 5 měsíců, ale nějak si nemůžu pomoct. Dělám si poctivě i ovu testy a i přes pozitivitu se stále nedaří. Přeji všem hodně štěstí, třeba bude zrovna duben ten šťastný měsíc 🙂

lentilka000
autor
9. dub 2020

@nikishkaaaa rozumím ti, taky mi připadá ze jsem co měsíc smutnější 🙁

lentilka000
autor
9. dub 2020

Holky vidíte něco ?

tez83
9. dub 2020

@lentilka000 vidím...

nikol_22
9. dub 2020

@lentilka000 take vidim 🙏🏻😊

lentilka000
autor
9. dub 2020

Holky zítra udělám další. Modlím se aby zesílil ❤️

nikol_22
9. dub 2020

@lentilka000 kolik jsi dnu po ovu? Nebo spise kdy ma prijit ms?

lentilka000
autor
9. dub 2020

@nikol_22 12 dpo a ms má přijít v sobotu

nikol_22
9. dub 2020

@lentilka000 tak to vypada moc dobre 🙏🏻😍 zkus v sobotu, to uz by mela jit krasne videt 🥳🙏🏻

lentilka000
autor
10. dub 2020

Dobré ráno holky, tak vrchní test je včerejší a spodní dnešní. Co myslíte ?

nikol_22
10. dub 2020

@lentilka000 ahojky, ja myslim ze to vypada dobre. Ale kdo vi 😊

lentilka000
autor
10. dub 2020

@nikol_22 13 dpo dnes a zítra ji teda rozhodne necekam 😃

nikol_22
10. dub 2020

@lentilka000 super, tak at to vyjde, drzim palecky 🙏🏻

veronika917
10. dub 2020

@nikishkaaaa úplně to rozumím. Taky jsme měli první, kterému je teď 2,5 roku do 3 měsíců a druhé ne a ne přijít. Nechávali jsme tomu volný průběh od léta, pak mi to začalo být divny. Tak jsem od listopadu začala víc sledovat ovulaci. Od ledna i ovu testy. Na otěhotnět.cz jsem v únoru objednala Nosifol Forte duo, pil i manžel. Nic. Tak jsem v březnu přidala pro mě Drmek a čaj Ludmily Mojzisove a asi to zabralo nebo náhoda, těžko říct....každopádně jsem na začátku dubna našla //. Tak přeji hodně štěstí, určitě to klapne! A nemyslet na to? To podle mě fakt nejde a i tak to vyjde 😉

drahmi
10. dub 2020

@lentilka000 měla jsem to úplně stejně jako ty... Minuly mesic na testu slabá čárka a pak šílená ms (mimi jsme zatím nikdo neplánovali - máme dvě malé), ale tak nějak nás to nakoplo a řekli jsme si, že tomu necháme volnost a uvidíme. Zatím mám testy podobné jako ty 🙂

nikishkaaaa
10. dub 2020

@veronika917 moc děkuji! :-*

lentilka000
autor
10. dub 2020

Holky já to nevydržela a šla koupit clearblue ❤️

drahmi
10. dub 2020

@lentilka000 super gratuluju ♥️

luculka93
10. dub 2020

Ahoj holky tak já se k Vám přidávám snažíme se už skoro rok o druhé dítko na první jsme čekali rok a půl než se zdařilo, teď zatím nic tak se aspoň chodím radovat sem s Vámi co se vám to podaří.. 🙂

lenickamimi
11. dub 2020

Ahoj holky můžu se k vám přidat my se Teda snažíme už skoro 3 roky všechny vyšetření jsme absolvovali ale bylo mi zjištěno na ultrazvuku pravý vaječník mám neprůchozí tak funguje jen levý doktorka viděla folikuly prý jich mám tam dost a je na ovulaci prichystano tak poslední MS byla 1.3 ovulace podle grafu kolem 20. 3 byla trochu později a teď Teda už mám 12 dní zpoždění MS a bt jsou pořád kolem 36.9 až 37. 1

veronika917
11. dub 2020

@lenickamimi test jsi nezkousela? Když se teplota drží tak vysoko a ms nikde?

nagojka
11. dub 2020

Ahoj holky tak ja se taky pridavam🙂mi se snazime od rijna...nebo snazime nechavame tomu volny prubeh...ovu si pocitam pouze dle aplikace...ted po pul roce sem se rozhodla ze si budu delat ovu testy dle plodneho tydne jestli opravdu sedi🙂taky sem na tom dost upnuta mimco bych moc prala uz...tak drzim palce vsem🙂

lenickamimi
11. dub 2020

@veronika917 poslední tt jsem zkoušela v pondělí a byl negativní no MS stále nikde a dnes ráno jsem zpozorovala hustý hlen mám ho dost tak uvidíme jestli se MS ozve v nejbližších dnech 🙄

lenickamimi
11. dub 2020

@veronika917 ale i ovulační test byl ten den pozitivní tak nevím co se děje

lenickamimi
11. dub 2020

@veronika917 to je ovu test 2 dny před očekávanou ms

veronika917
11. dub 2020

@lenickamimi aha, tak to je zajímavý...ten ovu test je docela výrazný