Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁
@gambrinkax no já mám po IUI a ve čtvrtek po krvi vzhledem k věku rovnou začnem s IVF
@kmarie81 jeee tak moc držím pěsti ✊ ať se zadari
@kmarie81 musíš věřit že se zadari 😉 nám dala Dr z gyn čas do května a když se nepodaří přirozené čeká nás vyšetření a pak se bude postupovat dál .
@gambrinkax vždyt já věřím, proto testuju. Do května času dust, určitě se vám zadaří
@kmarie81 upřímně co si budem povídat ...myslíš že já to vydržím čekat jestli se zpozdí? Jasně že ne ...a věřím že ho za pár dní taky vytáhnu a budu mít testovací mánii😂😂😂
@gambrinkax jo já už dopředu vim že do čtvrtka budu testovat určitě ještě aspon jednou, ale vzhledem k tomu že v mamatestu jsou dva testy tak spíš 2x... Ve čtvrtek ráno teda 100% - abych si to zklamání aspon tak trochu odbyla sama doma v koupelně, protože jak se znám tak i když bude jednoprouškovej, tak naděje, že třeba na krvi zjistí hcg třeba 8-9 (páč budu teprve 12-13 po DPO) ve mě bude žít až do výsledků testu.
@kmarie81 ve čtvrtek budu 9dpo to je ještě málo....ale kdo ví ,možná se přidám 😂😂ale ještě to promyslim 🤔 co ty víš třeba zklamaná nebudeš a alespoň malý náznak // vykoukne
@gambrinkax no uvidíme 🙂 jinak tich cca 14 dní každý měsíc je pro mě jak za trest, bych to potřebovala vědět dřív 🙂
@kmarie81 sem na to stejně 😂 mám luteazni fázi 14 dní takže teď sem 6dpo a čekat 8 dní bude pro mě šílený taky😉😁
@gambrinkax Pekny den ja jsem dneska 7 DPO tak uvidime 🙂 Taky si rikam,kdy budu testovat ale minuly esic jsem mela Biochemicke tehu tak radeji az po zpozdeni 😀
Ahoj tak se teda taky přidám :D já 3dpo.
@gambrinkax my si psali u mě na diskuzi 🙂
Jinak dnes první prášek utrogestan ráno a cítím se dobře 🙂 tak vypadá že budu jedna z mála co nebude mít snad nežádoucí účinky 🙂
@dendasubaristka ano vím že si píšeme 😉
@nat to tě naprosto chápu , ale já sama nevím jestli to vydržím 😁
@dendasubaristka já taky ani skoro nevím že je beru (1ráno-2 večer), jen mám maličko bílej výtok
Já mám hlavně příští týden nastoupit do nového zaměstnání. Tak ať vím jak na to sem. Nerada bych aby mě pak ve zkusebce vyhodili🤔
@gambrinkax na jakej post nastupuješ?
@kmarie81 prodavačka
@gambrinkax tam můžeš pracovat i těhotná 🙂, hlavně jim neříkej hned na začátku že se zadařilo nebo že chceš aby se zadařilo
@kmarie81 no právě to v plánu nemám když jsem byla na pohovoru tak mi vedoucí důkladně zdůrazňovala že potřebuji někoho na stálo a ne na krátkou dobu že tam mají hodně žen nevyčerpané dovolené. Jen nevím jak bych to udělala , když je to od pondělí do pátku na 8 h a pokud budu chodit jednou do těhotenské poradny na prohlídky tak mi bude vystavovat propustku na gyn. A co když se pak zeptá proč pořád potřebuju volno a proč chodím pořád na gyn??? 🤔
@kmarie81 fakt? Tak to je super 🙂 na co si začala brát nebo s jakého důvodu. Já jsem poslední 4 měsíce spinila od ovulace do ms. Tak mi to napsala kvůli žlutého tělíska. Jeden ráno a jeden večer. Jako dneska úplně první tak uvidím za pár dní. No a chci začít chodit na cvičení Mojžíšové.
@gambrinkax tak třeba se teď povede. Hodně změna práce pomáhá jsem slyšela 🙂 no vždycky se to dá nějak udělat. Vždycky můžeš jít na nemocenskou když budou mít kecy 🙂
@dendasubaristka když to já právě nechci , abych pak něco poslouchala atd. Ale do konce týdne už budu vědět na čem sem tak uvidím a pak se budu rozmyslet co a jak...zatím je čas. Až to nastane , a zjistím že to vyšlo pak budu řešit . Teď bych t toho měla akorát těžkou hlavu
@gambrinkax no to už mas za rohem 🙂 já až příští neděli :(
@dendasubaristka já si myslím že mi to nedá a zkusím 10dpo asi 😂😂😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gambrinkax ahoj, tak dneska sem 9DPO a test samozřejmě sněhobílý. Dopředu pro všechny, které mě budou pranýřovat za předčasné testování, Já to vím, ale s testama to mám jako s dobrutkama v lednici - dokud tam jsou, tak se dieta a jakýkoliv předsevzetí odkládá🙂
Jinak ve čtvrtek jdu na krev