Snažilky co čekáte do ovulce, pojďte pokecat jen tak, ať si zkrátíme chvíli čekání 😉

gambrinkax
27. led 2020

Holky , snazilky , pojďte pokecat . Nudim se ,tak ať v tom nejsem sama 😁

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax ahoj, tak dneska sem 9DPO a test samozřejmě sněhobílý. Dopředu pro všechny, které mě budou pranýřovat za předčasné testování, Já to vím, ale s testama to mám jako s dobrutkama v lednici - dokud tam jsou, tak se dieta a jakýkoliv předsevzetí odkládá🙂
Jinak ve čtvrtek jdu na krev

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81
@kmarie81 tak to sem ráda že se někdo ke mě přidal 😁 já jsem dnes 6dpo takže u mě testovat je moc brzy a musím počkat. Naprosto ti rozumím párkrát sem to taky kdysi nevydržela když sem měla čekat první mimco a každou chvíli testovala 😁

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax no já mám po IUI a ve čtvrtek po krvi vzhledem k věku rovnou začnem s IVF

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 jeee tak moc držím pěsti ✊ ať se zadari

kmarie81
27. led 2020

@kmarie81 no šance po inseminaci jsou ...skoro žádny 🙂 ale co se týče příznaků - tak mám skoro všechny - teda asi tak už 2 roky 🙂

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 musíš věřit že se zadari 😉 nám dala Dr z gyn čas do května a když se nepodaří přirozené čeká nás vyšetření a pak se bude postupovat dál .

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax vždyt já věřím, proto testuju. Do května času dust, určitě se vám zadaří

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 upřímně co si budem povídat ...myslíš že já to vydržím čekat jestli se zpozdí? Jasně že ne ...a věřím že ho za pár dní taky vytáhnu a budu mít testovací mánii😂😂😂

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax jo já už dopředu vim že do čtvrtka budu testovat určitě ještě aspon jednou, ale vzhledem k tomu že v mamatestu jsou dva testy tak spíš 2x... Ve čtvrtek ráno teda 100% - abych si to zklamání aspon tak trochu odbyla sama doma v koupelně, protože jak se znám tak i když bude jednoprouškovej, tak naděje, že třeba na krvi zjistí hcg třeba 8-9 (páč budu teprve 12-13 po DPO) ve mě bude žít až do výsledků testu.

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 ve čtvrtek budu 9dpo to je ještě málo....ale kdo ví ,možná se přidám 😂😂ale ještě to promyslim 🤔 co ty víš třeba zklamaná nebudeš a alespoň malý náznak // vykoukne

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax no uvidíme 🙂 jinak tich cca 14 dní každý měsíc je pro mě jak za trest, bych to potřebovala vědět dřív 🙂

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 sem na to stejně 😂 mám luteazni fázi 14 dní takže teď sem 6dpo a čekat 8 dní bude pro mě šílený taky😉😁

nat
27. led 2020

@gambrinkax Pekny den ja jsem dneska 7 DPO tak uvidime 🙂 Taky si rikam,kdy budu testovat ale minuly esic jsem mela Biochemicke tehu tak radeji az po zpozdeni 😀

dendasubaristka
27. led 2020

Ahoj tak se teda taky přidám :D já 3dpo.

dendasubaristka
27. led 2020

@gambrinkax my si psali u mě na diskuzi 🙂

kmarie81
27. led 2020

@nat chápu, ale já to prostě nikdy nevydržím .-)

dendasubaristka
27. led 2020

Jinak dnes první prášek utrogestan ráno a cítím se dobře 🙂 tak vypadá že budu jedna z mála co nebude mít snad nežádoucí účinky 🙂

gambrinkax
autor
27. led 2020

@dendasubaristka ano vím že si píšeme 😉

gambrinkax
autor
27. led 2020

@nat to tě naprosto chápu , ale já sama nevím jestli to vydržím 😁

kmarie81
27. led 2020

@dendasubaristka já taky ani skoro nevím že je beru (1ráno-2 večer), jen mám maličko bílej výtok

gambrinkax
autor
27. led 2020

Já mám hlavně příští týden nastoupit do nového zaměstnání. Tak ať vím jak na to sem. Nerada bych aby mě pak ve zkusebce vyhodili🤔

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax na jakej post nastupuješ?

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 prodavačka

kmarie81
27. led 2020

@gambrinkax tam můžeš pracovat i těhotná 🙂, hlavně jim neříkej hned na začátku že se zadařilo nebo že chceš aby se zadařilo

gambrinkax
autor
27. led 2020

@kmarie81 no právě to v plánu nemám když jsem byla na pohovoru tak mi vedoucí důkladně zdůrazňovala že potřebuji někoho na stálo a ne na krátkou dobu že tam mají hodně žen nevyčerpané dovolené. Jen nevím jak bych to udělala , když je to od pondělí do pátku na 8 h a pokud budu chodit jednou do těhotenské poradny na prohlídky tak mi bude vystavovat propustku na gyn. A co když se pak zeptá proč pořád potřebuju volno a proč chodím pořád na gyn??? 🤔

dendasubaristka
27. led 2020

@kmarie81 fakt? Tak to je super 🙂 na co si začala brát nebo s jakého důvodu. Já jsem poslední 4 měsíce spinila od ovulace do ms. Tak mi to napsala kvůli žlutého tělíska. Jeden ráno a jeden večer. Jako dneska úplně první tak uvidím za pár dní. No a chci začít chodit na cvičení Mojžíšové.

dendasubaristka
27. led 2020

@gambrinkax tak třeba se teď povede. Hodně změna práce pomáhá jsem slyšela 🙂 no vždycky se to dá nějak udělat. Vždycky můžeš jít na nemocenskou když budou mít kecy 🙂

gambrinkax
autor
27. led 2020

@dendasubaristka když to já právě nechci , abych pak něco poslouchala atd. Ale do konce týdne už budu vědět na čem sem tak uvidím a pak se budu rozmyslet co a jak...zatím je čas. Až to nastane , a zjistím že to vyšlo pak budu řešit . Teď bych t toho měla akorát těžkou hlavu

dendasubaristka
27. led 2020

@gambrinkax no to už mas za rohem 🙂 já až příští neděli :(

gambrinkax
autor
27. led 2020

@dendasubaristka já si myslím že mi to nedá a zkusím 10dpo asi 😂😂😂