Ahoj, tak koho tady mám jako SNAŽILKU v Březnu. Pojďme trochu zabit chvíli volného času. A pojďme se pobavit o tom jak to jde a jaké mate pocity, kdo čeká už na pozitivní tehotensky testik klidně sdílejte i foto testu. Klidně i nějaké rady které by jste doporučili a příběhy které mate během snažení.
Tak ať se nám zadari🥰🍀
Ahoj 🙋🏼♀️. My se snažíme již osm měsíců, tak uvidíme, zda se tento měsíc zaštěstí ❤️❤️
Ahoj no my už skoro 3 roky ale začátkem tohoto roku o to intenzivněji tak holky doufám že se nám to povede a všechny se dočkáme mimca hodně štěstí a sil ve snažení 🍀♥️
Snažíme se od prosince, doma už máme 2 letou čertici 😁 i když přiznávám, že jsem teď dist nervózní z toho koronaviru, aby to nemělo na časné těhotenstvi vliv :(
Já se snažím s jednim vejcovodem už 7 měsíců tak to mám o něco těžší tak vám přeji ať se vám brzy podaří otěhotnět
Ahoj my se snažíme od konce února zítra pozítří bych to měla dostat držím všem palce❤
Ahoj, my se snažíme od konce ledna a stále nic 😑. Tento cyklus nebyl na sex ani moc čas, takže tomu nedávám vůbec žádné naděje 🤐.
Přeji všem, ať brzy najdou své vysněné //
@slunickova Moc gratuluji😊🍀🥰
Dekuji
Já už se snažím od roku 2013, teď porve podstupuju ivf. V pondělí jdu na odběr vajíček.
@andyskarsgard přeji hodně štěstí🍀🤍
Ahoj 😊 tak u nás jsme se moc snažit nemuseli přišlo to dřív než jsme čekali, dá se říct hned po měsíci. Ve čtvrtek jsem si dělala test 3 dní před MS a pozitivní 😀
Ahoj 🌹💐 My se s manželem snažíme o 2 mimco půl roku a zatím nic 🤷🏻♀️ Teď mám po ovulaci tak uvidíme zase za 14 dni ...
@simonabogy přeji hodně stesticka ať se zadari🍀🙏🏼😊🥰
Moc dekuju 💐😊
Ahooj my se snazime uz neco pres rok, a taky doufam ze tenhle rok uz to bude stat za to😊🍀
@agony28 ahooj, tak jak ste dopadla? Dostala se to nebo to vyslo?🍀🥰
Ahoj holky, my se snažili v březnu po spontánním potratu v únoru a včera jsem objevila slabou čárku, tak snad byl březen plodný i když to nebyl standardní cyklus, tak snad už MS ani nepřijde 😍
@kvetuska145 furt ještě nic :( ale test negativní:( začala jsem po menzesu brát listovku tak možná kvůli ní se to posunulo
@agony28 jsme na tom stejně😥
my se taky snažíme, ale tento měsíc nějak nebyla nálada. Plodné dny jsme propásli :(
Ahoj, také se snažíme. Jsou to dva roky od potratu a stále nic. Čekáme na své štěstí, tak snad si nás ještě najde. Všem přeji hodně štěstí.
@kvetuska145 tak já se hlasim nakonec pozitivní ☺️
@ivounekivus však je to krásná čárka já fotku nad tebou a mám opoždění 4dny
Dneska jsem objednala gynex, budu doufat, že pomůže. 🤦♀️
@agony28 gratuluji,jen at je vse v poradku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud chceš můžeš se přidat do Snažilky od ledna 2020.