Ahojky, nikde jsem nenašla tuto diskuzi a tak ji zakládám...
Snažím se s přítelem o naše první společné, již máme oba z předchozího vztahu děti. Jak dlouho po vysazení se u Vás zadařilo?
Ahoi , brala jsem antikoncepci 10 let a po vysazení jsem otěhotněla až za 4 roky 😔😔😔
@andulka007 až tak dlouho, tak to mě mrzí 😔 to já u první dcery po vysazení 6 měsíců, tak uvidím teď, je mi jasné, že to nebude hned.
Já jsem brala antikoncepci dlouhodobě a po vysazení hned druhý cyklus se zadařilo. No teď bych měla každým dnem rodit 😉 je to strašně individuální 😊🍀
My se snažíme rok a 8měsíců, zatím neúspěšně. Od února chodíme na IVF kliniku.. Na podzim (přesně 2 roky snažení) se chystáme na IUI (Intrauterinní inseminace (IUI) je metoda asistované reprodukce). Pokud to nevyjde budeme řešit IVF. :-/ Je to vopruz a už nás to přestalo bavit, ztrácet čas (já 28let, partner letos 36let), tak si necháme s mimi pomoct. 🙂
Ha jsem brala cca 10 let a hned druhý cyklus po vysazeni jsem byla těhotná.
@spygy jo no .. teď po narození dcery se ,,snažíme" hned o druhé jelikož nám první trvalo .. a malé bude 9 měsíců a pořád nic .. takže si zase počkáme
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@spygy já otěhotněla letos v květnu, je to 5 měsíců po vysazení antikoncepce, je to moje první těhotenství. Měla jsem cyklus úplně bokem takže jsem otěhotněla v podstatě v době kdy jsem spíš očekávala menses a ono ejhle, ani po třech týdnech jsem to nedostala a bylo upečeno 😁 pořád tomu nemůžu uvěřit