Snažilky 2022. Jak dlouho po vysazení se vám zadařilo?

spygy
13. čer 2022

Ahojky, nikde jsem nenašla tuto diskuzi a tak ji zakládám...
Snažím se s přítelem o naše první společné, již máme oba z předchozího vztahu děti. Jak dlouho po vysazení se u Vás zadařilo?

beruska97
13. čer 2022

@spygy já otěhotněla letos v květnu, je to 5 měsíců po vysazení antikoncepce, je to moje první těhotenství. Měla jsem cyklus úplně bokem takže jsem otěhotněla v podstatě v době kdy jsem spíš očekávala menses a ono ejhle, ani po třech týdnech jsem to nedostala a bylo upečeno 😁 pořád tomu nemůžu uvěřit

andulka007
13. čer 2022

Ahoi , brala jsem antikoncepci 10 let a po vysazení jsem otěhotněla až za 4 roky 😔😔😔

spygy
autor
14. čer 2022

@beruska97 tak to veliká gratulace, hodně štěstí a ať je vše v pořádku

spygy
autor
14. čer 2022

@andulka007 až tak dlouho, tak to mě mrzí 😔 to já u první dcery po vysazení 6 měsíců, tak uvidím teď, je mi jasné, že to nebude hned.

dasipe
14. čer 2022

Já jsem brala antikoncepci dlouhodobě a po vysazení hned druhý cyklus se zadařilo. No teď bych měla každým dnem rodit 😉 je to strašně individuální 😊🍀

kkkt
14. čer 2022

@spygy 1 syn se povedl 3 mesic. O druhe se snazime uz rok 🤷‍♀️ spis je to otom nahore a te male dusic e kdy si najde cestu

domka001
14. čer 2022

@spygy Přesně po roce.. v prosinci sem vysadila,a na konci listopadu příští rok už jsem měla pozitivní testy.

monikal28
14. čer 2022

My se snažíme rok a 8měsíců, zatím neúspěšně. Od února chodíme na IVF kliniku.. Na podzim (přesně 2 roky snažení) se chystáme na IUI (Intrauterinní inseminace (IUI) je metoda asistované reprodukce). Pokud to nevyjde budeme řešit IVF. :-/ Je to vopruz a už nás to přestalo bavit, ztrácet čas (já 28let, partner letos 36let), tak si necháme s mimi pomoct. 🙂

asutak
15. čer 2022

Ha jsem brala cca 10 let a hned druhý cyklus po vysazeni jsem byla těhotná.

andulka007
16. čer 2022

@spygy jo no .. teď po narození dcery se ,,snažíme" hned o druhé jelikož nám první trvalo .. a malé bude 9 měsíců a pořád nic .. takže si zase počkáme

callipsa
3. lis 2022

@spygy já vysadila antikoncepci v lednu po skoro 15 letech a otěhotněla jsem 8 měsíců po vysazení