Snažení - září

spygy
1. zář 2022

Tak nám začíná nový školní rok, tak hurá do snažení, snad tento měsíc konečně vyjde.

kackabis
1. zář 2022

@spygy už mi to přijde jak nějaká ujetá hra, ale dokoupim listovku a jdu zase do toho :D

ani3
1. zář 2022

Ahoj holky ,jdu s vámi do toho 🙂 jestli mate tip ,jak nejlíp otěhotnět ,tak budu rada 🤭😀 Mám jen jeden vejcovod ,tak u mě to je vážně bojovka s ovulacnima testama🫣

spygy
autor
1. zář 2022

@kackabis já jedu 4. Měsíc a začínám brát vitamíny na podporu

spygy
autor
1. zář 2022

@ani3 a jak ti fungují ovulační testy?

ani3
1. zář 2022

@spygy vždy ,když je to ze strany ,kde není vejcovod ,tak mám hooodne slabou čárku ,říká se ,ze by měl druhy vejcovod chytit to vajíčko ,ale moc tomu šance nedávám ,takže …Se tak nějak snažíme furt ,ale o něco min,když testy nevyjdou🤭.Jinak taky 4 měsíc (2 měsíc s pozitiv.testy na ovulaci) teď o víkendu bych měla dostat men. 😔 a zatím jen piju bylinné caje

kackabis
1. zář 2022

@spygy já zatím zobu jenom listovku, dávám tomu ještě do listopadu, pokud se nezadaří zkusím nějaké další vitamíny. Hodně štěstí všem!

teplaka1
9. zář 2022

Přidávám se🙂 poslední MS 27.8. dnes ovu podle příznaků 🙂 sexik vcera tak uvidíme 🙂🙂

spygy
autor
10. zář 2022

@teplaka1 tak to držím palečky, mě to čeká ovu cca za 2 dny, ale snažíme se už teď co se dá

marketa1218
10. zář 2022

Ahoj, já čekám na menstruaci, měla přijít dnes, tt negativní. Také do toho půjdeme znovu 😭 snažíme se více jak půl roku... a podle mě teď zase nic 🤨

kackabis
11. zář 2022

@marketa1218 mně dnes taky dorazila 🙈 přeju hodně štěstí, hodně nervů, ono to jednou vyjde ❤️

chasing_rabbits
11. zář 2022

Ahoj holky, já se k vám přidávám 🙂 8 měsíců snažení, tenhle měsíc jsem si pořídila AcePharma Myo/D-chiro-inositol, ale prý se doporučuje brát 3 měsíce tak uvidíme 🙂 držím nám palce❤️

lidusitka
11. zář 2022

@spygy u mě stejně. Také ji čekám během dvou dnů. Držím palce 🍀

spygy
autor
11. zář 2022

Tak po třech měsících zkouším znovu ovu testy

spygy
autor
15. zář 2022

Takto pokračují, zajímavé, že stále pozitivní OT, sexik pouze ty 3 dny s křížkem, poté už marod na antibiotikach, tak nevěřím, že tento cyklus vyjde

ani3
15. zář 2022

@spygy a nezkousela jsi těhotenské test ?☺️ Byla jsem dvakrát těhotná (jednou to tedy nevyšlo ) a pokazde jsem byla nemocná a vycházely mi furt pozitivni testy 🧐😄

spygy
autor
15. zář 2022

@ani3 nezkoušela, jsem teprve uprostřed cyklu, na test je brzy

ani3
16. zář 2022

@spygy ze mas tak krásne čárky ,mně to takhle ukaze jen jeden den 😀

spygy
autor
16. zář 2022

@ani3 no mě to taky přijde divné, jiné holky přesně jak píšeš, jen jeden, max 3 dny a potom klesání....

teplaka1
16. zář 2022

Vim je to brzy ..ale ja nikdy nemůžu vydržet...dnes jsem 8 DPO ... Vydite tam neco? Ovulaci na sobě většinou poznám a byla 8.9-9.9.

ani3
17. zář 2022

@teplaka1 může a nemusí,něco vidím,ale nevím ,zda to není jen obrys .Já jsem taky lovkyne duchu,😃ale nejdřív testují 10DPO ,držím ti palce ☺️☀️

siima12
17. zář 2022

@ani3 Já mám taky jeden vejcovod kvůli mimoděložního těhu. a mám roční holčičku.😊 Ale brala jsem clostilbegyt a ultrogestan než se zadařilo.😊 Teď se snažíme znovu bez prášků tak uvidíme 😊

chasing_rabbits
18. zář 2022

@teplaka1 vidím❤️

teplaka1
20. zář 2022

4 do MS tak od dalsiho testu 4 dny .. snad se to udrží ❤️✊🍀

spygy
autor
21. zář 2022

@teplaka1 krásný ducháček, držím palečky, ať zustane

teplaka1
21. zář 2022

@spygy vypada ze sílí,sice jina znacka ale uz je videt krásná čárka 🍀

spygy
autor
21. zář 2022

@teplaka1 tak už je krásná čárka 😊

spygy
autor
27. zář 2022

Tak bohužel hlásím 1 DC, hurá do 5. Cyklu snažení a přesouvám se do říjnovek

teplaka1
27. zář 2022

@spygy tak to mě mrzí.. Moc preji at to v říjnu vyjde 🙂🍀 Ja jdu 5.10 na první kontrolu 🙂

spygy
autor
28. zář 2022

@teplaka1 tak ať to vše dobře dopadne 😊

teplaka1
9. říj 2022

@spygy tak ja jsem dnes začala krvácet 😔😔 7tt a nevydrželo to... bohužel