Tak nám začíná nový školní rok, tak hurá do snažení, snad tento měsíc konečně vyjde.
Ahoj holky ,jdu s vámi do toho 🙂 jestli mate tip ,jak nejlíp otěhotnět ,tak budu rada 🤭😀 Mám jen jeden vejcovod ,tak u mě to je vážně bojovka s ovulacnima testama🫣
@spygy vždy ,když je to ze strany ,kde není vejcovod ,tak mám hooodne slabou čárku ,říká se ,ze by měl druhy vejcovod chytit to vajíčko ,ale moc tomu šance nedávám ,takže …Se tak nějak snažíme furt ,ale o něco min,když testy nevyjdou🤭.Jinak taky 4 měsíc (2 měsíc s pozitiv.testy na ovulaci) teď o víkendu bych měla dostat men. 😔 a zatím jen piju bylinné caje
Přidávám se🙂 poslední MS 27.8. dnes ovu podle příznaků 🙂 sexik vcera tak uvidíme 🙂🙂
Ahoj, já čekám na menstruaci, měla přijít dnes, tt negativní. Také do toho půjdeme znovu 😭 snažíme se více jak půl roku... a podle mě teď zase nic 🤨
@marketa1218 mně dnes taky dorazila 🙈 přeju hodně štěstí, hodně nervů, ono to jednou vyjde ❤️
Ahoj holky, já se k vám přidávám 🙂 8 měsíců snažení, tenhle měsíc jsem si pořídila AcePharma Myo/D-chiro-inositol, ale prý se doporučuje brát 3 měsíce tak uvidíme 🙂 držím nám palce❤️
@teplaka1 vidím❤️
Tak bohužel hlásím 1 DC, hurá do 5. Cyklu snažení a přesouvám se do říjnovek
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@spygy už mi to přijde jak nějaká ujetá hra, ale dokoupim listovku a jdu zase do toho :D