Snažení začátkem roku 2021. Kdo má v plánu?

renulkka
6. lis 2020

Ahojky, je tu někdo, kdo má v plánu se začít snažit otěhotnět začátkem příštího roku 2021? 😊 Pojďme se navzájem podpořit a držet si palce ☺️ Já teď v listopadu jdu na vytažení Mireny, prosinec necháme volnost a v lednu bychom se chtěli začít snažit, pokud bude nastartovaný cyklus a ovulace 😊 Teď jsem začala brát listovku, mám v plánu měřit zase BT, tak snad se brzy zadaří stejně jak u dětí, co máme doma 😍

vaseli16
7. lis 2020

Ahoj, no my by jsme radi, uvidime jak to pujde 🙂

carolineg1
11. lis 2020

My snažíme tento ale budeme pokračovat pokud to nedopadne, stále ale doufám v magický čas Vánoc

sylvka
8. pro 2020
lenatko91
8. pro 2020

My bychom rádi, ale čekám furt na návrat ms po prvním porodu 🤷‍♀️

sylvka
9. pro 2020

@renulkka
@vaseli16
@carolineg1
@lenatko91 tak to pojďme trochu rozjet 😃🤔

carolineg1
10. pro 2020

@sylvka nooo já nevím zda budu pokračovat ve snažení máme s partnerem krizi a nevím jestli to nebude spíš rozchod než miminko...nechci ho do ní čeho nutit a moc se teď zmiňovat....přijdeme že ze dne na den úplně otočil, trochu doufám že se jen zalekl a bude to zas ok...

zacinajicisnazilka
15. pro 2020

Uz se snazime rok. Prechazime do 2021

renulkka
autor
15. pro 2020

Tak u nás se snažení taky odkládá... 🙁 U manžela v práci se snižují stavy kvůli covidu, sice manželovi šéf řekl, že jeho tam bude držet kvůli dětem (ostatní už mají děcka samostatný a odrostlý), ale s tou nejistotou do toho teď jít nechceme 🙁🙈 Co když teď ho tam nechá a za nějaký měsíc to padne celý? 🤷 Takže hold čekáme, co bude...

siima12
15. pro 2020

My se snažíme i tento rok, tak uvidíme jestli příští rok bude lepší 😊 letos jen problémy s otěhotněním. Tak snad se na nás usměje štěstí 😊

carolineg1
15. pro 2020

@renulkka no jsem ráda že to tak nemám jen já je to teď dost na prd když je člověk závislý na každé koruně, taky raději čekáme

sylvka
15. pro 2020

@carolineg1 to se někdy život zamota vid 🤔tak držím palce, ať to přejde a všechno je zas fajn.

sylvka
15. pro 2020

@renulkka jo blbá nemoc. Já naštěstí pracuji ve školce, ta jede furt, takže se mě to nedotklo.

sylvka
15. pro 2020

@siima12 ahoj, už jsem si myslela, že jsem jediná 🤔😬😃 jinak já jsem Teda stará konikovka 😃první syn se mi narodil v roce 2008, takže z miminka je teď těžká puberta 😃pak mám ještě druhého, ten se narodil 2012, tak s tím to ještě jde 👀no a ty mám s bývalým, jsou v mě péči, ale s otcem se vidaji normálně, bydlí kousek od nás, takže jsou doufám nepoznamenani 😃no a teď mám přítele a chcem Teda ještě zkusit, je nám bezmála 35,tak uvidim. Ten mám konec MS a jdem na to, s pomocí kontryhelu a vitamínů Teda 😃jsem zvědavá, první syn trval rok, druhý byl za měsíc hotový.... 👀

vaseli16
15. pro 2020

@sylvka no tak my máme prvniho syna 2019...s jednim nezdarem ve 4.mesici kdy jsem musela na umělé přerušení nam trvalo rok nez jsem otěhotněla a dobre to dopadlo... Chcem deti brzy po sobe tak uvidime jak to pujde, uz jsem zacla brat vitaminy u prvniho jsem nebrala nic a dopadlo to zle se synem jsem brala a vse ukazkove... A asi zacnu pit kontryhel, mam cyklus 37dni a je to hrozne dlouhe, byla jsem zvykla na cykly 30dni 😀

siima12
15. pro 2020

@sylvka Tak ať se zadaří 😊 já mám doma čaje maliník a kontryhel

zacinajicisnazilka
17. pro 2020

Ahojte. Tak manzel se ma objednat na spermiogram a od unora se muzeme snazit 🙂 V kvetnu jdu na kontrolu a pokud cipek bude zhojeny a nam se to nepodari, tak budeme resit i me 🙂

sylvka
17. pro 2020

@zacinajicisnazilka ahoj a ty ses po nějaké operaci? Jinak držím palce, květen je tu hned 🍓

sylvka
17. pro 2020

@vaseli16 ahoj, jatim že jsem vysadila atn, tak délku cyklu netuším 🤔😃2019 to je prcek, ale když se vám Zadaru brzy, za pár let si vyhrají. Já mám mezi klukama 3,5 roku a teď je období, kdy si moc nerozumí. Martin je v pubertě a Adama bere jako mimino 🤦‍♀️PS, kontryhel je i po 13 letech furt stejně hnusnej 😃😃😃

siima12
17. pro 2020

@zacinajicisnazilka Měla jsem stejný problém, 2x jsem byla na konizaci. Jednou mimoděložní. Čípek mi na gyndě roztahovali měla jsem ho hodně zjizvený. Průchozí jinak jsem. Tak nedávno byl manžel na spermiogramu, má je v pořádku 😃 já beru ultrogestan a clostilbegyt včera jsem byla na kontrole jak se mi tvoří vajíčka tak od neděle zkoušet a v úterý by měla dorazit ovulace. 😊

zacinajicisnazilka
17. pro 2020

@sylvka jojo 2x konizace. Prvni v srpnu, druha v listopadu. Dneska me pan doktor zkontroloval a vse ok.

vaseli16
17. pro 2020

@sylvka no tak kdo vi kdy se zadari, myslim si ze zo hned nebude, takze ty dva roky cca budou akorat mezi nima 🙂 me ten kontryhel nejak nevadil, pila jsem ho tenkrat po revizi a dalo se to 🙂