Snažení se o mimi a Covid. Jak se zabavit? Nemáte depku?

kevi1
13. lis 2020

Ahoj,

snažíme sa s manželom o druhé mimi a nejako to nejde. Keď je mimo Covid, tak si hovorím, že veď je toľko toho, čo môžem robiť "len" ako netehotná, napríklad dať si drink, ísť do sauny, s dieťaťom do jumparku skákať, môžem cestovať (tešili sme sa do Ameriky).. proste vždy si poviem, nevadí, vyjde to nabudúce a dovtedy si môžem "užívať" to, čo ako tehotná nebudem môcť. Lenže teraz jak je ten lockdown, tak človek nemôže nič aj tak a ja som sa na tehotenstvo strašne upla kvôli tomu mi príde. Pritom pracujem, mám už jedno dieťa. Roboty mám dosť. Ale príde mi, že v tomto hnusnom stave je to jediné, na čo sa naozaj teším, lebo výhliadky na naslednujúce týždne nula. Áno, ja viem, môžeme si užívať, že sme doma a podobne, lenže už mi to lezie na mozog, dni sa vlečú, špeciálne tie do MS. Teraz som 11 dpo a tehu test úplne snehobiely, čo ma uviedlo celkom do depresie, fakt mi prišlo, že to tento mesiac vyšlo. Bolí ma v noci v podbrušku, začínam mať citlivé prsia a bradavky (od včera, normálne pred MS nič také nemávam). Normálne ked dorazí MS alebo je negatívny tehu test, tak sa fakt povzbudzujem, že nevadí, idem si "užívať", čo nebudem o chvíľu môcť robiť, ale teraz len sedím a je mi smutno.. ani do práce som nič kvôli tomu dnes neurobila. Jak z toho von? Jak sa v dnešnej dobe trochu zabaviť? Nemať depku? Neležím tu zase zrútená v posteli 24/7, ale priznávam, že smutno mi posledné dva dni naozaj je a neviem to ovplyvniť..

ruzova_pastelka
13. lis 2020

Prvně, 11 dpo je dost brzy, hcg stoupá ženám různě, já měla prvního ducha až 14 dpo. Taky jsem nějak vnitřně věděla, že to vyšlo a když se druhá čárka hned neobjevila, tak moje první myšlenka byla, že je to vadný test, prostě intuice byla silnější.

Já jsem si na každý měsíc vymýšlela jednu aktivitu nebo jídlo, co si užiju, pokud neotěhotním, už dopředu pár dní před očekávanou MS -třeba sushi, koktejly, láhev šampusu, horkou medovinu (tu už jsem nestihla). A pomáhalo to moc.

mamikry
13. lis 2020

@kevi1 Tohle testovani pred MS je takova kravina. Zbytecne se tim deptate, a kdyz bude duch a MS prijde, zase se budete deptat tim, ze to nevyslo. Ja vas chapu, ale psychika je pul uspechu, zkuste se trochu uvolnit a tolik to neresit. Ctete, cvicte nebo si najdete nejake odreagovani. Drzim palce, at se zadari.

lu_muerta11
13. lis 2020

Ja to mam podobne a to tehotna som, ale ako som zvyknuta na aktivny zivot a uzivanie, cestovanie, tak ma tato doba tak priserne deprimuje ze neviem co so sebou. My sme sa takto snazili pocas prveho lockdownu a samozrejme to neslo + este sme boli aj v garsonke nonstop 24hod denne spolu. Najskor som varila a plnila si vsetky svoje kucharaske vyzvy (vlastny burger aj s domacimi zemlami, slane, sladke..) potom som dostala depku, ze takto budem jak vorvan, ked skonci karantena a tak som zacala kazdy den cvicit Shaun, Jillian Michaels a uplne ma to naladilo, nebolel ma chrbat, prestala som byt unavena. Zacala som upravovat fotky, ktore som dovtedy nemala spracovane a pracovat na vlastnom eshope. Ale je tazke si momentalne najst svetlo na konci tunela, hlavne ked to pocasie stoji za prd. Ale drzim ti palce, skus to cvicenie, ja sa musim tiez zas dokopat lebo len jem 😂.