Ahoj holky, mám asi spis trochu filozoficky dotaz 😂🤔
Mám skoro 6m po porodu, MS přišla hned po 2m, ale od té doby už ne (těhotná nejsem 😂) - stále kojim, často, i když kvůli málo mléka má malý i UM.
Chceme druhé co nejdříve, máme styk “naplno”, akorát mnohdy ho teda končíme jinak a jinde - na místa které k dítěti nevedou 😂 nicméně si užíváme 😊 ale napadlo mě… ono stejne pokud nepřijde MS, tak se můžeme snažit jak chcem a nema to význam, ze… Vím, ze muzu otěhotnět před MS a ta už tim pádem nepřijde, nicméně asi se teď nemusím stresovat tím, ze “plýtváme” spermatem 😂, co? Jakoze až MS přijde, tak pak je teprve smysluplné se snažit, ze ano (pominu-li tu šanci pocit před první MS)
Moc dekuju 😊😊😊
Segra ma holky od sebe 11mes a MS po porodu neměla, známá mela dceru a za 7mes dvojčata, taky bez MS...
Nám to taky nevadilo 🙂
Můžeš otěhotnět i bez MS. Já jsem toho důkazem 😊
Taky se hlásím jako důkaz 😁
@betysch Mela jsem to uplne stejne. Otehotnela jsem z prvni ovulace jeste prrd menstruaci. 7 mesicu po porodu. 😂 Bohuzel to neklaplo, ale koj3ni fakt neni antikoncepce 😂
Možné je asi vše, máme děti od sebe rok a 5 dní🙈😂
Dekuju holky, já vím, ze to jde, jen prave když já to cíleně chci, tak mám pocit, ze budu zrovna ta, které cyklus díky kojení nenabehne dlouho 😂🤷♀️🤦♀️
Mne treba gyn.doporucuje co 4-6 tydnu delat teh.test, aby se prave pripadne zjistilo, kdy asi doslo k poceti, ze bez ms se to tezko urcuje (a muze to byt dulezite pro zhodnoceni plodu). Jinak obdivuju vsechny, co jdou do tak maleho vekoveho rozdilu!
Já jsem celkem spolehlivou MS dostala v půlroce dcery, ale otěhotnět se mi podařilo až po roce a půl. Takže za mě klidně užívat a nestresovat, až naběhne MS, tak pomocí ovulačních testů chytit ten správný moment a hurá. :D
To se těžko radí, já jsem zase případ, kdy jsem při kojení neotěhotněla. MS jsem dostala v 9 měsících dcery, ale otěhotněla jsem až po odstavení ve 22 měsících.
Dle pana doktora a chytrých článků na netu po porodu nemusíš mít MS ale ovulace funguje porad,takže klidně otěhotnět muzes
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejdřív je ovulace a když se nezadaří tak přijde menzes.Jinak pozor-já mám tak mladší dceru.Holky jsou od sebe 17měsíců.Jednou bez ochrany.Plné kojení a menstruaci jsem vůbec neměla.