Tak bohužel ani tento měsíc se nezadařilo, tak pojďme spolu do dalšího cyklu snažení.
@andulka007 teď už je to 5. měsíc, tak ještě je to relativně ok, měla bych jít v říjnu na kontrolu, tak uvidíme, co doktor mi poradí
@spygy my se teď snažíme od narození první dcery (rok ), chtěli bychom aby jsme měli děti blízko u sebe a bohužel zatím nic .. 😔😔
Ahoj, taky se přidám 🙂
V listopadu to bude rok co bych chtela druhe a akorat i kontrola u dr. ( na prvni jsem cekala 2 roky ale s jinym partnerem)
Ahoj holky
Rada se k vám přidám
Ja mela ovulaci včera (28.9)
Nic si teda nemerim jen výpočet podle ovulační kalkulačky.
V červnu vyndani tělíska, dobrala jsem dvě balení nosifolu,a ještě zobu kyselinu listovou.
Menzes vždy pravidelná i po vyndani tělíska
V úterý 27.9 jsem pociťovala menší tlaky(krece) v podbřišku a ve středu 28.9 měla proběhnout ovulace
Sex si užíváme od neděle ( 25.9)
Jsme teď s chlapem trochu nachlazení tak snad to nebude mít nějaký vliv,já se snažím nic nebrat ale chlap zobe Paralen ,někdy brufen atd.
Tak snad to vyjde,clovek se na to snaží nemyslet ale moc to nejde.
Vše držím palečky 👍a moc štěstíčka 🍀
@michaela1891 tez mám nového pritele už mamzela
S bývalým partnerem přišli děti až po roce snažení
Držím moc palecky
@bammbino tak to držím velice palce
Před prvním dítětem jsem mela jeden potrat v 6tt a pred druhým dítětem jsem mela tez potrat v 9tt nebylo srdce.
Po prvním potratu mě neklesalo hcg,měla jsem prý nějakou molu a nemohli jsme se 3 měsíce snažit pak jsem si naordinovala nosifol a do měsíce jsem byla těhotná
To stejně i po druhém po tratu
Já celkové mám vse s těmi dětmi jak přes kopirak.
Tak uvidíme jak s novým partnerem to půjde.
Ahoj holky. Je mi 36, po nevydařeném vztahu mám konečně normálního chlapa, začali jsme se snažit v červenci v den mých 36. narozenin, těhotenství sice klaplo hned, ale po 9 dnech zpoždění odešlo s ms (biochemko), začala jsem brát yarilo a inofolic, dva dny po jsem dostala covid, horečky a 14 dní nemocná, ms měla přijít 25.8. a nic, test negativní, ovulaci jsem nepoznala (dříve bez problému). Nakonec přišla s týdenním zpoždením. Teď další (ne)čekám 3.10., ale na testu to vypadá jak v zasněžené krajině. Vím, že se nesnažíme dlouho, ale i tak mě to trápí, přece jen biologické hodiny bijí napoplach. Přeju hodně zdaru 🙂🍀
@andulka007 bohužel ne vždy vyjde vše tak, jak si člověk přeje, mé dceři je 7 let, s jejím tatínkem jsme se rozešli a teď s přítelem se snažíme o sourozence, budou od sebe více, než jsem chtěla, ale nevadí mi to, už se moc těším, jak bude starší sestra a bude mi pomáhat 😊
Ahoj, jsem tu nová a take se snazime o mimi. Jiz mame 8-leteho chlapecka, ten vysel napoprve. O druhe jsme se pokusili v breznu 2021, vyslo napoprve ale potratila sem v kvetnu 2021. Od te doby to nejde. Ted jsem 21.9. Dostala ovitrelle a snazili jsme se lazdy den. Zatim mam stale ppzitivni testy, ale pricitam to ovitrelle. Tak vsem drzim pesti ! Me to cekani prijde nekonecne. 🍀🤪
Ahoj holky. Tak ja dnes uz mam ovitrelle z těla pryc, test negativni. Od zacatku me dost pichalo v podbrisku, to uz ustalo, ale dnes extra pociťuji, jak se mnou třískají hormony. Nalada se mi meni co chvili, dnes uz me trikrat k slzam dojalo blby video. Tak nevim co to znaci, jestli se povedlo. 🤪😁 ve ctvrtek to mam dostat, tak snad Mrcha neprijde. A co vy ? Nejake novinky ?
Ahoj holky, dneska jsem 8DC, cykly mám delší cca 31 dní, ovulaci kolem 18DC, chci zkusit testovat, myslíte že testy můžou být nefunkční tím že jsou staré ? cca 5 let? Mám je schované po prvním potomkovi a nevím jestli vyhodit nebo používat. Mám jich hromadu tak je mi to trochu líto, ale zase lepší než testovat zbytečně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@spygy jak dlouho se už snažíš ?