Snažení prosinec 2022. Kdo také pokračuje?

spygy
24. lis 2022

Tak tu máme poslední mesíc roku 2022, tak tentokrát by se už mohlo usmát štěstí. Kdo tu pokračuje dále se mnou?

lipline
24. lis 2022

29DC čekám na MS, testy jsou negativní, utrogestan vysazenej, takže na 99% pokračuji s tebou 🙂

denyma
24. lis 2022

Teď jsem 16DC ale celý cyklus trošku jiný. Kratší mírnější menstruace a myslím že i ovulace přišla dřív. Poslední dva dny docela pnutí v posbříšku a obří změny nálad. Tak uvidíme do MS času ještě dost. Držím všem palce ❤️

janca36
24. lis 2022

Ahoj, ráda bych se přidala

vercaaevzen
24. lis 2022

Už jsem psala do listopadu, že má v pondělí dorazit MS a dnešní ranní test byl sněhobílý, tak se uvidíme i tady 🙂

sundance1
24. lis 2022

Ahoj holky, přidávám se, bohužel jsem 11.11. byla na revizi kvůli ZT, teď čekám na MS, ale snad přijde co nejdříve a zase se začneme snažit. Bylo a stále je to těžké období, tak si tu u vás budu krátit čas vašimi testy a příběhy. 😊

szuzia
25. lis 2022

Ahoj holky, tak se k vám také připojuji 🤗 Začátkem září jsem prodělala SP v 10tt a teď po 2 měsících konečně zase zkoušíme štěstí. Tak ať nám všem to štěstíčko přeje 🍀

lipline
25. lis 2022

hlásím 1DC😴

bertik20
27. lis 2022

Koukám, že těch zamlkých je tu fakt hodně☹️ taky revize v září v 11 tt☹️ teď jsem pár dní po ovulaci, tak doufám, že bude dáreček pod stromeček // 🍀🍀🍀

simionka
27. lis 2022

Taky se přidávám holky, u nás stále nic.. tak snad prosinec přinese radostné zprávy. Zatím jsem 25. DC, ale na testech jsem tento měsíc vůbec ovulaci nezaznamenala

elllienka
27. lis 2022

Taky se přidávám.. Jsem 5 dc, ms skončila včera a bolí mě břicho a prsa, jako bych to měla teprve dostat, tak nevím co to mám za hormonální šílenství... 🙄
No a muž bude v prosinci převážně furt pracovně pryč, takže bude velkej zázrak, kdybychom se trefili do ovulace.. Ale uvidíme no.

denyma
28. lis 2022

Tak já dnes 21 DC a nastoupili úplně na den přesně mé obvykle příznaky týden před MS... Bolest prsou, nevrlost akorát se k tomu přidala únava. Tak uvidíme. Ještě 7 dní musím vydržet než budu moct začít testovat 🤭 ale spíš to zas nevidím 🙄

carolineg1
29. lis 2022

Holky já tam sice ducha vidím ale byl po limitu takže se asi taky přidávám dnes 29 DC ještě teda 9-10 dpo. ale mám už PMS příznak tak to asi bude zas jen falešný duch...je to nějaký babymaybe test

dadina159
29. lis 2022

Ahoj, tak se taky přidávám.
Ms jsem měla o 2 dny později a k tomu jen úplně slabou oproti tomu na co jsem zvyklá. Skončila 5DC a dnes jsem 7DC, bolesti kříži a podbřišku a občasné pichnuti kolem pupiku přetrvávají a k tomu jsem pořád nafoukla. Test včera ráno sněhobílý, možná bylo na test brzy netuším. Tak uvidíme další ms zda dojde.

carolineg1
2. pro 2022

TT nesili takže čekám na 1dc

lucie12092
4. pro 2022

Ahoj všichni, také tento měsíc zkouším štěstí už čtvrtý cyklus a zkousim poprvé ovulační testy... Jen jsem z toho trochu jelen... Cykly mám 26 dní poslední je ze dneska a další MS je - není v plánu 16. 12.
Je tu někdo v podobné situaci?

lencaa11
4. pro 2022

@lucie12092 testy by se měli dělat 2 za den zatím není pozitivní testovat dál

nynna1
4. pro 2022

Ahoj holky, ráda se k vám snažilkám přidám. Teda vlastně asi nerada. Už ztrácím naději. Před rokem jsem pro zamlklé těhotenství ve 3. měsíci (šla jsem si pro svou 3. těhotenskou průkazku) musela absolvovat kyretáž, pár týdnů na to jsem si prošla totálním psychickým složením se - nespavost, panické ataky apod. (podotýkám, že nejsem žádná jemná květinka) a snažíme se vlastně od té doby, co se to plně srovnalo (už nějaký ten měsíc to bude) a bohužel. Slyšela jsem hodně komentářů typu, že dvě děti mám a co bych chtěla atd., ale vícenásobné maminky ví své. Budu ráda, když mě mezi sebe přijmete ☺️

hester92
4. pro 2022

Ahoj holky, rada se k vam pridam. Ja byla 10.11. na revizi (zamlkle tehu), cekam na MS, tak uvidime jak se to bude vyvijet dal. Uz je to cele nejake dlouhe…Vsem drzim palce, at tu vidime co nejdrive same //

@sundance1 mame to hodne podobne koukam!

katerinaaa87
5. pro 2022

@lucie12092 ovulacni testy mi neukazaly ani jednou nic pozitivniho, pritom podle BT i bolesti v jedne strane podbrisku jsem ovulovala.
Normalne mam cykly 27 dnu, takze ovulka 12 DC a tento mesic az 17DC .. takze muze byt klidne pozdeji nebo anovulacni...

martina_cz
5. pro 2022

Ahoj holky, u nás taky nic. Tak se přidávám k vám, ms došla po 18ti dnech a ve středu jdu k gyndr. právě skrz krátké a nepravidelné cykly. Sestřička mluvila o proveře, ale u té je kontraindikace těhotenství, tak uvidím co mi řekne. Zatím se snažíme 4 měsíc.

denyma
6. pro 2022

28DC a čekám MS :( mívám cyklus 27-30 dní tak jsem dnes zkusila test a sněhově bílý. Sic si připadám trošku jinak, tak i myslím že si to jen vsugerovávam. Achjo

carolineg1
6. pro 2022

@martina_cz já mám cykly normální dnes jsem 4 dc

martina_cz
6. pro 2022

@carolineg1 je tak to jsme stejně 😊

nicoleluan
6. pro 2022

@carolineg1 já to stejnéééé 🎀

denyma
7. pro 2022

1DC :(

carolineg1
7. pro 2022

@martina_cz
@nicoleluan tak jedem na novo holky a povinně Ob den 🤣🤣🤣

lipline
7. pro 2022

já jsem 13DC a ovulační testy pořád světlounký...

martina_cz
7. pro 2022

@carolineg1 já byla u dr. a už jsem po ovulaci (dneska 5dc) takže u mě asi nic tenhle cyklus.

nicoleluan
7. pro 2022

@martina_cz cožeee? To si měla nějak rychle, ne? 😵
@carolineg1 hahah 😁 jeee, tak to bude přítel rád, že mě nebude “bolet hlava” 😁😮‍💨

Já jdu dnes taky na gyndu, jestli náhodou nemám polyp.
Tak držte palce, ať tam nic není.

martina_cz
7. pro 2022

@nicoleluan mám ty cykly teď rozházený, proto mi bude dělat i hormonální profil. Řikal, že to tak někdo mít může no, budeme to rovnat duphastonem a snad to pomůže.