Ahoj holky jsem 5 týdnu po revizi a právě probíhá první porevizní ms je na tom někdo podobne a začne se také snažit po první menstruaci?
Me lekar rekl, ze se muzeme snazit hned;) Ted cekam na 3. MS, ktera prijde, takze u nas to bude asi trvat. Preji hodne stesti💗
@martinie88 ahoj moc dekuji take si myslim ze to nebude hned a jak u tebe probihala prvni ms?ja ji mam nejak slabou 🙄 tak nevim jestli je to tim ze byla mala sliznice
@agony28 Ja ji mela docela silnou a dlouho jsem i spinila. Ja jsem tedy od verize pila kontryhelovy caj tak mozna proto🙂
@martinie88 já nepila nic až teď jsem začala brát kyselinu listovou tak to jsem pitomá 🤦♀️ měla jsem ho také pít
@agony28 Tak ho zkus ted;) ja ho piju od 1dc do ovulace🍀 Kyselina je pak pro podporu miminka, ja ted nasazuji gynex a snad mi pomuza jako u dcery🌺
@martinie88 ta je dobra prave i pro poceti t a kyselina 🙂 jo zkusim dneska pokud toho budu schopna tak pro nej hupsnu
ja uz mam druhou porevizni ms.. tak uvidime...
Dobrý den, všem co snažíte otěhotnět. Mám velmi dobrou zkušenost s kremem CYTOVITAL.7 let snažení a neúspěšných ivf. V roce 2015 mi ho v balíčku poslala teta od přítele, vůbec jsem ho neznala a to jsem k vůli snažení otehotnet přečetla spoustu rad.Diky tomu mám doma dnes 3,5 letou Zkuste si o něm přečíst na internetu. Je to směs bylinek a termalni vody z Podhajske. Dá se koupit v několika lékárnách na internetu, žádný podvod. Natíra se podbřisek vzdy 1 den Ms alespon 14 dní.
@lucifux mě taky, ale jsem po SP
Začali jsme se snažit po dvou ms. Doktor sice řekl, že jsem ok už po první, ale ten měsíc jsme to už nějak nestihli.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mě tedy doktor doporučil až po druhé ms.