Zdravím. Snažila jsem se podobné téma najít, ale bezúspěšně, tak snad zbytečně nezakládám nové :o) Mám pětiměsíční holčičku a chtěla bych druhé mimi mít cca. 2 roky po prvním. První mimčo se povedlo i přes nepříznivou prognózu gyndaře hned napoprvé a mně by zajímalo, jestli to bývá tak, že první i druhé mimi se povede se stejným partnerem víceméně za stejnou dobu, nebo jestli tam jsou velké rozdíly... Takže bych se chtěla zeptat, jak dlouho vám trvalo snažení o první a jak dlouho o druhé, případně další mimčo?
víceméně to trvalo stejně 😉 🙂
u nás první dítko na druhý pokus, teď čekáme druhé a bylo to na první pokus 😀
první dítě na první pokus...o druhé už se snažíme skoro rok ☹
první dítě na 4. pokus, druhé dítě na jeden šťouch 😅
oba cca půl roku 🙂
První dítě první pokus
šest let pauza
druhé dítě první pokus
štěstí 🙂
u nás stejně-čtvrt roku 😉
poprvní první pokus
podruhý třetí pokus
první dítě přibližně 2 roky a druhý hned na první pokus 😉
obě děti na první pokus 😉
První dítě na první pokus, druhé dítě po 2 letech na druhý pokus.
první dítě na první pokus, druhé dítě po 2 letech přes půl roku
1. dítě první měsíc, 2. dítě nám "ulítlo" bez snažení 😉
První po IVF, druhé snad z jednoho sexu v průběhu 14 dní, aniž bychom se snažili 😀
první dítě po měsíci snažení, druhé dítě bylo na první a zároven poslední pokus
prvni dite ----asi po pul roce volneho prubehu a druhe dite po roce a pul s navstevami CARU.. problem je u manzela
první dítě na první pokus a u druhého jsme se ani nesnažili, tatkovi to ujelo 😀
Prvni dite po ctvrt roce a to druhe ted se o neho teprve snazime a jelikoz mi dneska bohuzel dosla ms tak na prvni pokus se nezdarilo a dozvi jak dlouho si pockame ale tak ja sme si to tady taky cetla protoze me to zajmalo tak sem hodila sem i svuj nazor🙂
První dítě bylo po dvou letech marného snažení po IVF a druhé na poprvé 🙂 Zjištěno o víkendu 😵
1.dítě - na první pokus
2.dítě - po 5ti letech marného snažení po IVf
3.dítě - jeden jediný sexík v měsíci bez ochrany, páč já přece přirozeně neotěhotním 😀 😀 😀
První dítě hned a bez snažení 🙂 , o druhé se marně snažíme skoro 3 roky, máme za sebou i již 2 neúspěšné IVF ☹
první dítě na 1. pokus, ted zatím půl roku za námi a nic :(
První dítě na první pokus, ale po 3 měsících (půl roku jsem neměla vinou hormonálních problémů ms), otěhotněla jsem zcela přirozeně, než jsem stihla řešit problém u dr.
U druhého dítěte jsme se snažili půl roku, než jsem otěhotněla... bohužel, v 7.tt spontánní potrat. Otěhotněla jsem znovu hned v dalším cyklu, ale miminko se spontánně narodilo a umřelo v 19.tt. Pak jsem otěhotněla po třech měsících... a miminko čekáme každým dnem.
druhé asi o měsíc déle - díky tatínkovi, co odmítal tehdy, když měl 😀
prvni holcicka po 3mesicich snazeni,druha holcicka na poprve🙂
první holčička se nám povedla po roce a půl, druhé po roce intenzívního snažení 🙂
První dítko neplánované a druhé na 3. pokus...🙂
holčička byla hned první měsíc snažení - vznikla na Djerbě a chlapeček po třech měsících řekla bych bídného snažení - zrovna jsme dodělávali domeček .. Takže oba celkem jednoduše .. Ať to tak jde všem !!!!
první dítě nám trvalo skoro 3 roky a druhé je neplánovaně, příjemně překvapivá nehoda 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
tak u nás první dítko snažení 3roky a druhé se podařilo hned na poprvé.