Ahoj, zakládám tuhle diskuzi pro nás, které jsme se začaly snažit tento rok 🙂 Budu moc rada, když tu budeme sdílet naše strasti a problémy, ale i úspěchy 🙂
Ahoj holky my se s manželem snažíme intenzivně už Teda rok zatím bez úspěchu byl mi zjištěn včera na prohlídce nefunkční pravý vaječník 😔a levý na kterém jsem před třemi lety měla cystu kterou mi Teda laparoskopicky odstranili je zase funkční doktorka viděla že vajíčka tam mám a že je prý nachystané na ovulaci tak tedy jsem dnes 12Dc doufám že se ovulace objeví 🙏🙏
My už taky rok o druhé... Teď mám 3 dny zpoždění a testy snehobily, takže asi nic :-/
Ahoj... My se teď od ledna snažíme o druhé, zatím stále nic :( Sestra mi teď poslala SMS ze omylem cekaji druhé, tak je mi hrozně :(
@pavcatko to me mrzi a asi vim jak se citis. Ale musime verit 🙂 Zacina preci jaro 🙂
@lenickamimi tak to je skvela zprava 😊
Zdravim ..
Rada bych se zeptala...Je mi 41 let mame 2 krasne zdrave holcicky 6 a 7 let..Vlastne uz jsme zadne mimi neplanovali....a ted v 41 se mi ukazal test pozitivni....Byla jsem v soku...ale i hrozne stastna....
Ale ted k problemu...9.3. jsem dostala vecer silne krece do podbrisku trvalo to asi tak 20 min.....musela jsem si lehnout v koupelne na bok na zem a myslela jsem ze to nerozdycham☹...
To jsem ale jeste nevedela ze jsem tehotna.....ale tusila jsem to uz nejaky tyden.....
Na druhy den 10.3. jsem si udelala test a byl pozitivni....Hned jsem sla k doktorce nasla cernou tecku....
Ale to uz jsem u ni zacala i krvacet☹...
Nedelala mi zadne nadeje....pry to muze byt vse....jak samovolny potrat...tak i mimodelozni....ale i normalni tehotenstvi....
Kontrolu mam v pondeli 16.3....Netusim jak to vnitrne zvladnout☹
Stale krvacim....stale bolesti v podbrisku....
Rada bych se dozvedela jestli zna nekdo nekoho kdo tohle prodelala a konec to melo stastny....
Dekuji.....
Pripadam si uz hodne stara a bojhim se ze muj vek je tim nejvetsim problemem☹
dekuji za odpovedi....
@zacinajicisnazilka doufám že se už konečně zadari můžu mít sice vajíčka ale ještě aby se řádně uvolnili to je otázka 🙄
Ahoj, mi se snažíme 2 roky o mimi a stále nic... dneska začínám pít kontryhel čaj a duphaston tak uvidíme jestli bude nějaká změna :(
Ja cekam na ovulaci. Snazim se kontrolovat hlen, ale kde nic tu nic. Cipek ani nenahmatam
@martinakokyova Ahoj, my se snažili rok a bez výsledku. Kámoška mi poradila, že ji pomohl Inofolic, stále ji děkuji! Kupovala jsem sobě Inofolic a muži Folandrol a za půl roku se zadařilo a už se radujeme z princezny. Tak jen moje zkušenost a držím moc palce!!
@martinakokyova na hornonalni profil atd. jsi byla?
Ahoj holky ❤️ My se snažíme první měsíc 🙂 Nyní jsme 20 DC, ovu jsem neměřila. Zatím jedu podle apky v mobilu, ale ta je hodně orientační. Takže sexím jedeme ob den 🙂 Mám nepravidelný cyklus tak uvidíme 🙂
Jinak snažíme se o první 🙂
jela bych sexikem 2x denne)
Ahoj holky,nejste tu náhodou některá po velke gynekologické operaci a následně CS? Chtěli bysme druhé ale je riziko prasknutí dělohy. Jizvy jsou každá jinde.Zajímalo by mě,jestli se tu některá s tím nesetkala a těhotenství dopadlo dobře. Nevím moc,jak se k tomu postavit. Stát se může vše ale taky nic.
Ahoj, holky. Taky se přidám. My se vlastně úplně "plánovitě" nesnažili o přirozené těhot., protože jsme plánovali jít v září na IVF (na už 4. pokus, 3 IVF pokusy předtím nevyšly, je mi něco málo pod 40 let a máme zatím 0 dětí) a stalo se nám, že mám pozitivní test PŘIROZENĚ (15.DPO). To musela být tak obrovská náhoda, až se bojím tomu věřit, že by se stal až takovýto zázrak. 🍀🍀🍀 Sice je ještě brzo, ale nejde mi se aspoň trošičku neradovat. držím vám všem palce, držte mi prosím taky🙂
@eliskaaaa Ahoj, mě je 40 a taky na tom makáme. Nejsi stará😎 A krásný děti už máte, tak to je přece super. Já ještě nemám žádný děti. Jak to dopadlo? Pokud nedopadlo, tak do dopadne příště. Mě se tak stalo loni, že byl pozitivní test a pak do odešlo s MS (po KET) a teď mám pozitivní test náhodou a přirozeně.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, my jsme se začali snažit cca před měsícem. Zítra by měla přijít ms, tak k uvidíme zda by se takto rychle zadařilo. 😊🍀