Zdravím snažíme se už 4 roky přítel v pořádku, mě zjistili PCOS, beru gynprodil, menstruace nepravidelná, začala jsem pít čaje Šalvěj, Kopřivova, Kotvičník pije jen přítel ,Kontryhel jen jà při MS,
Ale proč jsem píšu píšu jsem protože mi vyšli dva testy pozitivní jedna čára silná a druha dcl slabá,
Testy jsem si udělala jiné kvůli tomu že jsem měla bolest v pravém podbřišku stále mám, a špinění , zvracení motání hlavy silná bolest zad bolest nohou citlive prsa to jsem nikdy neměla, jelikož mám MS nepravidelnou tak teď nepřišla ale proč píšu nepamatují si poslední pohlavní styk, a zašla jsme si na krev a těhotenství vyloučili, a proto se chci zeptat jestli třeba jste to nějaká měla stejně,
A jestli třeba to bylo ještě brzo děkuji..
@lvl16 Děkuji moc za odpověď zkusím 🙂
Takhle vyšli dva zapomela jsem dopsat že to jsou dva duchy, ve skutečnosti to jde vidět lépe ty čarky a třetí test byl taky takovy digitální se stejnyma čarkami, nevěřím tomu že bych byla těhotná a ani si nic nevsugerovavam opravdu mám tyto příznaky, jen jsem chtěla vědět jestli to takhle někdo někdy měl a jak dopadl jestli bylo má krev ještě brzo..třeba
@misamisa23 pokud ti vchází v moci tak v krvi to musí být na 100% zajdi si ještě jednou na krev pro jistotu
@chybadel Děkuji moc za odpověď
@misamisa23 pokud krev byla negativní tak testy nemůžou bejt pozitivní první je pozitivní krev - zajít znova na krev pokud bude negativní tak testy jsou zřejmě vadné ( možná ovlivněny hormonálními léky )
@lencaa11 Právě že test byl dělaný včera a včera byla hned krev, takže zkusím znovu jít a krev třeba příští tyden, děkuji za odpověď
@misamisa23 pokud vydržíš tak dlouho čekat tak ok. Ja bych šla klidně hned zítra pokud by mi takto vyšel test 😊
@misamisa23 pokud je v těle HCG skrze těhotenství tak krev je vždy pozitivní podle právě krve se i meri hladina HCG a tím se i zjistí cca týden tehotenstvi je blbost aby vyšel test a krev negativní krev je už 7-9 den po oplodnění pozitivní ...tím pádem pokud krev byla negativní tak testy jsou od léků které berete ,nebo právě od vaší diagnózy pcos či vadný test ...není brzo na krev ...( Opravdovým nedočkavcům doporučujeme zvolit test na vzorek z krve, který vám ukáže spolehlivý výsledek již 8-9. den po oplodnění
Když čtu, že má někdo PCOS, tak se nabízí otázka, jestli s tím chodíš na endokrinologii? Prosímtě zahoď ty čaje a pokud se opravdu snažíš o miminko, pak si nechej napsat spíše vhodné léky. Moje známá má taky pcos a dostala 2 léky, utrogestan a ještě něco, hned potom krásně otěhotněla. A pokud krev vychází jako negativní - tak nejsi těhotná. Krevní testy mají vždy větší výpovědní hodnotu než močové testy, není co řešit.
@rosalindamelinda Děkuji za odpověď na endokrinologii chodím a utrogestan jsem už brala a taky to nepomohlo, já jsem se jen chtěla ujistit jestli to někdo měl stejně
@misamisa23 ok, jak říkám, vhodné léky, to znamená, že by ti měli nasadit kombinaci léků dle tvého HP, každý má jiné hladiny hormonů a můžou mu zabrat jiné léky, což by měl dokázat posoudit lékař tak, aby nasadil léky, díky kterým žena otěhotní 😉 Nikdo to nemůže mít úplně přesně stejně, každá žena to má jinak, každý jsme originál 😎
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Máš-li zpoždění, testy ti vyšly pozitivní a pozoruješ na sobě takovéhle změny, nech si nabrat krev ještě jednou. Je možné, že v laboratoři prohodili vzorky/vzorek kontaminovali/prostě udělali test blbě.