Zdravím, minuly rok jsme prodělali samovolný potrat, a poté i návštěvu na genetice. Tam nám vyšlo vše v pořádku, ale stále se nám nedaří.. Jsou to dva roky, tak jdu s dotazem co vám pomohlo k miminku? Nějak se na to neupínáme, beru akorát kyselinu listovou a používám kontryhelový kapky
My po roce a půl šli na konzultaci do Iscare, měsíc před IVf se zadarilo samo. Bylo vše teda v pořádku ale psychika hrála velkou roli. U druhého jsem si dělala OVu testy celý měsíc, abych věděla, kdy je OVu a vyšlo to hned...
Ahojik... Nam pomohlo, když partner týden marodil a opravdu na sebe nesahl a v klidu ležel... Pak jsem dostala "plnou" dávku i mimo ovulaci a bylo to. Před tím dva pokusy s ovulačními testy v době ovulace a nic...
@xxxrony inofolic forte premium, stacilo mi 1 baleni. Jsem po odstraneni leveho vejcovodu a casti vajecniku a tohle zabralo vlastne hned. Pred tim 4 nevydarene cykly.
Kapky Gynex, za mě zázrak 🙂 a k tomu jsem brala těhotenské vitamíny
Taky inofolic a u druhého fertiprona,ale řekla bych je to to samé,pokaždé jsem brala 3mesice...
@xxxrony zkusila jsem kdeco, pomohlo až jedno balení clostylbegytu 🙈
Operace, odstranění cysty, rozrušení srustů, vypálení endometriozy, pul roční umělý přechod.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@xxxrony inofolic