Ahoj holky, měla bych k Vám dotaz. Půl roku se snažíme otěhotnět po zamlklem tehu a následné kyretazi. Bohužel se moc nedaří a já už psychicky jsem z toho dost na dne. Rady typu přestat na to myslet moc nefunguji, a myslím na to skoro pořad ať dělám co mohu. S tím, ze miminko se nepovedlo jsem smířená a od té doby si strašně moc přeji znovu otěhotnět.mám pocit ze totiž od té doby si přijdu k ničemu. Akorát je blbé to říct ale tlačí nás čas jelikož jsem nyní na mateřské a rada bych miminko než mi mateřská skončí aby malá měla sourozence. Neporadite mi nějaké bylinky či něco co dělat dal? Je to sice krátká doba ale rada bych to začala řešit.
@karsta Maliník, kontryhel čaj, kyselina listová, manžel selen-zinek,povedlo se po třech měsících od revize....
Nevím ale,zda díky tomuto(Ale věřila jsem v to,že nám to pomůže co nejdříve)
Držím palečky, ať se podaří brzy a vše je v pořádku ❤️
@karsta my jsme se snažili rok a 3/4, taky jsem byla na rodičovské dovolené. Pak jsem měla už jít do práce a nejednou se hlava přepla a já jsem byla těhotná. Už jsem měla domluvený návrat zpět.
Gynex bych nebrala, ten mi rozchodil cyklus, takže jsem po něm krvacela 3 týdny v kuse, pak se to nějaký měsíc dávalo dohromady.
Já jsem si měřila bazální teplotu, dělala jsem si ovulační testy, brala jsem drmek a 2 sáčky fertiprony denně. Za tu dobu jsem za ty věci dala tisíce, ale myslím, že nejvíc pomohlo, když jsem se smirila s tím, že dcera bude jedinacek a já se vrátím do práce.
U první dcery jsme se snažili 2 roky a nic, pak jsme si koupili byt a řešili jsme jen bydlení, dítě už ne a najednou jsem byla těhotná.
Takže opravdu to může být v hlavě, u mne to tak bylo. Nevím jak na to přestat myslet, snadno se to řekne.
Jinak já jsem byla v pořádku, manžel spermio taky v pořádku, nechali jsme se vyšetřit, ale na reprodukční kliniku jsme jít nechtěli.
Ahoj ,když jsem poprvé otěhotněla ,tak mi zjistili mimodelozni těhotenství ,s tím ,ze mi odebrali vejcovod/byla jsem z toho fakt špatná ptz.nastala ještě menší šance otěhotnět než predtim .Vlastně kazdy druhy měsíc (ikdyz se říká ,ze si to druhy vejcovod osefuje,tak je to jen zázrakem )
Furt jako blázen jsem kupovala ovulacni a těhotenské testy ,pila jsem caj podle baby Radnicke a testovala se už od 10DPO a nic ….Až když jsme měli v obdobi Vánoc spousty práce v praci a i doma ,tak jsem úplně vypustila nějaké testování a ejhle / Když mi kolegyně řekla ,ze má M/s a já bych ji měla mít také 😅 tak mi to došlo .Hrabal jsem do kabelky pro test a dvě čárky .Takže určitě můžeš pomoci s cajickama ,bylinkama …ale nejlepší je psychika .Ps taky se znovu snažíme už 4 měsíce a je to fakt těžký na tu psychiku ,tak doufám ,ze Vanoce tomu zase napomuzou ☺️.Drzim palce
Ahoj. Já se snažila o druhé těhotenství 2 roky a bez úspěchu. Pak se bohužel udali nehezké věci a přišel rozvod. Nyní jsem v novém a velmi šťastném vztahu a téměř rok se snažíme o miminko. Vyzkoušela jsem už spoustu věcí a neúspěšně. Ovulace probíha, byla jsem na laparoskopii a hysteroskopii a vše je v naprostém pořádku. První těhotenství bylo hned a teď to prostě nejde. V tuhle chvíli zkouším pít bylinkový čas od Ludmily Mojžíšové. Mám poměrně krátky, ale vždy pravidelný, cyklus 25 dní. Teď mám 2 dny zpoždění, mám mírnou palčivou bolest v podbřišku, prsa mě nebolí jako vždy, ale mám je nateklé a těžké 🙈. Zatím vyčkávám, po tak dlouhé době snazení se se bojím jen nahlas vyslovit, že bych mohla být těhotná.
Naděje umírá poslední ! Zkus ten čaj a moc držím palce. 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karsta my jsme se o druhé snažili 9 měsíců. Chtěla jsem děti blízko u sebe. Pak jsem pořídila Gynex a přítelovi Kotvičník a zadařilo se hned první cyklus😊